Erbakan 28 Şubat'ı Anlattı : Çiller Çürük Çıktı

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
28 Şubat’ta ortağımız çürük çıktı Erbakan, öğrencileri Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan için de “Temiz çocuklardır ama politikaları yanlıştır” dedi.

Milli Görüş lideri, Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan’ın her bayram ve kandillerde kendisini aradıklarını belirterek, “Temiz çocuklardır. Onlara duyduğum sevgi ayrı ama izledikleri politika yanlış” dedi.

* Genel Başkanlığa aday olmaya son dakika karar verip herkesi şaşırttınız...

Ben karar vermedim. İstişare kurulumuzda, 40 senedir hizmet eden arkadaşlarımız var. Onlara bıraktım. Karara uyduk.

* Milli Görüş gömleğini çıkaran mı oy alıyor? Sayın Kurtulmuş’la bir ayrılık yaşadınız. Milli Görüş’te mi bir problem var?

Hayır. Onlara oy getiren Milli Görüş’tür. Bir “işbirlikçi görüş”, bir “mili görüş” vardır. Bir hak, bir de batıl vardır. Hak bizim milletimizin inancı ve medeniyetiyle asırlardır ortaya koyduğu nizamdır. Bunlara karşılık dünyada Siyonizm var. Siyonizm bir inanıştır. Hedefleri büyük İsrail’i kurmaktır. 19 ülkenin idaresi bizde olacak ve Türkiye olmayacak diyorlar.

* Wikileaks’ten sızan bilgilerin ardında da İsrail’in olduğu iddia ediliyor?

Hiç şüpheniz olmasın. Kendisi de onlardandır ama Roosevelt’in meşhur bir sözü var: “Siyasi sahada bir olay oldu mu biliniz ki bu olayı mutlaka bir tertip eden vardır. Hiçbir olay kendi kendine olmaz.” Tertipçisi siyonizmdir.

Biz siyonizmin kurduğu dünyanın hapishanesinde yaşayan köleleriz, hepimiz. Siyonizm dünyaya hükmediyor. Dolar, ABD’nin milli parası değildir. Bu doları sırf İsrail’e para aktarmak için kiralıyor. Siyonizm öne ABD Başkanı’nı koymuşsa da arka tarafına kendi mührünü koymuş.
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
* Her zaman siyonizmin dünyayı yönettiğini iddia edersiniz...

Şimdi ben sizin yüzünüzü görüyorum. Yüzünüzün derisini kazıdığımda altından adale, kemik, sinir çıkar. Buna vücudun anatomisi denir. Dünya haritasını orta yere koydum.

Çeşitli ülkeler çeşitli renklere boyanmış, zannediyoruz. Boyalı sayfayı açtık mı, yüzün derisini kaldırmış gibi altından dünyanın anatomisi çıkıyor. Bakıyorsun nerede para varsa Siyonizm havuzunu, hortumunu kurmuş sömürüyor. Piramit siyonizmin ikinci gücüdür.

Dünyayı nasıl idare ettiklerinin şemasıdır, 13 katlıdır. Dünya nasıl idare ediliyor? En alttaki bölüm açık kuruluşlar. Rotary, lions klüpler. Sorsanız hayır kurumlarıdır. Asıl vazifesi acemi erat muayene istasyonudur. En tepede 300’ler kulübü vardır. Kararı 300’ler Kulübü verir.

* Her kararı onlar mı alıyor?

300’ler Kulübü bugün şifreli internetle devamlı konferans yapıyorlar. Bu “Tayyip’i muhafaza edelim mi etmeyelim mi?” Buna kim karar verir Rockefeller verir, 300’ler Meclisi karar verir.

* Cumhurbaşkanı, Başbakan ve arkadaşları sizin öğrencileriniz. 300’ler’in kararıyla mı iktidara geldiler diyorsunuz yani
Evet.

* Yüzde 47 oya kadar çıktılar...

Demokrasi nerede? Bunun adına “Demokraturg” derler. Demokrasi halkın kendi kendini idaresidir. Demokraturg halkın idareye alet edilmesidir. “Sen seçiyorsun” sanatıdır. Sana sen seçiyorsun gibi gösterir kendi istediğini seçtirir. Siyonizmin geliştirdiği bir metottur. Dünyayı 300’ler Meclisi yönetiyor.
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Demirel’i avucumun içi gibi tanırım

* Siz, Demirel’le konuşmadınız mı sonrasında?

Konuşmadım. Ne diyeceğini bilirim, onun için. Demirel benim sınıf arkadaşım. Avucumun içi gibi tanırım. Bir şey yapamadılar 28 Şubat’ta ama ortağımız çürük çıktı. Uydurma hükümetler kuruldu. 5-6 sene Türkiye kaos içinde kaldı.

* Demirel’in pişman olduğunu düşünüyor musunuz?

Bilmiyorum, herhalde memnun değildir. Çünkü gidişattan şikayet ediyor. Bu gidişat onun eseridir.

* Partinizdeki ayrılık sinyalleri bu süreçten sonra mı geldi?

Bu kaos içinde bizim bu evlatlarımız “Siyonizm istediğini hükümet yapıyor. Biz de hükümet olalım” hevesine kapıldılar. Siyonisetlerin liderleriyle görüşmeler yapıldı.

* Hala sizin partinizdeyken mi?

Evet. Hazırlıklar yapıldı. Siyonizm parti olarak da bizi rahat bırakmadı. İçimizdekilere girdi ve bunları etkiledi. Bu insanları aldattı. Mevki makam vereceğiz dedi, ayrı parti kurdular. Destekledi ve bunları Başbakan, bakan yaptı. Şimdi bunlar “Aman biz ne akıllı davrandık. Ayrıldık bakan olduk” zannediyorlar.
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
* Yıllarca yol arkadaşlığı yaptınız. O ayrılıkta bu tehlikeleri aktarmadınız mı?

Soğuk harp 90’da bitti. Margaret Thatcher İskoçya’da, ‘NATO’yu Rusya’ya karşı kurmuştuk ama dağıldı. Şimdi NATO’yu fesh mi edeceğiz?’ dedi. Sonra cevap verdi:
Düşmansız ideoloji yaşamaz. Bu Darwin’in nazariyesidir ve uydurulmuş, yanlış bir şeydir. Rusya gitti kim olacak? Bu da İslamdır, dedi.

Açıkça 20. Haçlı seferini ilan etti. 1990’dan sonra ABD de düşmanın rengini kırmızı değil yeşile çevirdi. 20 yıldan beri 20. Haçlı seferi devam ediyor. Büyük İsrail’in kurulması için Türkiye’nin yok olması lazımdı, ama Refah Partisi vardı.

* Size yönelik komplo kuruldu yani...

Onların aklı fikri biziz. Bizde de kriptolar var. Bunları halletmek için 300’ler Meclisi Amerika’nın en çok tanınmış Siyonistlerinden birini görevlendirdi. O da 18 maddelik bir plan hazırladı ve 300’ler Meclisi’ne sundu. Bu plan bizim elimize geçti ama ne yazık ki sonradan. Çünkü 28 Şubat’ta Genelkurmay ‘Bizim teklifimizdir’ diye onların planını getirdi, önümüze koydu.

* Ne kadar sonra ele geçirdiniz?

3-4 sene sonra.

Onlara Anayasa’yı okudum

* Bunu bilmeyerek mi imzaladınız 28 Şubat kararlarını?

Biz imzalamadık. 28 Şubat’taki teklifleri görünce ‘bunu bir Müslüman evladı hazırlamış olamaz’ dedik. Onu ortaya koyan adam da nereden geldiğini bilmiyor. Siyonizmin ustalığı budur. Siyonizm, “Kim? Ben mi? Ben hiç siyonizme hizmet edebilir miyim?” şarkısını söyleye söyleye size kendi ordusunda askerlik yaptırır.

Bunlar olurken; TSK, Milli Görüş bakımından en sağlam kuruluşumuzdur. En sağlam kuruluşumuz ordumuzdur. Fakat emir komuta sistemine sahip olduğu için, içinde 5-6 kişilik bir cunta etti mi çeşitli etkinlikler yapabilir. Bugüne kadar da bu işler bu cuntalarla yapılmıştır.
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
* O ‘cunta’ dedikleriniz mi size bu metni verdiler?

Bunlar çağrıldı, meseleler başka türlü anlatıldı. Türkiye’de irtica tehlikesi varmış. Ne irtica tehlikesi be? Memura yüzde 50 fazla zam verdiğim için, adil bir düzen kurduğumuz için mi irtica oldu? Seni Siyonist seni.

* Son belgelerde aslında AKP iktidarını hedef almış gibi görünüyorlar...

1990’da bunlar büyük İsrail’i mutlaka kuracağız dediler. RP’yi halletmek için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler ama muvaffak olamadılar. Ben 28 Şubat’ta görevi bırakmadım, 4 ay daha kaldım. O tehditlere kulak asmadım. O MGK toplantısı 9 saat sürdü. 5 saati onlar, 4 saati ben konuştum. Ne diyorlar ‘devletin niteliklerini korumak’.

Bu Anayasa’nın ikinci maddesinde yazıyor. O toplantıda, “Hepiniz anayasanın ikinci maddesinin 2. fıkrasını konuşuyorsunuz. Ama birinci fıkraya baktığınız yok” dedim. Cumhurbaşkanı’nın güzel bir adeti vardı, masasının üzerinde hep anayasa dururdu. “Yaver bey getir bakayım buraya” dedim. Ben ne diyeceğim diye hepsi nefesini tutmuş bekliyordu. Açtım ikinci maddeyi satır satır okudum.

* Siz de anayasa ile karşılık verdiniz yani..?

O maddede 7 özellik saymış. Laik, sosyal, hukuk devleti değil sadece. İnsan haklarına saygılı, adil devlet olacak diyor. Ama devletin adil olmasının şartlarını aşağıya koymuyor. “Siz sadece laiklikten bahsediyosunuz, onu da yanlış bahsediyorsunuz.

Laiklik elden gidiyor tedbir alalım diyorsunuz ama aldığınız tedbirlerin hepsi anayasaya aykırı. Anayasayı kendiniz çiğneyerek nasıl koruyacaksınız? Sizin getirdiğiniz maddeler insan haklarına, anayasaya, hukuk, laiklik ilkesine aykırı. Önce incelenmesi lazım, münakaşa edelim” dedim.
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
* Hiç cevap geldi mi bu sözlerinize?

Demirel, “Başbakan bu saatten sonra bunları nasıl münakaşa edelim?” dedi. “Genel Sekreter’e verelim, rapor toplasın” dedim. “Genel sekreterlikte uzmanlar yok, hükümette var” dediler. “O zaman hükümete havale edelim” dedim.

Aldığımız karar budur ve ben bunun altına imza attım. Anayasa’ya aykırı olduğu için hiçbirini uygulamadılar. Bu defa hukuki yollardan bir şey yapamadıklarını görünce ortağımızın yumuşak karnını buldular.50 vekil ikna odalarına çağrıldı

* DYP’ye yöneldiler..

50 tane DYP’li milletvekilini tehdit ettiler. Bir bir ikna odalarına çağırdılar. Kendilerine Yassıada’nın fotoğraflarını gösterip, “Sizi şu odaya koyacağız haberiniz olsun. Hükümetten desteğinizi çekeceksiniz” dediler. O vekiller sonradan benden özür diledi.

Çiller Hanım bana geldi, “Bir gensoru verilse 50 vekilimiz korkusundan güvenoyu vermeyecek” dedi. Çoğunluğunuz olmazsa orada oturmanız da doğru olmaz. Demirel’e 291 imzalı seçim kararını verdim. “3 ay içinde seçim olacak, koalisyon protokolüne göre görevi Çiller Hanım’a bırakıyorum. Tekrar geleceğim. Bu şartla veriyorum” dedim. “Tabii” deyip aldı.

* Ama olaylar pek istediğiniz gibi gitmedi...

Ertesi günü bile beklemedi. Çiller Hanım’a görev vermesi lazımdı ama 291 imzaya rağmen Yılmaz’a görev verdi ve Türkiye 15 yıl kaybeti.

* Sizin çok eski arkadaşınız, neden böyle yaptı?
Kendisine sorun.

Torumlarım Merve ve Safa

Kızlarından 6 torun sahibi olan Erbakan, oğlundan da iki torun sahibi oldu. Fatih Erbakan ve Beyza Erbakan çiftinin geçen ay ikiz kız bebekleri dünyaya geldi. Erbakan’ın ikiz torunlarına Merve ve Safa isimleri verildi. Merve ve Safa Mekke’deki iki kutsal tepenin ismi.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan kandil ve bayramlarda arıyor

* Siz açıkça eski öğrencilerinizi “Siyonizmle işbirliği yapmakla” suçluyorsunuz.

Kendi ordusunda askerlik yaptırır dedim ya. Onlar hiçbir zaman siyonizme alet olmak istemez, memlekete hizmet etmek isterler. Şahıslarını ayırıyorum. Politikaları ve yaptıkları işler başka, şahıslar başka. Şahıslar benim evladımdır. Severim, efendi insanlardır. Terbiyede eksik, kusur yapmazlar.

* Ama politikaları yanlış size göre...

Yanlıştır. Yahudi bunları kullanıyor, farkında olmadan kullanıyor. Çünkü bunun ustasıdır. Sadece Türkiye değil bütün ülkelerde. Bunların hocası, ağabeyi olarak yapılacak şey nasihat etmektir.

Ben işe başlarken ne yapmaları icap ettiğini söyledim. Toprak kayıyor. Yarın Türkiye’nin bölünmesi karşısında ne yapacaksın? Türkiye’yi büyük tehlikelerin beklediğini görüyorum ve seyirci kalamam. Siyonizm demokrasi oyunu oynuyor.

* Nasihatınızı dinlemediler mi?

8 senedir tutmadılar. Nasihat da para etmeyince ne olur? Yönetim ve karar yetkisini ellerinden almak lazım. Dediğim gibi bunlara şahsen sevgim, şefkatim ayrı, zihniyeti hakkındaki kanaatlerim ayrı. Fakat söylediğim gerçekler de ayrı. Gerçekler bu söylediğimiz sonuçları zorunlu ve tabii kılıyor.Şimdi yüzde 3-5’lik partisiniz diyorlar. Biz yüzde 3’lerden 30’lara açıkmanın antrenmanına sahibiz.
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
* Cumhurbaşkanı ve Başbakan hâlâ sizi arar mı?

Bayramlarda ve kandillerde ararlar.

* Büyümek istiyorsunuz ama Numan Bey’in ayrılığıyla iyice küçülmediniz mi?

Hayır. Budamak ağaçları küçültmez büyütür.

Dinin içini boşaltmak için özel çalışma yapılıyor

* İktidara yönelik dinle ilgili eleştirileriniz de oldu.

Dinin değiştirilmesi iki türlüdür. Birincisi yasaklarsınız. Bir de dinin içini boşaltırsınız. İçini boşaltmak özel çalışmalar yapılıyor. Nereden çıktı bu Kürt-Türk, Alevi-Sünni meselesi? Bin yıllık tarihimizde böyle mesele var mı?

Kürtleri ve Türkleri birbiriyle çarpıştıracaklar. Bu kalkan projesi Kürdistan’ı korumak için yapılıyor. Buna toprağın kayması derler. Adım adım Türkiye yok edilmeye götürülüyor. SP’den korktuğu için AKP’ye makyaj yapıyor. Pudralıyor, allıyor pulluyor. Bizim hacı efendi SP’ye değil AKP’ye oy versin diye.

* Ama vatandaş oy da veriyor.

Bizi arıyor millet. AKP’ye verilen oylar biz zannedilerek verilen oylardır.

Seçim öncesi çok tanınmış bir cami cemaatinin hocası bizi davet etti. “Hastayım, seçimde evlatlarımla meşgul olamayacağım. Hocanın izinden ayrılmayacaksınız” dedi ve hastaneye yattı.

Seçim sandığı listelerine baktık ki, yüzde 50 AKP’ye oy vermiş. Bunları azletti hocaefendi.

Çağırdık sorduk. Ne dediler biliyor musunuz? “Cumhuriyet mitinglerini televizyonlarda gördük, o kalabalıklardan korktuk. Ya bunlar CHP’ye destek verirse, iktidara gelirse o karanlık günlere nasıl tahammül edeceğiz? AKP CHP’den iyidir.”

Tayyip ve Abdullah Türkiye’ye kötülük yapmak istemezler

* Yani AKP’yi iktidara siyonizm mi taşıdı?

Bizi bölmek için içimizdekileri aldattılar.

Bu çocuklar Türkiye’ye kötülük yapmak istemezler. Tayyip, Abdullah... Aslında temiz, iyi niyetli çocuklardır. Bunlar benim talebelerimdir. Kendilerine şimdi de sevgi besliyorum. Yaptıkları iş bir aldanmadan ibaret, ellerinde değil. Karşı tarafın ustalığıdır. Bunlar kendileri iktidara gelmediler, onlar getirdi. Milli Görüş’ten ayrılan çok oy alırmış. Öyle yağma yok.

* Ama dünyada bile İsrail’e karşı en kafa tutan isim Tayyip Bey oldu...

Bu SP’nin gücüdür. Halk SP’ye oy vermesin isteniyor. Onların stratejisidir. “Bize küfredin. Yeter ki iktidarda kalın” diyor adam. Tayyip, İsrail OECD’ye girerken ret oyu mu kullandı? Hayır. Milyarlık askeri ihale verirken hiç eli titremiyor. “One minute” diyor, sonra “ben tercümana söyledim” diyor. Bunların hepsi siyonizmin oyunları. Rejisör Siyonizm. Bu ülkeyi yönetmek için 7 Allah vergisi lazım.

* Nedir bunlar?

Birincisi bilginiz olacak. Milletin inancını, tarihini bileceksiniz. Bu millet boynundan zincirle AB’ye bağlanacak bir millet değildir. İkincisi ülke idare etmek tecrübe ister. Hiçbirinin tecrübesi yok. Kürt meselesi diyor, Türkiye’nin bölünmesine neden oluyor, fakında değil. Demokratikleşme deyip orta yere ne koydu?

Kıbrıs diyor, Kıbrıs ne hale geldi? Çözemez çünkü bu tecrübe, hidayet ister ki bu Allah vergisidir. Feraset ister, dirayet ister. Bir de şuurlu insan olacaksınız. Vizyonunuz olacak ve Türkiye’yi nereye götüreceğinizi bileceksiniz. Bu nedenle böyle gitmez. Biz çocuğun asıl anasıyız.

vatan
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
* Büyümek istiyorsunuz ama Numan Bey’in ayrılığıyla iyice küçülmediniz mi?

Hayır. Budamak ağaçları küçültmez büyütür. :D


Yalnız budama işin uzmanınca ve mevsiminde yapılır yoksa o ağaç bir daha ne dal verir ne yaprak ne de meyve :)
 

saliha kalem

Profesör
Katılım
3 Kas 2010
Mesajlar
1,705
Tepkime puanı
125
Puanları
0
* Büyümek istiyorsunuz ama Numan Bey’in ayrılığıyla iyice küçülmediniz mi?

Hayır. Budamak ağaçları küçültmez büyütür. :D


Yalnız budama işin uzmanınca ve mevsiminde yapılır yoksa o ağaç bir daha ne dal verir ne yaprak ne de meyve :)

onlar çelikleşmede üstaddırlar kimselerin bilemediklerine vakıf insanlar :)
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Mesaj düzenlendi ve konu siyaset meydanı forumuna taşındı.Siyasetle alakalı hiç bir konuyu siyaset meydanı dışına açmayınız.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
ERBAKAN gibi

Hem Dünyevi hem Ruhani ilimlere sahip kişi ki öyle iddia ediyorlar ÇİLLER i analiz edememişki sonradan ÇÜRÜK çıktı diyor.

Yoksa ERBAKAN daha önce tespit ettiği gibi MÜSLÜMANLAR BAŞARISIZDIR teorisini ispat için mi ÇİLLER ile HÜKÜMET kurdu. ?
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
ERBAKAN gibi

Hem Dünyevi hem Ruhani ilimlere sahip kişi ki öyle iddia ediyorlar ÇİLLER i analiz edememişki sonradan ÇÜRÜK çıktı diyor.

Yoksa ERBAKAN daha önce tespit ettiği gibi MÜSLÜMANLAR BAŞARISIZDIR teorisini ispat için mi ÇİLLER ile HÜKÜMET kurdu. ?


Hadi bunuda boşverdik

Bakın bir başka konuda bir üye düşüncelerini nasıl mesajına dökmüş ?


peygamberimiz 40 kişi olmayı bekleddi. islam devleti kurmayı değil.
Hocamda milletvekili sayısı oarak koalisyon kuracak çoğunluğu sağladı,ve aldığı sorumluluğu yerine getirmek İÇİN gayretle çalıştı
.

Haşa ERBAKAN kimin yerine konuyor Milletvekiller kimlerin yerine konuyor ?
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
"Bir “işbirlikçi görüş”, bir “mili g örüş” vardır. Bir hak, bir de batıl vardır

sanki sadece kendisi bu islerden anlar sadece kendisi bu davayi temsil eder havasinda olmasa olmazmi?
siyonizim konusunda genellikle dogruyu konusuyor fakat sanki kendisinden baskasi siyonizmi bilmezmis havasinda olmasa olmazmi?
Ayrica siyonizimi gözünde cok fazla büyüttügüne inaniyorum ve bunlara karsi mücadele etmenin metodunu bilmedigini düsünüyorum.
Konusmalari hep BEN merkezcilik kokuyor.Zannediyorki siyonizim kendisinden korktugu icn basina bu belalar geliyor,hep hatayi baskalarinda ariyor,kendisine bakmiyor.
Yamukluk oldugunda suclu hemen hazir "siyonizim".
Yahu siz hic hata yapmazsmisiniz?
Kendi seyhinin sözünü dinlemeyen siz degilmisiniz?
Onun yerine gecen Esad cosani dislayan siz degilmisiniz?
Bu ben merkezciliginiz ve "sadece ben bilirim,ben anlarim,ben ne dersem o" yönetim metodu sebebiyle akp ortaya cikti,kurtulmus kendi partisini kurdu...sucluyu siyonizme atarak isin kolayina kacmayin.
Kisacasi,hoca gercekleri biliyor ama siyasetten anlamiyor,duvara toslama siyasetini savunuyor,buda davaya ve müslümanlara zarar veriyor.ayrica kendi hatalarini görmüyor,öz elestiri kabul etmiyor...

Davayi sadece kendisinin temsil ettigini savundugu icin partide sorgulama mekanizmasi yok,hoca asla elestirilemez,buna yanasan dislanir...istisare kurulu islama uygun degil,ulemayi temsilk edenler yok,istisare yok...
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Erbakan dan tespitler kendi dediklerinden

Hayır. Onlara oy getiren Milli Görüş’tür.[/SIZE] Demiş.

O zaman sormak isterim bu Forum da bulunan ERBAKAN a gönül verenlere MİLLİ GÖRÜŞ Erbakan a neden OY GETİRMİYOR ?
 

saliha kalem

Profesör
Katılım
3 Kas 2010
Mesajlar
1,705
Tepkime puanı
125
Puanları
0
yeni osmanlı
sizin yazılarınızı kusura bakmayın ama beğenemiyorum çünkü hep aynı şeyleri yazıyorsunuz, sıkıntılı gibisiniz
hemen hemen her milli görüşle alakalı konularda aynı cümleleri kuruyor ve sürekli milligörüşçülerin değer verdiği meselelere saygısızlıkta bulunuyorsunuz
ne alıp veremediğiniz var milligörüşe işiniz gücünüz milligörüş olmuş
bu kadar saplantı içinde olmanızı yadırgıyorum
birazda başka konularla ilgilenin
sürekli davamıza dil uzatmaya yeltenmenizi samimi bulmuyorum
erdem beyden ricam böyle işi gücü milligörüşe dil uzatmak olan üyelerin bu taassuplarına müsade etmesinler artık
yeterin diyorum
sonra size cevap verenleride neden sert yazıyorsunuz diye gaddarlıkla suçluyorsunuz
bir aynaya bakın gece gündüz milligörüşe neyle eleştiririm nasıl dil uzatırım peşindesiniz
herhalde herkesin sabrı bir yere kadar
forumda üyeler gerçekten bu tartışmalardan sıkıldılar
erdem beyin bu konularda yapılması gereken önlemleri almasını rica ediyorum
yeni osmanlı, agbi ve ukubat isimli üyelerin bu forumda sürekli milli görüşe karşın yaptıkları paylaşımlarla aşırılık göstermelerinden dolayı insanlarda bıkkınlık geldi
ve bu bezginlikten dolayı inanın cevap yazmak zorunda kalıyoruz
istemeden yazıyoruz
çok rica ediyorum bu işi çözün artık
hergün foruma girdiğimizde milligörüşe hangi kötülemeler peşine düştüler diye bakmaktan bir hal geldi
erdem beyden çok istirham ediyorum
 

saliha kalem

Profesör
Katılım
3 Kas 2010
Mesajlar
1,705
Tepkime puanı
125
Puanları
0
Çillerdeki çürüklüğe vakıfmı olamamıştı, yoksa vakıf olabilme yetisini 28 şubattan sonramı kazandı?

Allah bildirirse herkes vakıf olabilir.bu Erbakan hoca olması gerekmez.
Allahu Teala tarafından imtihan olduğumuzu unutmayın.

Fatih Sultan Mehmed hanı evliya biliriz öylemi?
peki ya İstanbul'un fethinde hatırlıyormusunuz bir türlü fetih nasip olmuyordu.
Sultan Fatihin yanında paşalarından Yakup paşa diye biri vardı.
bu yahudi dönmesi eski ismi jacop olan bir dönme şahsiyetti.
ve bu Yakup paşa sürekli Sultan Fatihin planlarını bizansa para karşılığında sızdırıyordu.
Birgünü Sultan Fatihe bildirdiler ve dedilerki: ''birdaha yakup paşaya birşey deme''
O günden sonra Sultan Fatih yakup paşayla fetih planlarını paylaşmayınca Fetih nasip oldu.
Ne demek bu demek Allah bildirirse o zaman kimin ne çıkacağını biliriz.
İnsanlar hakkettikleri gibi yönetilir.

Yüce
allah.gif
: “Bir kavim kendini bozmadıkça
allah.gif
onları bozmaz” (Rad
virgul.gif
13/11) diyor.
. Eğer bir toplum sahip olduğu yüksek manevi değerleri korursa
allah.gif
Teâlâ onları çöküşten korur. O halde yapılacak şey müslüman toplumun kimliğini oluşturan manevi değerleri geliştirmek ve sağlamlaştırmaktır.

Acaba yöneticiler iyi ve dürüst olunca mı toplum sağlıklı ve iyi olur
virgul.gif
yoksa halk iyi ve dürüst olunca mı yöneticiler adil ve ehliyetli olur? Bu sorunun cevabı yönetici halka göre
virgul.gif
halk da yöneticilerine göre olur. Her ikisi de birbirini olumlu ve olumsuz yönde etkileyebilir.

İnsanlar her zaman layık oldukları yönetim tarzıyla yönetilirler
virgul.gif
kendileri iyi olurlarsa yöneticileri de iyi olur
virgul.gif
kötü olurlarsa yöneticiler de kötü olur. Zira yöneticiler halkın içinden çıkarlar ve onların bir parçasıdırlar. Tikel tümelin niteliklerini taşır. Bunun için “Kemâ tekûnû yuvella aleyküm” (Siz nasıl olursanız yöneticileriniz de öyle olurlar). “A’malüküm ummalükum” (amalleriniz yönetcilerinizdir
virgul.gif
onlar sizlerin eseridir) (bkz. Acluni
virgul.gif
I
virgul.gif
146
virgul.gif
II
virgul.gif
127) denilmiştir.

Peki Mahmud efendi babamızın Erbakan hocanın başbakan olduğu dönemdeki memnuniyeti nasıldı bakalım mı?

Erbakan o gün partinin asil sahibi dedigi ve kamuoyuna sivil toplum

örgütü olarak takdim edilen kabul ettirdigi dini cemaat önderlerinin

karsisinda önü ilikli, dokunsan aglayacak bir üslûpla konusmaya

basladi. Erbakan ağlıyordu. Ağlarken de söylediklerinin de ileride

Başbakanlığı kaybetmesine kadar gideceğini kimse hesaba katmamıştı.

"Bediüzzaman Said-i Nursi, Süleyman Hilmi Tunahan, Mehmet Zahid Kotku,

Mahmut Sami Ramazanoğlu, Muhammet Raşit Erol gibi birçok İslam büyüğü

ve sizin çalismalarinizla bugünlere geldik. Allah-u Tealâ'nin yardimi,

sizlerin himmetiyle Başbakanlık'ta size hizmet vermek mümkün oldu."

Erbakan'in bu sözlerinden sonra kürsüye gelen İsmail Ağa Cemaatinin

Şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu, "Allah'a şükreden topluluklara Allah

teşekkür eder. Sayın Erbakan'ın Başbakanlığa gelmesi bu şükrümüzün bir

sonucudur" diyordu.
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Yanlislariniza dikkat cekmemizi istemiyorsaniz yanlislarda israr etmeyin.
gecenlerde milli-görüscü gecinen üyelerinizden biri milli-görüs adina islam vahdetini savunuyordu ve bu vahdetin icine siileri vahabileri dahil ediyordu.diyorduki,Milli-Görüs bir cati,biz islam birligini savunuyoruz,bunun icinde siide olabilir,vahabide,tasavvuf ehlide...Oysa efendimiz bir hadisinde bu ümmetin 73 firkaya ayrilacagini ve sadece biri kurtulacagini bildirmistir,islam alimleri bu kurtulus yolunun ehli-sünnet olduguna ittifak etmistir ve sen milli-görüs hak diyeceksin ve hak olarak yutturdugunuz bu görüsün icine sapik firkalarida dahil edeceksin...

Esad Cosan hocaefendi bu teskilatlarin icine tarikatlara mesafeli radikal görüslü insanlarin sizdigini söylemisti,islam birligi adina tasavvuf ehli dislaniyor,siayi,selefiyeyi,vahabiyeyi ehli-sünnetten saymayanlar dislaniyor...bu yillardan beri böyle,özellikle M.zahid kotku hazretlerinin vefatindan sonra yamuk yumuk insanlar milli-görüscülük taslayarak icimize siziyorlar.
Cihad emiri,Allah dostu büyük alim diye tanittiginiz islami usullere göre secilmeyen liderin neden sesi cikmiyor,neden önlem almiyor,neden internette milli-görüs adini kullanarak fitne tohumlari eken dengesizleri uyarmiyor,neden milli-görüs adina bozuk uslub kullananlarin kulagini cekmiyor???
Bu nasil Milli-görüscülük yahu,bu nasil HAK?

Sürekli ayni seyleri tekrarladigimi yaziyorsunuz...
Yazarim tabi.

Madem bu teskilatlar HAK,ozaman HAK ettigi gibi yönetilsin,istisarelere ulema dahil edilsin,lideri islami usullere göre secilsin,ticaretimizden siyasetimize kadar atacagimiz her adima bir ölcü koymus olan Ehli-Sünnet yolu sahislarin görüslerinin önüne gecirilsin ve islam davasi sahislarin tekelinden cikarilsin,hesab sorma mekanizmasi olusturulsun,liderde olsa gerektiginde kendisine hesab soran ve yamuk yaptiginda HAK karsisinda boyun egmesini saglayan ehli-sünnet alimlerinin kontrolünde bir üst makam kurulsun.
Örnek aldigiinizi söylediginiz OSMANLI böyle yönetiliyordu.
Padisahta olsa onun üstünde ulema vardi ve gerektiginde hesaba cekilebiliyordu...

Madem müslümanlari temsil ediyorsunuz madem müslümanlar adina hareket ediyorsunuz,madem müslümanlari etkileyecek adimlar atiyorsunuz o halde müslümanlari temsil eden cemaat ve tarikat liderleriyle istisare edilsin,onlarin sözü dinlensin,diyalog kurulsun,"BEN ne dersem o" anlayisindan vazgecilsin,Bu dava kimsenin tekelinde degildir ve kimseye babasinin maliymis gibi istismar etmesine,fitneye alet edilmesine izin veremeyiz!!!

Milli-Görüs hak digerleri batil,demek öyle..

Siz kendinizi hak olarak tanitsanizda,erbakanin Allah dostu oldugunu anlatsanizda,islam dinini en iyi sizlerin anlayip uyguladigini yutturmaya calissanizda,catlasanizda patlasanizda Milli-görüsün icindeki yanlislar düzeltilmedigi sürece bizler osmanlinin torunlari olarak aramiza fitne tohumlari ekenlerin karsisinda kilicimizla dikilecegiz Allahin izniyle!
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
saliha kalem kardeş:

İki üç kişiler bunlar, kendi kendilerine yazıyorlar, konu açıyorlar, laf atan yoksa kendileri kendilerinin yazılarını alıntı yapıp cevap yazıyorlar:) kendi kendilerin günceliyorlar... istiyorlarki birileri laf atsın gürültü olsun.

Acizane size tavsiyem bu ( iki -üç kişinin) arkadaşların yazılarını görmezden gelin.

kendi kendilerin konuşsunlar, kendi kendilerine yazsınlar.

Ciddi ciddi yazmanızın bir anlamı yok çünkü, anlamıyorlar veya işlerine gelmediği için anlamamazlıktan geliyorlar.

Kendinizi yormayın derim acizane.

Selamlarımla.
 
Üst