EmİrDağ GüVeÇi | ihvan forum – Özgür Düşünce ve Paylaşım Platformu!

EmİrDağ GüVeÇi

cicek demeti

Sükut
İhvan Üyesi
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
11,683
Puanları
0


EmİrDağ GüVeÇi YaPıLıŞı

1 KİLO KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ ET

3 ORTA BOY PATLICAN

4 SİVRİBİBER

1 KİLO DOMATES ORTA BOY

4 DİŞ SARIMSAK TUZ

ETİ güveçin içine koyuyoruz ve et kendi suyunu verip çekesiye kavuruyoruz sonra patlıcanları ufak sekilde doğruyor ve içine ilave ediyoruz.Sonra biberleride aynı şekilde doğruyoruz ve ilave ediyoruz.Ve sarımsağı tuzu koyuyor kavuruyoruz 5dakkika son olarak domateslaride ilave ediyoruz. tekrar kavuruyoruz.pişen güveçe 1/2 bardak sıcak su ilave ediyoruz. fırnda bir bucuk saat kadar pişiriyorsunuz.

afiyet olsun
 
Üst