canımmm.bazı şeyler senin elinde farkındamısın?
kişi sevdiğiyle beraberdir.ve mahşerde onlarla olacaktır.İbrahim a.s babası put yapıp satan birisiyken o putları yıkmadı mı.?senin durumunu biliyorum bende bi dönem yurttan geçtim.ki benim durumum apayrı olduğu halde...
hem namaz konusuna gelince Peygamberimiz zamanındada vakit namazları birleştirilmiş kazaları kılınmış ama zorunlu haller haricinde değil

cihatlarda yada seferlerde..e peki bizim cihadımız ne fark edebiliyormusun??canım bak sana ne kadar yaklaşırsam yaklaşayım gene de uzak düşmek çok canımı yakıyor.ama bu yollar yardımsız bi el olmadan geçilmiyor.. ben eğer her hafta ablalarıma gitmez sohbetlerde olmazsam (evde olduğum halde)çıldırma noktasına geliyorum.ve sana bi sır eğer çok fazla tebessüm ve çok rahat bi şekilde okulda geziniyorsam muhtemelen onları görmüş onların feyzinden güzelliğinden almışımdır.Hak ellerini bırakmasın ama Hakka ulaşmak içinde vesile ara.malayani ve gereksiz dünya işlerinden uzak dur.kahretsin işte seninle bunları yüzyüze konuşmak için neler vermezdim net ortamını bunun için seviyorum .

canım imtahan dünyası yaptığım bi çok şeyden pişmanlık duydum şimdiye kadar ama sonrası hayır oldu sana zor zamanlarımın ayetleriyle devam edeyim inşirah süresi
5- Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6- Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7- Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8- Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
canım Hak yardımcımız olsun amacmız hedefimiz apayrı unutma.sırtında ki kuvvete sarıl.çünkü o seni her an görüyor.o sana ŞAH damarından daha yakın