Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,655
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
Dövizdeki yükselişle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni bir açıklama geldi. Erdoğan Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz dedi.

Dolar kuru bu sabah 5,60 seviyesinden 6,49 seviyesine fırlamış ardından da 5,95 seviyesine inmişti. Dolardaki bu hareketlilik sonrası gözler hükümet cephesine çevrilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan tek cümlelik bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dolardaki artışla ilgili dün akşam da memleketi Rize'de konuşmuş, "Onların doları varsa bizim de halkımız, Hakk'ımız var demişti."

Dün Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Bayburt ve Gümüşhane'yi ziyaret ediyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş dolar açıklaması!
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Damat ne konuşuyor ya, gençlere sohbet eder gibi. Rezalet resmen. Bunları biz başa koyduk.
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
İranında parası düşüyor. Adamlar alenen türkiye ve irana ekomomik savaş ilan etmiş durumda.
 

alanyali07

Kıdemli Üye
Katılım
11 May 2008
Mesajlar
6,968
Tepkime puanı
845
Puanları
0
Albayrak sadece edebiyat yapiyor malesef. Universitedeki sunum hazirlayan öğrencileri animsatti bana.
Sunum kalabalik ama elle tutulur hicbir sey yok :)
 

alanyali07

Kıdemli Üye
Katılım
11 May 2008
Mesajlar
6,968
Tepkime puanı
845
Puanları
0
Bir dış mudahale oldugu aşikar ama arkadas bu mudahaleler her zaman olacak. Senin görevin zaten ulkeyi güçlü tutmak.
Mademki dış mudahaleye karşı dayaniksizsin , o zaman 24 hazirandan sonra dolar dusecek diye söz vermeyeceksin.
 

DostunDostu

Süper Moderatör
Yönetici
Katılım
30 Eyl 2013
Mesajlar
6,183
Tepkime puanı
473
Puanları
83
Ah ulan ah.. Dert çok, hangisinden başlamak lazım bilmiyorum.

Birikiyor birikiyor birikiyor... ve yazamıyoruz!

Yazdım yazdım sildim. Bazı şeyler yaşanmakla öğrenilir.
 
Son düzenleme:

Admin

Administrator
Yönetici
Katılım
15 Şub 2007
Mesajlar
468
Tepkime puanı
444
Puanları
63
ABD bizi silahımız olmayan bir savaşa soktu. Şahsım için değil ama çocuklarım için endişeliyim. Bu günler de illaki geçecek.
 

abdullah birisi

Kıdemli Üye
Katılım
12 Mar 2013
Mesajlar
10,357
Tepkime puanı
517
Puanları
0
Konum
istanbul
dış müdahale dış müdahele, ulan, dış mihraklar ve dış müdahale her zaman olacak, sen güçlü olsaydın, sana ne etkisi olabilirdi...@talip kardeş bunu sana yazıyorum özellikle, yıl 2002, ırak için tezkere meclisten , ilk turda geçmedi, sonra açık oylama yapıldı, sonra, o zamanın bakanı, incirlikten 4990 sorti yapıldı dedi, ali babacan, ilk bomba düştüğünde, 8,5 milyar dolar gelecek dedi, ve o incirlikten kalkan ucaklar, ıraktaki müslümanlara bomba yağdırdı, gavsı azam, abdulkadir Geylani hazretlerinin türbesinin üzerine bomba yağdırdı, bunlar unutuldumu sizce, o müslümanların ahı yerdemi kalacaktı.....dolar yükselmişmiş, başımıza taş yağmadığına dua edin.....içimde fırtınalar kopuyorda, susuyorum......
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Dış mihrakların hücumları her zaman olacaktır lakin içeride bunlara hizmet eden unsurlar olduğu sürece güçlü olmak zor mesele........Bir ülke düşünün başbakanı asılıyor,darbe oluyor,bir ülke düşünün sol -sağ çatışması oluyor darbe oluyor...........Bir ülke düşünün muhafazakarlar iktidara geliyor irtica hortladı! darbe oluyor.......Bir ülke düşünün irtica söylemi mgk da terör söyleminin önünde tehlike olarak görülüyor.......Bir ülke düşünün ordu göreve diyerek cumhuriyet mitingleri düzenleniyor.......İktidar partisine kapatma davası açılıyor.........Ayyaş ve çapulcular meydanlarda terör estirirken ,tencere tavalar ile ortalık inletiliyor.Abd teröre açık destek veriyor ama abd de muhalefet demiyor arkadaş sizin bu teröristlerle ne işiniz var,halkı isyan bayrağı açmıyor,akademisyenleri ortalığı ayağa kaldırmıyor.,bizdeki muhalefeti Abd ye ver 3 günlük ömrü var o koskoca süper gücün......,gel gör işi gücü olmadığı halde içimizdeki muhalefet iktidarını daeş ile ilişkilendirmek için can hıraş bir gayrete giriyor,Esad ile neden anlaşmadın diyenler Mursi ye rabia desteği verince Erdoğana yaygaranın bini bin para misali ortalığı ayağa kaldırıyorlar.Neticede ortada ağır bir dram vardır!Gel de güçlü ol

Necip Fazıl ın bizdeki muhalefet ifadesi malum bugünleri görmedi ama geçmişi biliyor.Tarih hep tekerrür ediyor.......
 
Son düzenleme:

Hakperest

Kıdemli Üye
Katılım
13 May 2013
Mesajlar
10,139
Tepkime puanı
3,185
Puanları
113
Konum
:::::YerKüre:::::
sözün kısası, hükümet ve yandaş çevresi bir kayıp içinde mi bilmiyorum ama Türkiye bu savaşı kaybetti. Artık bir çıkış yolu yoktur. Jöleli kafalara, aktrol gönüllere aşk olsun! Zaten hep öyle olur, sizden görünenlere verilir yıkım işi.
Abd sözcüsü müsün
Rusyada da ruble eriyor
Rusya batmış mı oluyor
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
Bugün tanıdığım bir fetöcünün paylaşımını gördüm. Ağzı kulaklarında doların yükselmesinden zevk duyuyor. Türk tarihinde vatan hainliğinde zirve yaptı bu pislikler.
 

alanyali07

Kıdemli Üye
Katılım
11 May 2008
Mesajlar
6,968
Tepkime puanı
845
Puanları
0
rusyada ruble eridi diyor, şaka gibi.. rusya gibi güçlü ülke ol da 1 yılda yüzde 10 eriyince sana da anormal gelsin..
ruble anca 1 yılda yüzde 10 küsur değer kaybetti..


TL gibi günde yüzde 10 değer kaybı yaşamıyor.

Rusya gibi güçlü ülke olsaydın sen de yılda yüzde 10 değer kaybedince anormal gelirdi.. paramız yüzde 10 değer kaybetti hemen önlem almalıyız derdin, ama anca dolar 2 katına çıkınca alarmlar çalmaya başlıyor bizde..

Biz böyük ülkeyiz demekle saray yapmakla büyük güçlü ülke olunmuyor işte.. doların karşısındaki metanetinle de bakacaksın..
 

Hakperest

Kıdemli Üye
Katılım
13 May 2013
Mesajlar
10,139
Tepkime puanı
3,185
Puanları
113
Konum
:::::YerKüre:::::
İstanbul'u yöneten Türkiye'yi de yönetir deniyordu hep! Bu sözün mantıksızlığına hep itiraz ettim. Eğer ülke yönetmeyi belediyecilikle bağdaştırırsanız bu işin sonu buraya gelir.

Şahsen ben küresel üst akıl olsam, ve bir devletin CB'nının ülke yönetmeyi belediyeciliğe benzettiğini duysam hemen şunu derdim: Tamam arkadaşlar rahat olun, bu adam dünyayı bilmiyor, aradığımız adamı bulduk!

Erdoğan'ın şahsını severim, karekterli bir duruşu var. Ama bu yetmiyor. Hem dünyayı bileceksin hem karekterli olacaksın. Nedense bizde bu iki unsurun bir araya geldiği insanı bulmak çok zor. Yok mu böyle insanlar, var elbette, ama toplumsal paradigmalar bu insanlara kariyet şansı tanımıyor. Türkiye'de kariyer yapmak için ya külhanbeyi olacaksın ya da hırsız.. Hırsız olmak için dünyayı bilmen lazım, külhanbeyi olmak için ise at gözlüğün olması lazım. Resulullah efendimizin ''nasılsanız öyle yönetilirsiniz'' sözünün hikmeti zuhur ediyor. Biz, toplum olarak kendi değerlerimizin kurbanıyız. İşin acı tarafı kurunun yanında yaş da yanıyor.. Başta Erdoğan olmasaydı ne olurdu? Ne olacak, geçmişte olduğu gibi bu krizi fırsat bilip bankaları boşaltırlardı. Sonuç değişmiyor.

Edit: Bu süreçten zaferle çıkmak ZORUNDAYIZ. Sabredeceğiz. Canımızla imtihan olduk kazandık biiznillah. Şimdi malımızla imtihan oluyoruz. Sabredeceğiz.. Eğer bu mal imtihanını kaybedersek bizi artık hep buradan vuracaklardır. Yani dik durmazsak hem dünyada hem ahirette zarar ederiz, Allah korusun.. Mesele Erdoğan meselesi değil. Şahsen ben Erdoğan'dan fazla bir beklentim yok. Ona inanan kitleyle birlikte dik dursun yeter. Şu an bize o lazım.

Erdoğan'a tavsiyem; nasıl ki Fetö'yü temizlemek için gününü bekledin, aynı şekilde bu kriz ortamlarını fırsat bilen zenginleri de bir kenara yaz!!! Süleyman olamıyorsun bari Musa olmaya devam et, ta ki liyakatsiz bu kuru çölden yeni bir nesil çıkana kadar.
Erdoğan ülkeyi bu kadar haine rağmen iyi yönetiyor. Her şeyi o yapacak değil ya. İstikrar iş adamının neyine yetmiyor.
iş dünyası arkasında ya duracak yada batıya teslim olacak. Bu 15 temmuzun ekonomi versiyonudur.
 
Üst