Ehli Sünnet TV ile Cübbeli cemaati birbirine girdi

Kadir Razlık

Kısıtlı Erişim
Katılım
20 Ağu 2014
Mesajlar
2,280
Tepkime puanı
35
Puanları
0
Konum
manisa
Ehli Sünnet TV ile Cübbeli cemaati birbirine girdi

Tartışma, Ehlisünnet TV’nin Cübbeli Ahmet Hoca'nın adının geçtiği internet sitesinde yer alan “yakmayan kefen” reklamına atıfta bulunarak "Yeni ürünümüz yanmayan tabut" başlıklı bir video hazırlamasıyla başladı.

tkvdmcbruntitled1.jpg







12.02.2015



Sarıklı ve cüppeli muhabirlerinin sokak röportajları dikkat çeken Ehlisünnet TV ile "Cübbeli Ahmet Hoca" adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaati arasında, ağır sözlerin kullanıldığı sert bir tartışma yaşanıyor.
Cüppe ve sarık giyen muhabirleriyle yaptığı sokak röportajları dikkat çeken Ehlisünnet TV, bir süredir “Cüppeli Ahmet Hoca”nın cemaatiyle sert bir tartışmanın içinde.

Tartışma, Ehlisünnet TV’nin Cübbeli Ahmet Hoca'nın adının geçtiği internet sitesinde yer alan “yakmayan kefen” reklamına atıfta bulunarak "Yeni ürünümüz yanmayan tabut" başlıklı bir video hazırlamasıyla başladı.

Bir süre sonra internetten kaldıran videoda Ehlisünnet TV, ‘Cübbeli Ahmet Hoca’nın adını vermeden Cemaati ile anılan “Lalegül Çarşısı” yerine “Nane Çarşısı” ifadelerine yer verdi.

Oda Tv ’nin haberine göre, İsmailağa Cemaati’nin önemli isimlerinden Salih Diner, Ehlisünnet TV'nin Cübbeli Ahmet Hoca'yla dalga geçmesine sert yanıt vererek, kanal için "şeytanın kuklası" dedi.

FİTNECİ ŞARLATAN

Ancak iki grup arasındaki kavga bu karşılıklı sözlerle bitmedi. Twitter hesabı üzerinden Salih Diner'e yanıt veren ve "fitneci şarlatan" ifadesini kullanan Ehlisünnet TV, şu mesajları paylaştı:

"Ehlisünnet TV'ye ehlifitne TV diyen, kendi cemaatinden olmayan tekkeleri batıl sayan, şeyh efendilere edebsizlik yapan bu fitneci şarlatana dikkat"

fft16_mf3461993%20(1).Jpeg


SERT CEVAP: KARILARLA KIZLARLA HALVET EDEN...

Ehlisünnet TV'nin bu çıkışına verilen yanıt da aynı sertlikte oldu. Salih Diner şunları yazdı:

“Hiç bir aklıselim Müslüman tarafından güvenilmeyen, kameralar karşısında bile haram işlemekten utanmayan, aylar önce cemaatimizin önde gelen hocaları tarafından zemmedilen EHLİ SÜNNET TV ismini kullanıp ehli dalalet yolunda ilerleyen gurub, hakkımda ‘şeyhlere edepsizlik etti’ diye bir lakırdı çıkarmışlar. Edepsizlik ettiğimi söyledikleri şeyh kendileri gibi karılarla kızlarla halvet eden, el öptüren, Efendi hazretlerimize dil uzatan Nazım Kıbrisi denen kişidir ve onun gibiler.

Bu konuda başka açıklama yapma ihtiyacı hissettiğim bir mevzu yok, onların ne mal olduğunu aklıselim Müslümanlar biliyor. Allahu teala hidayet nasib eylesin, amin.”

 

alitufan2003

Profesör
Katılım
27 Ağu 2013
Mesajlar
1,370
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
Yalova
Allah'ım hidayet nasip etsin...
Yakmayan kefen...
Yanmayan tabut...



Bütün Peygamber Aleyhimüsselâm Efedilerimiz insanları Hakk’a dâvet ederken hiçbir maddi menfaat, hiçbir karşılık gözetmediler.
Peygamber olarak gönderildikleri topluluklara:
“Sizden buna karşılık hiçbir ücret istemiyorum. Benim mükâfatım âlemlerin Rabb’ine âittir.” demişlerdi. (Şuarâ: 109)

İşte onların gerçek varisleri evliyaullah da hiçbir zaman para ve dünyalığın peşine düşmedi..
Neden?
Çünkü onlar VARİS-İ ENBİYA idi...

Allah-u Teâlâ Âyet-i kerime’sinde buyurur ki:
“Sizden hiçbir ücret istemeyenlere uyun, onlar doğru yoldadırlar.” (Yâsin: 21)
Bu Âyet-i kerime bir huduttur ve bir berzahtır.


Lakin Peygamber Efendimiz bugünleri Allah'u Teala'nın bildirmesi ile görerek bakın mü'minleri nasıl ikaz etmişti!!!
“Âhir zamanda öyle kimseler türeyecektir ki,
bunlar dinlerini dünyalığa âlet edeceklerdir. İnsanlara karşı koyun postuna bürünmüş gibi yumuşak ve güzel huylu görünürler.
Dilleri şekerden bile tatlıdır, amma kalpleri kurt gönlü gibidir.
Azîz ve Celîl olan Allah-u Teâlâ (bu gibi kimseler için) şöyle buyuruyor:
‘Bunlar acaba benim sonsuz affediciliğime mi güveniyorlar, yoksa bana karşı meydan mı okuyorlar? Ululuğum hakkı için, onlara öyle ağır bir musibet vereceğim ki aralarında bulunan yumuşak başlılar şaşakalacaklardır.”
(Tirmizî)

Gören göze ve akla tüm bunlar bir delil, bir berzah...
Lakin görmeyen göze ve akla ayet-i kerime'de, hadis-i şerif 'te boş...
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Birbirlerine çok ağır konuşmuşlar. Yakmayan kefen yine gündeme gelir
 
Üst