Efendi Hazretleri ve İhvanlar Umreye gidiyor!

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
HUZUR İKLİMİNDE İRŞAD UMRESİ

Önceki yıllarda Mahmud Efendi Hazretleri'nin manevi ikliminde gerçekleşen ve binlerce müslümanın katıldığı umre ziyareti,bu yıl daha büyük katılımla 25 Mart -20 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek...

Marifet Derneği'nin proje ve tanıtımını üstlendiği,turizm acentalarının ortaklaşa organize ettiği Huzur İkliminde İrşad Umresi'ne bu seneki katılımın çok yüksek olması bekleniyor.



‘Müslümanlara her daim birlik ruhunu yaşatmak' amacından hareket eden Marifet Derneği ihvanlarının ve sevenlerinin aynı zaman diliminde umre yapmalarını sağlamak için bütün tanıtım çalışmalarını birlik ve beraberlik konseptinde yürütmeye çalışıyor.

Marifet Derneği ve Huzur İkliminde İrşad Umresi üyesi turizm acentalarının dayanışmasıyla umreye gidecek vatandaşlarımıza özel programlar ve hediye paketi...

Marifet Derneği bu kutlu yolculuğa hazırlanan Müslüman kardeşlerimizi unutmadı!..



Marifet Derneği umreye gidecek vatandaşlara yönelik özel bilgilendirme seminerleri düzenleyecek. Başta İstanbul olmak üzere Anadolu'nun farklı bölgelerinde yapılacak olan seminerlerle umreye gitmeye hazırlanan vatandaşlarımıza kutsal yolculuk öncesi organizasyon çalışmaları ve umre ibadeti hakkında bilgilendirmeler yapılacak.

‘HUZUR İKLİMİNDE İRŞAD UMRESİ' hediye paketi...



Ahıska Yayınevi,okurlarının beklenti ve taleplerini de dikkate alarak umrecilere özel ‘Huzur İkliminde İrşad Umresi' hediye paketi hazırladı. Hediye kutusunda Mahmud Efendi Hazretleri ( k.s. )'nun hayatının anlatıldığı DVD ve eserleri yer alıyor.Bu hediye paketi Huzur İkliminde İrşad Umresi üyesi acentaların sponsorluğunda vatandaşlarımıza takdim edilecek.

Belirlenen acentalar vasıtasıyla kayıt yaptıran umrecilerimize bu kıymetli paket hediye edilecektir. Hediye paketi Ahıska Yayınevi tarafından vatandaşlarımızın adreslerine kargoyla gönderilecektir.

marifetderneği
 

MECZUP

Profesör
Katılım
5 Ağu 2010
Mesajlar
887
Tepkime puanı
178
Puanları
0
Konum
Bî mekân..
Allah cc razı olsun ne güzel haberler hamdolsun . Bizler de gitmeyi düşünüyoruz nasipse dualarınıza muhtacız vesselam ....
 
Üst