Düşük Doz Naltrekson tedavisi - Hangi Hastalıklara

Rosasepia

Ordinaryus
Katılım
25 Ağu 2007
Mesajlar
2,427
Tepkime puanı
787
Puanları
0
Konum
Seyyâh-ı âlem
Düşük Doz Naltrekson tedavisi
Hangi hastaliklara Tedavi oluyor

Düşük Doz Naltrekson, kısaltılmış LDN, mevcut ilaç Naltrekson için yeni bir uygulamadır. Bu ürün Naltrexone adı altında pazarlandı. Bu hastaların beyinlerindeki reseptörleri bloke etmek için özel olarak tasarlanmıştı, bu da opiat reseptörleri olarak adlandırılan eroin yüksekliğine neden oldu. Eroin esas olarak ağrı ve anksiyete reseptörlerini kullanır. Normalde ağrının azalmasını sağlarlar. Onları engelleyerek, eroin işini yapma şansı olmayacak ve bağımlısı yüksek olmayacak. O zaman artık uyuşturucu almanın bir anlamı yok. Vücudun kendi opiatları (endorfinler) aynı hücre reseptörlerini kullanır.

Endorfinler bağışıklık sisteminin düzgün çalışması için önemlidir. Β-endorfinler, bağışıklık sisteminin düzenleyicileri olarak hareket ederler ve endorfin, morfine benzer bir madde olduğundan (opiat olarak da adlandırılır) ağrıyı bastırır. Ancak endorfinler de rahatlatıcı bir etkiye sahiptir (kan basıncını düşürür) ve stres azaltma (stres hormonlarının seviyesini düşürerek).

LDN birkaç saat sonra çalıştığı zaman, vücut LDN olmayan bir durumda olduğu kadar 2 ila 3 kat daha fazla endorfin üreterek reaksiyona girer. Birçok hasta için normal bir endorfin seviyesi gelişir. Bağışıklık sistemi iyileşiyor ve yine 'bedeni' beden dışı işgalcilerden ayırt edebiliyor.

LDN dozuna bağlıdır, ancak genellikle etki günde 16 saat sürer. Bu yüzden gün boyunca LDN'yi yaymak iyi bir fikir değildir, çünkü endorfin üretimi tekrar toparlanma sürecinin ortasında tekrar engellenir. Ancak, artmış beta endorfin üretimine ek olarak, LDN'ye atfedilen daha fazla vaka var:
- LDN inflamatuar reaksiyonları azaltır;
- LDN oksidatif stresi azaltır;
- LDN apoptosisi azaltır (programlanmış hücre ölümü süreci) MS'de oligodendrositler;
- LDN, inflamatuar sitokinleri azaltır (Bir sitokin, bir rol oynayan bir proteindir. bağışıklık savunması. Farklı olanlardan salgılanan farklı tipler vardır. vücut hücreleri tipleri);
- LDN doku onarımı ve yara iyileşmesini sağlar;
- LDN, astroliyadan nörotrofik faktör salınımını uyarır;
- LDN, HIV enfeksiyonlarında CD4 seviyelerini geri yükler;
- LDN NK lenfositlerinin seviyesini artırır. Hastalık ve hastalıkların listesi Dr. Bihari, diğer doktorlar, araştırmacılar ve hastalar, Düşük Doz Naltrekson'un olumlu etkilerini bulmuştur:
- Crohn hastalığı
- çoklu skleroz
- Fibromiyalji
- Çölyak hastalığı / glüten intoleransı
- Sarkoidoz / hastalığı Besnier Boeck (Schaumann)
- Romatoid artrit
- Parkinson hastalığı
- Becherew / Ankilozan spondilit hastalık
-, Epstein-Barr Sendromu
- Hepatit C - Sistemik lupus eritematozus (SLE)
- Ülseratif Kolit
- AS
- KOAH / Pulmoner amfizem
- Endometriyozis
- Alzheimer hastalığı
- otistik spektrumda Hastalıklar
- Kronik yorgunluk sendromu (CFS)
- Lyme hastalığı - Hashimoto hastalığı (tiroid) - Sjögren Sendromu
- Sedef
- Myasthenia Gravis,
- dermatomiyozit
- Behçet hastalığı / sendromu, Behçet / Oküler Genitoüriner sendromu
- İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) / spastik kolon
- Birincil Lateral Skleroz
- pemfigoid
- Skleroderma / CREST sendromu
- Sert Kişi sendromu (SPS) / Moersch
-Woltmann sendromu / Sert Man sendromu (SMS) - Enine miyelit / enine miyelit
- hastalık Wegener / Wegener granülomatozu
- APECED: otoimmün poli endokrinopati, kandidiyaz ve ektodermal distrofi
- Alerjiler
- Depresyon
- bipolar bozukluk
- OCD'de (takıntıya zorlayıcı bozukluk)
- Kısırlık inanılan kötü bir şekilde işleyen bir bağışıklık sistemi ile ilgili diğer durumlarda, otoimün tepki ya da endorfin LDN eksikliği denenebilir. Naltrekson ne yazık ki henüz otoimmün bozukluklar, enfeksiyöz hastalıklar ve kanser tedavisi için kayıtlı değildir. İlaç Değerlendirme Kurulu (MEB) ve Sağlık Müfettişliği (Müfettişliği) ilaçların endikasyon dışı kullanımına karşı temelde değildir. Güvenli ve hasta için en iyi seçenek ise, bu ilaç (ve bazen) reçete edilebilir. Doktor daha sonra hangi olası yan etkilerin ortaya çıkabileceğini ve ilacın etiket dışı olduğunu açıklamalıdır. Tablet başına 1.5 mg'lık dozdaki ilaç, Helmond'daki GMP Eczanesi Mierlo-Hout üzerinden reçete ile temin edilebilir. Hastalar LDN'yi kullanmayı bıraktığında, birçok semptom geri döner. Bağışıklık sistemi bu nedenle endorfinlerin sürekli olarak artmasına ihtiyaç duyar. MS'li kişiler genellikle LDN'yi kullanmayı bıraktıktan sonra saldırı alır. Bu nedenle, daha iyi olsa bile, Düşük Doz Naltrekson ile devam etmek önemlidir. Sadece işler iyiye gittiğinde, insanlar LDN'nin çalıştığını bilirler. Semptomların arkasındaki nedenleri izlemek ve tedavi etmek de önemlidir. Detoksifikasyon ve toksinlerin ve patojenlerin ortadan kaldırılmasıyla iyileştirilmiş yaşam tarzları ile genel sağlığın iyileştirilmesi, semptomların başarılı bir şekilde azalmasına ve dolayısıyla yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunur .

Low Dose Naltrexone therapie
 
Üst