Düşmanına kendi silahınla karşılık vermek.

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Kesin hatırlamıyorum kuvvetli ihtimal Hadis Atasözüde olabilir.Konunun ana fikri benim düşünce yapıma göre bizlere rehber olmalı.

Zamanında Köy enistüleri ve Halk evleri kuruluş amacından saptırılıp İslamiyeti bilmeyen bir nesil yetiştirildi.Bu neslin en etkinnine verilen ad 68 kuşağı.Şu anda bu kuşaklar Devlet yönetiminde Basın da vb.yerlerde oldukça etkin.

Yeni bir kuşağı yetiştirmek için Ünüversitelerini arka bahçeleri yaptılar bununla yetinmeyip Fransızların süspansionunla GS lisesinden mevzunları ÖSS almadan Ünüversiteye alıyorlar Robert kolejide bir benzeri.Diğer Ünüversite Rektör ve yönetimlerinr baktığımız zaman çoğunun Mason kuluplerine üye oldukları Çifte Pasaport taşıdıkları Başka dinden oldukları veya geçmişleri incelendiğinde Ermeni Sebataist oldukları görülmektedir.

Konuyu açmamın sebebi İslam düşmanlarının bizlere karşı Silah olarak kullandığı bu icraatlarına nasıl cevap verebiliriz. ?
 

MiHRiMaH

Son gülen... :/
Katılım
6 Ara 2006
Mesajlar
2,752
Tepkime puanı
769
Puanları
0
Konum
İstanbul...
Çalışarak!... Gayretle... Hak yemeyerek... Birbirimizi kalkındırmak gayretiyle... Belaya vesile olacak zulümlerden sakınmakla... Cesaret ve gayretle... Bu insanların neredeyse hepsi oraya gökten düşme kondu... Bizim işimiz zor... Fakat imkansız değil!... Nasıl ki Asr-ı Saadette bir avuç müminin kalkınışı ile bir devir değişmiş ve İslam hür bir seda ile dünyayı kaplamışsa...... Şimdi de dua ve yakarışla ve de gayretle bunu başarabiliriz... Allah herşeye kadirdir!!!...
 

amca

Profesör
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
751
Tepkime puanı
33
Puanları
0
Konum
İstanbul
İşte size Kur'an-ı Kerim'den, yahudilerin özellikleriyle ilgili bazı bilgiler:
1.Genel özellikleri:
a.Cimridirler:"Onlar cimrilik eder, insanlara da cimriliği önerir ve Allah'ın kendilerine lütfundan vermiş olduğunu gizlerler." (Nisa, 4/37) "Yoksa onların mülkten bir payları mı var? Öyle olsaydı insanlara bir çekirdek zerresi bile vermezlerdi." (Nisa, 4/53)
b.Yeryüzünde fesat çıkarırlar: "Onlar ayrıca yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çabalarlar. Allah ise bozguncuları sevmez." (Maide, 5/64)
c.Korkaktırlar. Üstelik Allah'tan gereği gibi sakınmadıkları halde insanlardan çok korkarlar: "Onların kalplerinde sizin saldığınız korku Allah'ınkinden daha şiddetlidir. Bu onların anlamayan bir topluluk olmalarından dolayıdır. Onlar sizinle toplu halde ancak müstahkem şehirlerde veya surların arkasından çarpışabilirler. Kendi aralarındaki çekişmeleri ise pek şiddetlidir. Sen onları toplu halde sanırsın, oysa kalpleri dağınıktır. Bu onların akıl etmeyen bir topluluk olmalarından dolayıdır." (Haşr, 59/13-14) (Dikkat edilirse burada mü'minler karşısındaki zayıflıkları ve korkaklıkları özellikle vurgulanmaktadır.)
d.Cennetin yalnızca kendilerine ait olduğu iddiasındadırlar: "Onlar: "Cennete ancak yahudi veya hıristiyan olan girebilecektir" dediler. Bu onların kuruntularıdır. De ki: "Eğer doğru söylüyorsanız delilinizi ortaya koyun." (Bakara, 2/111)
e.Hayata düşkündürler: "Onları insanların hayata en düşkünü göreceksin. Allah'a ortak koşanlardan bile daha tutkundurlar. Her biri bin yıl yaşatılmayı arzular. Oysa uzun süre yaşatılması onu azaptan uzaklaştırmayacaktır. Allah onların yaptıklarını görmektedir." (Bakara, 2/96)
f.Sihir yoluna sapmışlardır: "Onlar, o iki melekten bir adamla karısının arasını açmada yararlanacakları şeyleri öğreniyorlardı. Allah'ın izni olmadan kimseye bir zarar dokunduramazlardı. Onlar aslında kendilerine zarar verecek ve bir yarar sağlamayacak şeyleri öğreniyorlardı. Onu (sihri) satın alanların bundan dolayı ahirette bir nasib elde edemeyeceklerini biliyorlardı. Nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi!" (Bakara, 2/102)
g.İnsanların mallarını haksız yere gaspeder ve faiz alırlar: "Yine yasaklandıkları halde faiz almalarından ve insanların mallarını haksız yere yemelerinden dolayı (böyle yaptık). İçlerinden inkarcılara acıklı bir azap hazırladık." (Nisa 161) "Ey iman edenler! Hahamların ve rahiplerin çoğu insanların mallarını haksızlıkla yemekte ve Allah'ın yolundan alıkoymaktadırlar. Altını ve gümüşü biriktirip de onları Allah yolunda harcamayanları acıklı bir azapla müjdele!" (Tevbe, 9/34) (Bilindiği üzere yahudilerin bugün yeryüzünün en zengin tabakasını oluşturmalarının başta gelen sebepleri, insanların mallarını hile yoluyla ellerinden almak için çeşitli metodlar geliştirmek, tefecilik yapmak, dünya çapında mafya organizasyonları kurarak bu yolla çeşitli ticari faaliyetlerden komisyon yani haraç almak ve faiz yemektir. Onların insanların mallarını haksız yere yemeleri konusunda ayrıca bkz. Ali İmran, 3/75)
h.Allah'ın fakir, kendilerinin ise zengin oldukları iddiasındadırlar: "Şüphesiz Allah: "Allah fakirdir biz ise zenginiz" diyenlerin sözlerini duymuştur. Biz onların sözlerini ve haksız yere peygamberleri öldürmelerini yazacak ve: "Ateşin azabını tadın" diyeceğiz." (Ali İmran, 3/181)

ŞİMDİ YAHUDİLERİN SİLAHLARI BUNLAR ONLARA ONLARIN SİLAHI İLE NASIL KARŞILIK VERECEĞİZ...

VERİRSEK EPER BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ KALACAK ???
 

ORHANCAN

Ordinaryus
Katılım
15 Ara 2006
Mesajlar
2,536
Tepkime puanı
80
Puanları
0
Konum
-İSPARİT-
mübarek amcam merhabalar..

silah deyince hemen onlar anlaşılabilir ama diğer silehları için 3 konu başlığı açtım onlara da bakıver bir zahmet....

bunlar neler biliyormusunuz:

MÜSLÜMANLAR ÜZERİNDEKİ ŞER TEZGAHI


a)Televizyon faaliyetleri

b)Gazete ve dergi faaliyetleri

c)Eğitimdeki dayatmacı programlar.

d)Siyasi partiler

e)Dini kurumlar

f)Misyonerlik faaliyetleri

g)Yahudi planları

bunlar için neler yapmalıyız fikirlerinizden istifade edelim bir zahmet.. .

****************

birde şu konu hakkında yorumlarınız da varsa anlatırsanız memnun olurum...


Bu gayretlerle gelinen nokta şu ki; Müslümanlar gayri Müslimlerin icat ettiklerini çalıştırmaktan aciz durumlara düşmüş onların yaptıklarına şaşırmakla kalmaktadır.

Halbuki Müslümanların çağın en ileri teknolojisini,ilmini öğrenmesi kendisini savunacak füzeler yapması, düşmanın silahı ile silahlanması ve yeniden kendisine layık olan gücü yine kendi geleceği için elde etmesi gerekir.

Her Müslüman’ın virdi (zikri) ilimle meşgul olmak,şer’i ve beşeri ilimlerde kendini Allah rızası için yetiştirmek olmalı, ve bu çalışmalarının da Allah yolunda olduğu zaman aslında onu zikretmek olduğunu bilmesi gerekir.

İlmi çalışmalar ne sadece şer’i ne de sadece beşeri alanda değil her iki mevkide de üst seviyelere çıkarılmalıdır. ..

http://www.rahmet.org/index2.php?icerik=arastirmalar&ayrinti=478

.
 

poyraz_

Üye
Katılım
9 Ara 2006
Mesajlar
29
Tepkime puanı
0
Puanları
0
"Size taş atana siz gül atın"

en iyisi budur ama karşımızda kafir olduğu için gülden anlamazlar... Onun için ne yapmak lağzım inadına dine sarılmak lağzım. Çalıştığım yerde küpe takanlara ses yok ama benim çıkartmadığım bereye... insanlar neye laf ettiklerini bilmiyor. Onları medyayla bu hale getirmişler çok şükür bizler konuşarak hallederiz. hallediyoruz. Zaman isteyen bir şey tabiki. Olmaz diyerek anlatmaktan üşenmek olmaz. Haftada 1 kişiye anlatsan yılda 52 kişi yapar. Bide bunların başkalarına anlattığını düşünürsek sayı katlanır Allah 'ın izni ile.

Öyle bir zamandayız ki artık haramlar bize normal geliyor, gelmese bile bin bir kılıfa sokup kendi mücedditimiz oluyoruz ve fetvamızı nefsimize göre düzenliyoruz.

Boğazıma kadar günahın içindeyim. Nefsime engel olamıyorum.
Söylmesi ne kadar doğru ama Bizim taptığımız o kadar çok şey varki:uzgunum[1]: gizli şirkten Allah C.C sığınırım. Diğeri ise yanımıza bile uğramaz inşallah.

Bu zamanda cemaatlerde şat bir topluluğa girmek gerekir. Himmetsiz bu işi yürütmek dinini yaşamak herkese nasip olmaz.
Bizim dularımız kabul olmaz ama günahsız ağızdan o cemaat mensuplarına kim bilir ne kadar dua ediliyor. O duaların yüzü suyu hürmetine affolunuruz bizlerde inşallah...

Son olarak konuya dönecek olursak: Silaha silahla karşılık verilir ama helal ise; Onları geçmek için onlara benzersek gerçekten benzemiş oluruz. Onlardan oluveririz farkında bile olmayız. Bir kavme benzeyen onlardandır. Biz onları geçip bi yerlere geleim diye namaz kılmayalım başımızı açalım saçımızı uzatalım. Bayanlarla içli dışlı olalım. Sonra..... Bir bakmışız ortada ne din kalmış ne iman.

Bu sözün anlamı çok büyüktür. İSLAMI KURTARMAYA ÇALIŞMAYALIM, İSLAMLA KURTULMAYA ÇALIŞALIM.
Bir çok kişinin derdi islamı kurtarmak, biz kimiz ki böyle bir işe kalkışıyoruz. Allah zaten dinini zamanı geldiğinde en üst seviyeye çıkartacak. Hep korudu hepde koruyacak. Tabiki bizde O'nun C.C bizi kullanması için dua edeceğiz bişeyler yapacağız ama Dinimizi kurtarmak için din dışına çıkmaktan Rabbime sığınırım... Misyonerlerde zaten bunu istiyor.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
İLK ÖNCE iSLAM DÜŞMANLARININ TEMELİ OLAN EKONOMİYİ ELE GEÇİRMEMİZ LAZIM BUNUNDA FORMÜLÜ KURAN DIR.HADİSLERDİR.
 

poyraz_

Üye
Katılım
9 Ara 2006
Mesajlar
29
Tepkime puanı
0
Puanları
0
İLK ÖNCE iSLAM DÜŞMANLARININ TEMELİ OLAN EKONOMİYİ ELE GEÇİRMEMİZ LAZIM BUNUNDA FORMÜLÜ KURAN DIR.HADİSLERDİR.

Aynen dediğiniz gibi. Kuran ve sünnet dışında çözümü bulanlara Allah hidayet nasip etsin.
 
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
79
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aynen dediğiniz gibi. Kuran ve sünnet dışında çözümü bulanlara Allah hidayet nasip etsin.


Günümüzde eski alimlerin verdiği fetvalarla meseleleri halletmek belki bazı İslam ülkeleri için geçerlidir ancak Türkiye'de geçerli olması mümkün değildir.

Zira sıralamaya kalkışsak belki binlerce mesele çıkacak ki hiçbir tanıma girmeyen.

Bu durumda ehl-i içtihatların, müçtehitlerin bu meselelerle ilgili içtihatları gerekiyor.

Sırf Kur'an ve Hadis'le bunları halledelim demek sadece doğru bir söz olmaktan öteye gitmiyor.

Doğru bir söz fakat kim bu işi yapacak.

Hani fare hikayesi vardır:

Fareler bir araya gelmişler kedinin zulmünden nasıl kurtuluruz diye istişare ediyorlar. Genç bir fare kedinin boynuna çan takalım, yaklaştığında çanı duyar kaçarız demiş. Herkes alkışlamış. Yaşlı bir fare hariç tabiki. Yaşlı fare dönmüş: "But, who's going to bell the cat?" Yani: "Peki, çanı kedinin boynuna kim takacak?" demiş. Tabi hepsi susmuş (İngilizce dersinde İngilizce bir hikaye olarak okumuştuk).

Sonuçta teşhis doğru da sorun bu işi kimin yapacağında.

Yoksa şu anki girift hayatın neredeyse hiçbir kesiti geçmişte yapılan tanımların hiçbirine illet olarak bile uymuyor.

Kaldı ki kıyas-ı fukahada en temel kural illetlerin birebir uyuşmasıdır.

Geriye tek bir seçenek kalıyor. Müctehitlerin içtihatları.

Gerçi birçok arkadaş meseleleri kökünden kesip atıyorlar ama 70 milyonun 69 milyon 990 binine bunu nasıl tatbik edeceksiniz?

Yani kesip atmak olsa olsa 10 bin kişiyi kurtarıyor.

Tabi herkes gibi biz de Kur'an ve Hadis'in dışına çıkalım demiyoruz. Kur'an ve Hadis doğrultusunda bu meseleler çözülecek elbette.

Ama kim çözecek?

Herhalde benim çözmemi beklemezsiniz.

Gerçi bana kalsa hemen yaparım bir ihtilal. Sonra ...

Sonrası malum.

Neyse derinlerden birileri gösterecekler şimdi bana sonrası malumu.

Hani Mehmet Kutlular'a göstermişlerdi ya. O cinsten diyorum.

İşimiz zor vesselam...
 

Sofuoglu

Ordinaryus
Katılım
29 Tem 2006
Mesajlar
4,603
Tepkime puanı
254
Puanları
83
Konuyu açmamın sebebi İslam düşmanlarının bizlere karşı Silah olarak kullandığı bu icraatlarına nasıl cevap verebiliriz. ?

peygamber efendimiz(s.a.v) bu hususda en buyuk ornektir,o nasil yapdiysa bizde oyle yapmaliyiz,

yoksa bu isler tavizle,harama kilif uydurarak helal demekle vs. olmaz,

once "yasamak,yasamak" vesselam

selametle
 
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
79
Tepkime puanı
0
Puanları
0
peygamber efendimiz(s.a.v) bu hususda en buyuk ornektir,o nasil yapdiysa bizde oyle yapmaliyiz,

yoksa bu isler tavizle,harama kilif uydurarak helal demekle vs. olmaz,

once "yasamak,yasamak" vesselam

selametle


Hocam en doğrusunu söylüyorsunuz. Belki de tek doğrusu bu. Hatta tek doğru bu elbette.

Ama biraz latife olarak dedim belki ama düşünün Türkiye'de 70 milyonun ekser çoğunluğu ki bu neredeyse tamamı bu girift hayatın içinde (işçi, memur, emekli vs.) ve devletin veya işverenin verdiği maaşa bir şekilde bakıyor ve bu maaş da mutlaka bu sistemden (riba temelli, harama bir şekilde bulaşmış sistemden) veriliyor.

Maaş konusu en basitinden en çok muhatabı olan bir örnek.

Hani 10 bin kişi bundan uzak durunca rızık derdi, geçim derdi bir şekilde çözülüyor. Ancak düşünün değil 70 milyon 10 milyonu çekilse geçim derdine nasıl bir çözüm bulunacak? Elbette "er-rizku'alallah". Ama bu tahkiki iman, bu şuur herkeste yok ki.

Ki sadece bu geçim derdi.

Dertler bir sürü.

Çözüm ne olabilir diye düşünüyorum. Yani farklı bir çözüm olarak. Tek gelen aklıma darül harp yaklaşımı çözümler. Tabi onun da beraberinde bir sürü tartışılacak yönleri var.

Sizin teklifinizi yapabilene ne mutlu.

Yapamayanlar için de Cenab-ı Hakk hidayette değilse hidayet versin, hidayette olanların da günahlarını affetsin.
 

Sofuoglu

Ordinaryus
Katılım
29 Tem 2006
Mesajlar
4,603
Tepkime puanı
254
Puanları
83
estafurullah hocam;)

elbetdeki toplumun geneline bakarak bir degerlendirme yapildiginda bahsettiginiz hususlar sonucunda yine gelip hersey sisteme dayaniyor,

ne yapalim,ne yapmaliyiz sorusuna elbetdeki alternatif uretecek kardeslerimiz ve agbilerimiz vardir,

Allah-u Teala azim nisbetinde kullarını destekler, hidayetlerini artırır, sermayelerini cogaltır, yollarını acar ve onlerine ısık tutar. Bu ise mucahedenin neticesidir.

Ayet-i kerime’de soyle buyurulmaktadır:

“Bizim uğrumuzda bizim için mücahede edenlere elbette yollarımızı gösteririz.” buyuruluyor. (Ankebût: 69)

Hidayet; mucahedenin kemale ermesinden sonra, nubuvvet ve velayet aleminde parıldayan bir nur olur.

Cenab-ı Hakk’ın kendisine tahsis ile sereflendirdigi mutlak ve gercek hidayet budur.

Ayet-i kerime’de soyle buyurulmaktadır:

Allah’ın hidayeti asıl hidayetin ta kendisidir.” (Bakara: 120)

Hidayetin benimsenmesine vesile olan amillerin başında kisinin iradesi, azmi ve kararlılıgı gelmektedir. Hidayete ermek icin gosterilen yoldan gitmeyi istemek ve o yola yonelmek gerekir. Eger bir kul bu tavrı gostermezse Allah-u Teala ceza olarak onu saptırır ve hidayetten mahrum bırakır.

Hidayetin zıddı dalalettir. Hidayetin neticesi iman, dalaletin neticesi ise imansızlıktır.

Kur’an-ı kerim’de hak ve hakikatin dısında kalan her sey dalalet olarak vasıflandırılmaktadir

Allah-u Teala buyurur ki:

“Onlar dünya hayatını ahirete tercih ederler. İnsanları Allah’ın yolundan alıkoyarlar, Allah’ın yolunu eğriltmeye çalışırlar. İşte onlar uzak bir dalâlet içindedirler.” (İbrahim: 3)

Dogru yoldan o kadar uzaga sapmıslardır ki, ona yanasmak, kurtulusa ermek imkanları kalmamıstır.

Diger bir Ayet-i kerime’sinde soyle buyuruyor:

“Gerçeğin dışında sadece dalâlet vardır.” (Yunus: 32)


Hangi asırda yasarsa yasasın, kim olursa olsun, Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz’in davetine uymayan, hafife alan kimseler de apacık dalalet icindedirler.

Ayet-i kerime’de soyle buyuruluyor:

“Allah’a çağıran Muhammed’e uymayan kimse bilsin ki, Allah’ı yeryüzünde âciz bırakamaz. Kendisinin O’ndan başka dostları da bulunmaz. İşte onlar apaçık bir sapıklık içindedirler.” (Ahkâf: 32)


Netice olarak;

Allah-u Teala butun insanlara hakikat ile dalaleti, dogru ile yanlısı birbirinden ayıracak temyiz gucu vermis, ayrıca uyarıcı olmakla vazifelendirdigi peygamberler vasıtasıyla insanların yolunu aydınlatan kitaplar indirmistir. Bu kitaplarda helali haramı, faydalıyı zararlıyı, hayrı serri acıklamıs ve bundan insanları sorumlu tutmustur.

Hakkı ve hakikati sevdirir, iman ve ilim geregince amel etmeyi nasip eder. Hidayeti hakettigi icin, o kimsede iman ve hidayeti meydana getirir.

“Allah kimi dalâlette bırakırsa, ona hidayet edecek yoktur. Allah’ın hidayete erdirdiğini de dalâlete düşürüp saptıracak yoktur.” (Zümer: 36-37)


Bir imtihan sahnesi olan dunyada insanları kendi serbest iradeleriyle basbasa bırakmıs, iradelerini kufre sarfeden insan ve cinlerle cehennemi dolduracagını vadetmistir.

ne olursa olsun,"sartlar ve zaman nasil olursa olsun"

“Müminler İçinde Öyle Erler Vardır ki, Allah’a Vermiş Oldukları Ahde Sadakat Gösterirler, Onlardan Kimi Bu Uğurda Canını Fedâ Etti, Kimi de Bu Dâveti Beklemektedir. Ahidlerini Hiç Değiştirmemişlerdir.”
(Ahzâb: 23)

“Öyle Erler Vardır ki, Onları Ne Bir Ticâret Ne De Bir Alış-Veriş Zikrullahtan, Namaz Kılmaktan, Zekât Vermekten Alıkoymaz. Onlar Gönüllerin ve Gözlerin Hâlden Hâle Döneceği Günden Korkarlar.”
(Nûr: 37)


Allah(c.c) hakki ile iman eden kullarinin zumresinden eylesin bizleri

selametle
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
İSLAM SAHİFESİ Kardeşim güzel bir Ayet getirmişsiniz .....Bizim uğrumuzda bizim için mücahede edenlere elbette yollarımızı gösteririz.” buyuruluyor. (Ankebût: 69)

Bu ayetten anlaşılacağı üzere Demekki Allah yolunda mücadele eden yokki İslam devletleri Müslümanlar 3 ncü Sınıf Dünya Devleti ve vatandaşı.

PEKİ BİZLER NE YAPABİLİRİZ 1 SINIF DEVLET VE VATANDAŞ OLMAK İÇİN
 

amca

Profesör
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
751
Tepkime puanı
33
Puanları
0
Konum
İstanbul
İSLAM SAHİFESİ PEKİ BİZLER NE YAPABİLİRİZ 1 SINIF DEVLET VE VATANDAŞ OLMAK İÇİN

Biz asla Birinci sınıf Dünya milleti Vatandaşı olamayız..

Bu dünya kafire Cennet mümine Cehennemdir..

Eğer bu dünyanın sahibi olsak bu Adalete ters düşer kafirler dünyada mutlu başarılı olmalılarki diğer dünyada istiyecekleri bir şey kalmasın..
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Biz asla Birinci sınıf Dünya milleti Vatandaşı olamayız..

Bu dünya kafire Cennet mümine Cehennemdir..

Eğer bu dünyanın sahibi olsak bu Adalete ters düşer kafirler dünyada mutlu başarılı olmalılarki diğer dünyada istiyecekleri bir şey kalmasın..

Siz İslamiyeti nasıl anladığınızın farkındamısınız

Yoksa yazmak için mi yazıyorsunuz hele bu cümleleriniz beni dehşete düşürdü .
....Eğer bu dünyanın sahibi olsak bu Adalete ters düşer kafirler dünyada mutlu başarılı olmalılarki diğer dünyada istiyecekleri bir şey kalmasın Bu cümlenizle Asrı saadet i yaşayanlarıda vebal altına sokuyorsunuz Haşa Rabbime sığınırım

Tövbe istihfar edin hemen Amca Bey


Ne yazacağımı şaşırdım öyle bir fikir öne sürmüşsünüzki Allah cc müslümanların burada zulum görmesini istiyor.Ahiretleri yi olsun diye Haşa

Amca Bey Allah cc iki sıfatı var RAHMAN CC VE RAHİM CC OKUYUN ANLAYIN

Amca Bey

Allah cc Bizlere hem bu Dünyada Hem Ahirette en iyi şekilde yaşamamız için Peygamberimiz sav le birlikte Kuran ı göndermiş
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Biz asla Birinci sınıf Dünya milleti Vatandaşı olamayız..

Bu dünya kafire Cennet mümine Cehennemdir..

Eğer bu dünyanın sahibi olsak bu Adalete ters düşer kafirler dünyada mutlu başarılı olmalılarki diğer dünyada istiyecekleri bir şey kalmasın..


Amca Bey bu alıntı yaptıklarımı bana sırf muhalefet olsun diyemi yazdın İnşallah öyledir.İnanarak yazdığına inanmak istemiyorum.

Hemet Tevbe İstihfar et
 

amca

Profesör
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
751
Tepkime puanı
33
Puanları
0
Konum
İstanbul
Bence İyİ YaŞamak Nedİr Bİr DÖnsÜn Herkez Önce Kendİ Evİne Ve EŞyalarina Baksin Ondan Sonrada DÖnsÜn Efendİmİz (sav) Evİne Baksin.

Yerde Hurma Lİflerİnden ÖrÜlÜ Bİr Yatak...

Duvarda Bİr Su Kirbasi...

EŞİ Ayaklarini Yatarlarken Ayaklarini Toplayuyorkİ Efendİmİz (sav) Odaya SiĞip Secde Edebİlsİn...

Malesef Bunlar GerÇek...

Ve Ona Gelen Teklİflere Bİr Elİme Ayi Bİr Elİme GÜneŞİ Versenİz Davamdan VazgeÇmem Dİyecek Kadar AŞik...

Yanİ O BugÜn Afrİkada GÖrdÜĞÜnÜz Yari AÇ Yari Toklar Gİbİ YaŞanan Bİr YaŞam...

Safahat Yok...

LÜks Yok...

Hatta Ve Hatta ÇoĞu Zaman YaŞamak İÇİn Şart Denİlen Yİyecek Yok ÇoĞu Zaman...

GerÇekler BÖyle AĞbİ Bey....

Bİz Bİrİncİ Sinif YaŞayamayiz...

Bİz LÜks İÇİnde YaŞayamayiz...

Bİz 3. Sinif YaŞamak Zorundayiz..belkİ 3 Bİle Fazla Onun Bİle Hesabini Veremeyebİlİrİz...

Allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun...
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Konuyu değiştirme

Ben bireysel ve aile yaşamından bahsetmedim Kafirlerin ve Münafıkların diğer dinlere mensup olanların Müslüman üzerine yaptıkları zulumlerden baskılardan küçük düşürücü hareket ve tutumlardan bahsettim.

Sen Güçlü olsan Yurt içinde ve Dışında Evin dışarısındaki İslami hayata karışabilirlermi onlardan bahsettim.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Bence İyİ YaŞamak Nedİr Bİr DÖnsÜn Herkez Önce Kendİ Evİne Ve EŞyalarina Baksin Ondan Sonrada DÖnsÜn Efendİmİz (sav) Evİne Baksin.

Yerde Hurma Lİflerİnden ÖrÜlÜ Bİr Yatak...

Duvarda Bİr Su Kirbasi...

EŞİ Ayaklarini Yatarlarken Ayaklarini Toplayuyorkİ Efendİmİz (sav) Odaya SiĞip Secde Edebİlsİn...

Malesef Bunlar GerÇek...

Ve Ona Gelen Teklİflere Bİr Elİme Ayi Bİr Elİme GÜneŞİ Versenİz Davamdan VazgeÇmem Dİyecek Kadar AŞik...

Yanİ O BugÜn Afrİkada GÖrdÜĞÜnÜz Yari AÇ Yari Toklar Gİbİ YaŞanan Bİr YaŞam...

Safahat Yok...

LÜks Yok...

Hatta Ve Hatta ÇoĞu Zaman YaŞamak İÇİn Şart Denİlen Yİyecek Yok ÇoĞu Zaman...

GerÇekler BÖyle AĞbİ Bey....

Bİz Bİrİncİ Sinif YaŞayamayiz...

Bİz LÜks İÇİnde YaŞayamayiz...

Bİz 3. Sinif YaŞamak Zorundayiz..belkİ 3 Bİle Fazla Onun Bİle Hesabini Veremeyebİlİrİz...

Allah Yar Ve Yardimcimiz Olsun...

Forum a ilk geldiğin zaman avatarındaki mercedes bu söylediklerine yakışmıyor. Ayrıca yaşam yalnızca Ev içi değildir dışarıdaki İslami yaşamda önemli
 

amca

Profesör
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
751
Tepkime puanı
33
Puanları
0
Konum
İstanbul
EN'ÂM SÛRESİ (32) : dünya hayatı ancak bir oyun ve bir eğlencedir. Elbette ki ahiret yurdu Allah'a karşı gelmekten sakınanlar için daha hayırlıdır. Hâlâ akıllanmayacak mısınız?

ENFÂL SÛRESİ (67) : Yeryüzünde düşmanı tamamıyla sindirip hakim duruma gelmedikçe hiçbir peygambere esir almak yakışmaz. Siz geçici dünya menfeatini istiyorsunuz, halbuki Allah ahireti (kazanmanızı) istiyor. Allah mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

TEVBE SÛRESİ (55) : Onların malları ve çocukları seni imrendirmesin. Allah bununla ancak onlara dünya hayatında azap etmeyi ve canlarının kâfir olarak çıkmasını istiyor.

TEVBE SÛRESİ (69) : Ey münafıklar!), siz de tıpkı, sizden öncekiler gibisiniz: Onlar sizden daha güçlü, malları ve çocukları daha fazlaydı. Onlar paylarına düşenden faydalanmışlardı. Sizden öncekilerin, paylarına düşenden faydalandığı gibi siz de payınıza düşenden öylece faydalandınız ve onların daldığı gibi, siz de (dünya zevkine) daldınız. İşte onların dünyada da ahirette de amelleri boşa gitmiştir. İşte onlar ziyana uğrayanların ta kendileridir.

YÛNUS SÛRESİ (70) : Onlar için dünyada (geçici) bir yararlanma vardır. Sonra dönüşleri bizedir. Sonra da, inkâr etmekte olduklarına karşılık onlara şiddetli azabı tattıracağız.

YÛNUS SÛRESİ (8) : Şüphesiz bize kavuşacağını ummayan ve dünya hayatına razı olup onunla yetinerek tatmin olan kimseler ile âyetlerimizden gafil olanlar var ya işte onların kazanmakta oldukları günahlar yüzünden, varacakları yer ateştir.

İSTERSENİZ DAHA PEK ÇOK AYET YAZABİLİRİM...

O YAZDIĞIM SÖZDE HADİS İDİ HANİ SİZ İNKAR ETTİN DİYE BAĞIRDIĞINIZ CÜMLE..

ASLINDA NETTE ZAMAN GEÇİRMEK YERİNE İMKAN OLSADA İSLAMIN ÖZÜNÜ BİRAZ DAHA ÖĞRENSEK EMİNİM PEK ÇOK TARTIŞMA başlamadan bitecektir...
 
Üst