Dursun Çiçek hapı yuttu....

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Dursun Çiçek Hapı yuttu....


O şok belgelerin içinde talimat yazısının da olduğu ortaya çıktı



163667_dursun-cicek.jpg
images







Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen'in gözetiminde Gölcük Donanma Komutanlığı'nda yapılan aramalarda ele geçirilen belgeler arasında Albay Dursun Çiçek'e irtica ile mücadele eylem planını hazırlaması için gönderilen talimat yazısının olduğu ortaya çıktı. "Oramiral" imzalı talimatta Çiçek'in bu tarz bir çalışma için harekete geçmesinin istendiği iddia edildi.

DNA TESTİ YAPILACAK

Asker ve bürokratlara şantaj yaptıkları ve devletin güvenliğine ilişkin belgeleri yabancı istihbarat birimlerine verdikleri iddia edilen çeteye yönelik soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen'e gelen bir ihbar mektubunda Gölcük Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde bir odanın zemin kaplamasına çok sayıda askeri bilgi ve doküman saklandığı ihbarı geldi. Yapılan araştırmalarda bulunan ve uzman ekipler tarafından incelenen belgeler üzerindeki parmak izi ve DNA testi işin gerekli veriler alındı.

İlk incelemede Nisan 2009'da AlbayDursun Çiçektarafından hazırlanan ve kamuoyu gündemini uzun süre meşgul edenİrticaile Mücadele Eylem Planı'nın hazırlanma aşaması ile ilgili bilgilere ulaşıldı. Edinilen bilgilere göre ele geçirilen belgeler arasında bulunan "Islak İmzalı" bir evrakta Dursun Çiçek'e "Çok Gizli" kodu ile bir talimat gönderildi. "Oramiral" imzalı talimata göre Dursun Çiçek'ten artan irtica tehtidi,AK PartiveFethullah GülenCemaati ile ilgili olarak detaylı çalışma yapması isteniyordu.

Belgenin bulunup incelenmesinin ardından orjinal olup olmadığının belirlenmesi için Kriminal Laboratuvarı'na gönderildiği öğrenildi. İncelemede belgede imzası bulunan oramiralin ıslak imzasının orjinal olup olmadığının belirlenmeye çalışılacağı öğrenildi.
 
Üst