Dünyayı Değiştirebilirsin!

mü'HÜR

Ordinaryus
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
2,563
Tepkime puanı
422
Puanları
0
Yaş
37
Asla Ben tek başıma ne yapabilirim ki? demeyeceksin. Yemin ediyorum ki sen tek başına dünyayı değiştirebilirsin. Hiç düşünmez misin dünyayı her seferinde bir kişinin değiştirdiğini?

Parayı Lidyalılar buldu, doğru. Ama herhalde yüz bin Lidyalı bir araya gelip bulmadı parayı. Biri çıktı ve: Bu iş böyle olmayacak! Sen bana inek veriyorsun, karşılığında ben sana bir eşekle bir koyun veriyorum. Öyle bir şey yapalım ki hem küçük, hem değerli olsun. Onu yanımızda taşıyalım ve değişim aracı olarak kullanalım. dedi. İhtiyar heyeti onayladı ve para basıldı.

Sonuç; dünya değişti. Adamın biri çıktı: Orası senin evin, ben giremem. Burası da benim, sen giremezsin. Gel araya bir çizgi çekelim ve yerimizi bilelim... dedi. Çizgi çektiler, sınır icat edildi.

Sonuç; dünya değişti. Yazıyı Sümerler buldu. Tabi ki yine yüz bin insan birden bulmadı yazıyı. Biri çıktı ve: Bu iş böyle olmaz, söylediklerimiz uçup gidiyor. Öyle bir şey yapalım ki, söylediklerimiz kaybolmasın, dedi. Önce komik oldu ama yazı icat edildi...

Sonuç; dünya değişti. Adamın biri çıktı: Bu iş böyle tekme tokatla olmaz, öyle bir şey yapalım ki vurdu mu ikiye bölsün dedi. Bıçağı biraz daha uzatıp keskinleştirdi, kılıç icat edildi...

Sonuç; dünya değişti. Adamın biri çıktı: Bu iş böyle gaz lambasıyla falan olamayacak, ben öyle bir şey yapacağım ki düğmeye basacaksın, ışlık olacak, dedi. Ampul icat edildi...

Sonuç; dünya değişti... Şimdi sıra sende. Kendini hafife alma yaz, çiz, yap, üret; bir eserin olsun. insanlara en faydalı olmak için çalış. Buna gücün var. Beğenmediğin, insanlara zarar veren ne varsa değiştirmeye, geliştirmeye çalış. Dünyayı değiştir... Ben Dünyanın En Akıllı İnsanı olarak, insanların kendini keşfetmesi noktasında, alışılmış düşünce kalıplarını yıkmaya çalışıyorum.


Ben, insanların başkalarına özenmesini anlamsız bulduğum için, senin içindeki enerjiye ulaşmanı arzu ediyorum ve bunu başaracağım. Durma, sen de tut bir köşesinden, yaşaması güzel olsun dünya denen bu altın yumurtanın.

Erdal Demirkıran
 

_Berceste_

bir tutam delilik...
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
6,798
Tepkime puanı
1,525
Puanları
0
bu abiden her eve lazim :)
 

mü'HÜR

Ordinaryus
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
2,563
Tepkime puanı
422
Puanları
0
Yaş
37
O abiyi istemek yok, kolaya kaçmak yok.

O abiler den vesile ile, bizde o ablalar'dan,o abiler'den olacağız inşaAllah...
 
Üst