Dünyanın ilk 'harçsız kilitli tuğlası' büyük ilgi gördü

Dergaz

Profesör
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
1,685
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Ne fark eder ki
İSTANBUL (CİHAN)-
1433624.jpg
1433623.jpg
Vardarlı Tuğla, yeni tasarım ürünü Harçsız Kilitli Tuğla ile uluslararası Yapı Fuarı'na damgasını vurdu. Dünyada ve Türkiye'de bir ilk olan ürün gerek tüketiciler gerekse sektör profesyonellerince ilgiyle karşılandı.

Tüyap'ta yapılan Yapı Fuarı'nda nihai tüketicilere ve profesyonellere Harçsız Kilitli Tuğlayı tanıtan Vardarlı Tuğla Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Vardarlı, "Tuğla Fabrikası olarak ileri teknolojiler kullanılarak geliştirilen ürünlerimizin yanı sıra Isı Yalıtımlı Tuğla, Harçsız Kilitli Tuğla ve bunların farklı ebatlarını üreterek inşaat ve tuğla sektörüne yeni ivmeler katıyoruz." dedi. İleri teknoloji ürünlerinin sektör profesyonellerince ilgiyle karşılandığını dile getiren Vardarlı, İstanbul Yapı Fuarında sektör için önemli isimleri ağırladıklarını ve yeni ürünlerinin büyük beğeni topladığını belirterek, şunları söyledi:

"Yenilikçi ürün ve hizmetleri pazara sunmanın yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk, çalışan memnuniyeti, çevre duyarlılığı gibi konularda yaptığımız çalışmaların, tüm piyasa tarafından algılanıp takdir edilmesi markamız ve bizim adımıza gurur verici. Vardarlı Tuğla olarak, başarılarımızı gelecekte de devam ettirecek ve bu çalışmalarımızı müşterilerimize en iyi şekilde yansıtacağız. Projelerde seçilen yapı malzemelerine ve ısı iletkenlik hesap değerlerine çok dikkat etmek gerekiyor. Dolayısıyla, hatalı seçilen değerler ile yapılan binalar ısıtma soğutma enerjisi açısından fazla sarfiyata neden olmaktadır. Fazla enerji tüketimi ise ülkemizin son zamanlarda üzerinde fazlaca durduğu ciddi ekonomik kayıplara sebep olmaktadır. Tabi ki binaları yapan üreten bizleriz. Sıcaktan ve soğuktan en az etkilenen yapılar yapmak tamamıyla bizim elimizde. Bizim bu konuda ki duyarlılığımız hem kendi ekonomimizi hem de totalde ülke ekonomisini etkileyecektir."
 
Üst