Dün Papa bugün AB: soykırım taslağı kabul edildi

kilicarslan

Kıdemli Üye
Katılım
14 Mar 2013
Mesajlar
4,054
Tepkime puanı
41
Puanları
0
Ne hikmetse önce Papa soykırımı dillendirdi. Arkasından AB soykırımın tanınması için taslak kabul etti.

AB' nin hristiyan birliği olduğu gül gibi ortada artık. AB' nin takip ettiği poltikaların bir şekilde Vatikan tarafından yönlendiriliği son hadiseyle daha da netlik kazandı.

bunun bir diğer örneği, ukrayna da yaşanan çatışma ortamın sonlandırılması için Papa' nın çıkış yapmasının hemen arkasından ateş kes için AB ülkeleri Rusyayla masaya oturmasıydı. Varılan ateşkes anlaşmasına rağmen silahlar susmak bilmedi.

Burda amacımız asla Papayı hedef tahtasına oturtmak değil, nitekim batı medyası Türkiyeden Papaya ölüm tehditleri yağıyor şeklinde algıya yönelik haber geçiyor, amacımız batıdan dost olmayacağını artık iyice kavramamızı sağlamak.

Nitekim Allah yüce kitabında onlardan dost olmayacağını bizlere 1400 yıldan beri söylüyor, biz sanki daha iyi biliyormuşcasına aksini ispatlama gayreti içindeyiz.

öyle görülüyorki, Papanın açıklamaları ve AB nin hazırladığı "soykırımı tanıyın" dayatmasıyla ipler kopma noktasına gelmiş gibi görünüyor. 24 Nisanda ABD den soykırım lafı işitirsek belki aklımız başımıza gelecektir.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Seçim bitince sesleri kesilir. Yüzde 55 ile geliyoruz:))))
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
pg4q6r.jpg
YBP262.jpg
ogQPV9.jpg
5d9rDz.jpg
 

kilicarslan

Kıdemli Üye
Katılım
14 Mar 2013
Mesajlar
4,054
Tepkime puanı
41
Puanları
0
Papaları(babaları) bir kere konuştumu arkası çorap söküğü gibi gelir, gelmeyede başladı.

Şimdide Almanya "soykırım" demeye hazırlanıyor.

Son haberlere göre ilk başlarda bazıları, özellikle dış işleri bakanı karşı çıkmıştı ama, geri adım atmasının ardından soykırım taslağı üzerinde anlaşıldığı duyuruldu. Ne hikmetse ikide bir soluğu ermenistanda alan Cem Özdemir(yeşiller) ' in "Hükümet Erdogandan korkuyor " diye bastırmasından sonra bu oldu.

Önümüzdeki günlerde taslak imzaya açılacak ve 24 Nisanda Parlamentoda okunacak, Perşembe günüde cumhurbaşkanı gauck(eski papaz) in önderliğinde kiliselerde ayin düzenlenecek.
 
Üst