Dualar..

umame

Üye
Katılım
12 Kas 2006
Mesajlar
24
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
50
Kim ezan okunduğunda "Doğru söyliyenlere merhaba,merhaba ve hoş geldin namaz"derse.Allah onun iki milyon günahını siler ve onu iki milyon derece yükseltir.

Kim "Allahümmeğfirli ve lil mü'mine vel mü'mina" derse her mümin adedince sevap alır.

Kim "La ilahe illallahu vahdehu,La şerikeleh,Lehül mülkü ve lehül hamdü bi yedihil hayr ve hüve ala külli şey'in kadir." derse on köle azad etmeye bedeldir.

Kim on kerre" Eşhedüen la ilahe illallahü vardeh la şerikeleh,ilahen vahiden,ehaden sameden lem yettehiz sahibeten ve la veleden velem yekün lehu küfüven ehad" derse Allah onun için kırk milyon sevap yazar.

Kim yatmadan önce üç kerre " Estağfirullah ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayum ve etübü ileyh" derse Allah onun günahlarını deniz köpüğü kadar da olsa,kum taneleri kadarda olsa ve ağaçların yaprakları sayısıncada olsa,dünya günleri sayısıncada olsa mağfiret eder.

Kim "Cezallahu Muhammeden anna ma ehlüh" derse,yetmiş katibi bin sabah yormuş olur.(Sevap yazmaktan)

Kim " Subhanellahi ve bi hamdihi" derse ona yüz yirmi dörtbin hasene yazılır.

Kim üç kerre "La ilahe illallahül halimül kerim,subhanellahi Rabis semava tisebbiy ve rabil arşil azim" derse kadir gecesine ermiş olur.

Bu duaları çoğaltmak mümkün;Allah yukarıdaki duaları halis bir kalp ile okumayı nasip etsin ve ecrinide bizlere ihsan etsin amin.
 

seher

Doçent
Katılım
31 Ağu 2006
Mesajlar
1,038
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Yaş
38
Konum
...
Allah razı olsun inş..çok sğl ya siz bunları yazdığınız inş Mevla da sevap hanenize yazar...
 
Üst