Doğum evinde bebek beklerken :))

gül

Doçent
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,142
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Baba adyları doğumevindeki bekleme salonunda sabırızlıkla ve heyecanla kapının açılmasını bekliyordu. Nihayet kapının açılmasını bekliyordu. Nihayert kapı açıldı ve hemşire,sevinçli bir şekilde içeri girdi. İlk sırada oturan baba adayına gülümseyerek müjdeyi verdi:
''sizi tebrik ederim beyefendi ikiz çocuğunuz oldu''
Çiçeği burnunda baba,yerinden sevinçle fırlayarak
'' ne güzel bir rastlantı bu böyle''dedi.''ben ,ikizler çocuk Giyim Evi adlı bir mağazanın sahibiyim'.,diğer baba adyları onu kutladılar.

Hemşire,bir saat sonra,aynı heyecanla bir kez daha girdi bekleme salonuna ve sesini yükselterek; mr.Smith hanginizsizniz? Diye sordu. Sonra da :''Mr.smith benim !'diyerek yerinden fırlayan baba adyına müjdesini verdi:
''kutlarım sizi Mr.Smith !''dedi ''üçüz babası oldunuz''. Mr. Smith, ne söyleyeceğini bilemiyordu. Hem sevinmiş, hem de şaşırmış gibiydi.sonunda onun bu halinin nedenini anladılar,
Adam:''bu ne güzel bir rastlantı böyle!''dedi.''ben 3M şirketinde çalışıyorumve şu anda da,üç çocuğum dünyaya geliyor ve ben birden üçüz babası oluyorum''diğer baba adayları bu çiçeği burnunda babayı kutladılar ve belemeye devam ettiler.

Aradan yarım saat geçmişti ki,yeni bir mijde vermek üzere yarım saat sonra bekleme odasına yeniden girdiğinde doğruca kendisini sabırsızlıkla bekleyen baba adayına gitti.

''Mr.Johnson sizsiniz.değil mi?'' diye sordu ve onun, büyük heyecan içinde ''evet ,evet Mr.Johnson benim ''cevabından sonra güzel haberi ona da verdi:
''Sizi çok çok kutlarım,Mr.Johnson!''dedi.
''eşiniz biraz önce dördüz doğurdu.Siz artık Dördüz babasısınız.''
Mr.Johnson ın şaşkınlığı .sevincini bastırdı:
''böyle bir rastlantı dünyada az görülür.''dedi.''ben de Dört Mevsim Otelinde çalışıyorum ve şu anda da dört çocuğum dünyaya geldi.''

Tam o anda, dördüz babası olan Mr.Johnson'ın yanındaki adam bayıldı ve oturduğu koltuktan kayıp,yere düştü. Yardımına koşup kendisini ayıltan dıoktorlar,bayılmanın nedenini öğrenmek için sorular sormaya başlayınca,adam kekeleye kekeleye şöyle dedi:
''şey ben 101 dalmaçyalı adlı mağazalar zincirinin genel müdürüyüm de''

:) :) :) :)
 
Üst