Dinsiz pkk dan infaz

bi husben

Kıdemli Üye
Katılım
7 Mar 2007
Mesajlar
5,664
Tepkime puanı
322
Puanları
83
Gaziantep'te 6-7 ekim olaylarını hatırlatan infaz
gaziantep-te-6-7-ekim-olaylarini-hatirlatan-infaz.jpg

İlkha'da yer alan habere göre; Gaziantep'in Merkez Şahinbey ilçesi Beydilli Mahallesinde yüzlerini kar maskesi ile kapatan kimliği belirsiz şahıslar, dün akşam saatlerinde berber dükkanını pompalı silahlar ile basarak, mütedeyyin kimliği ile bilinen Fahri Ağca`yı (29) katledildi. Olay sırasında berberde traş olan M.İ. ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde, henüz kimliği belirlenemeyen şahıslar Fahri Ağca`ya ait berber dükkanına motosiklet ile geldiler. Motosikletten inerek içeri giren şahıslar, pompalı tüfekle Fahri Ağca`ya ateş ederek olay yerinden kaçtılar.

Pompalı tüfeklerden çıkan saçmalarla yaralanan Fahri Ağca, ambulansla özel bir hastaneye, traş olmakta olan M.H. ise 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralanan Fahri Ağca`ya kaldırıldığı hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine sevk edildi.

Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Ağca, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattığı belirtildi.

Öte yandan; Fahri Ağca`nın yakınları, Ağca`nın PKK yandaşları tarafından birkaç defa tehdit edildiğini, görgü tanıklarından öğrendiklerine göre de, saldırganların PKK lehine sloganlar attıklarını ileri sürdüler.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, hastanede tedavi gören yaralı M.H. ile görüşmeye de izin vermiyor.
 

bi husben

Kıdemli Üye
Katılım
7 Mar 2007
Mesajlar
5,664
Tepkime puanı
322
Puanları
83
PKK nın bu kadar güçlenip palazlanmasına zemin hazırlayan recep tayyip erdoğan ve Ahmet davutoğlu bu kanlar elinize bulaşmıştır
 

lafons7275

Kıdemli Üye
Katılım
19 Şub 2013
Mesajlar
21,533
Tepkime puanı
342
Puanları
0
Konum
İzmir
O sevinçli ve kederli günleri insanlar arasında evirip çeviririz. Allah, savaş meydanında ihlâslı ve azimkâr müminleri diğerlerinden ayırd etmek ve sizden şehitler edinmek içindir (bu). Allah zâlimleri sevmez.
 
Üst