Dikkat edilmesi gereken yeni bir Akım Ulusalcılar

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Öyle bir girdilerki Milliyetçilerden Milliyetçi Müslümandan Müslüman.Hatta kurucularından Sayın Savcı kapattırdığı partinin gazetesi Milli Gazetede roportajı yayınlandı.

İlk haberim uzun ama okuyun okumaya değer.


DOĞU PERİNÇEKİ NASIL BİLİRSİNİZ

Bu soruya haklı olarak ‘Hangi Perinçek?’ diye başka bir soruyla karşılık verebilirsiniz, çünkü o dönem dönem değişik pozisyona sahip.
Çok da gerilere gitmeye gerek yok... Onu bir ara Bekaa kampında bölücübaşı Abdullah Öcalan’a karanfil verirken gördünüz. Meşhur fotoğraf karesine dikkatlice bakarsanız Öcalan’la birlikte olmanın mutluluğunu kolaylıkla yüzünden okuyabilirsiniz. Daha sonra 28 Şubat sürecinde ‘devrim yasaları’ uygulansın diye meydanlarda yürürken gördük, peş peşe mitingler tertipledi. Hayrettir, çok uzağında bulunması gereken bazı çevreler onun bu çağrısına kayıtsız kalmadı, aksine kulak verdi. 28 Şubat’ın önemli aktörlerinden...
Şu sıralarda ulusalcı kampın başrol oyuncusu olarak sahnede, şimdi kah Rauf Denktaş’la boy gösteriyor, kah Kemal Alemdaroğlu ile... Bu arada bazı dini grupların onun bildirilerini ‘amin’ diyerek tasdik ettiğini hatırlatmak isterim. Yeri geldi Türk ordusunu ‘faşist’ diye suçladı, yeri geldi ‘kurtarıcı’ diye övgüler düzdü.
Sorumlusu bulunduğu, ‘Aydınlık ve 2000’e Doğru’ dergilerinde devletin taa derinlerindeki özel bilgilerin deşifre edildiğine tanık olduk. Sağı hedef alan ideolojik çizgisi bir yana, ortalığı birbirine katan, bugün bile hâlâ adından söz ettiren ünlü MİT Raporu buna örnek verilebilir.
Aksiyon Dergisi iki hafta önce kapak konusunu Doğu Perinçek’e ayırdı. Dosyada sayfalar dolusu onun hayatından kesitler sunuluyor, ilk kez duyduğum ilginç ayrıntılar var. Başlık; ‘Bay Matruşka veya Devir Devir Doğu Perinçek...’ Aksiyon’un çalışması yıllardır yaşamımızda yer eden bir ismi daha yakından tanımak için iyi bir fırsat.
Şu satırlar dergiden: ‘Doğu Perinçek, Türkiye Marksist-Leninistlerinin mirası üstüne kurduğu Aydınlık hareketiyle hâlâ devrine göre siyaset güdüyor. Dev Genç’ten ihtilal liderliğine, Maocu çizgiden 28 Şubat’taki tahrik edici çizgiye uzanan Perinçek hareketi tam bir başarısızlık örneği aslında. O devrimci, Maocu, Apocu, darbeci, ulusalcı... Şimdi sırada ne var dersiniz.’
Babası Sadık Perinçek, politikaya Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Yardımcılığı’ndan geçti, Süleyman Demirel’in Adalet Partisi’nde tam 4 dönem Erzincan milletvekilliği yaptı. İlginçtir, babası AP’de ‘Büyük Türkiye’ için sağ siyaset yaparken oğul Perinçek solun aşırı uçlarında sağa karşı ölümüne mücadele veriyordu. Acaba nasıl duygu?
Perinçek’in mücadelesini ve duruşlarını biçimlendiren ilişkiler ağı tüm çıplaklığıyla ortaya konuyor. Arkadaş çevresi bugünün önemli simaları. Çoğuyla yolları ayrılmış durumda. Cengiz Çandar örneğin. Dayısı, Tümgeneral Turhan Olcayto imiş. Ünlü darbeci Cemal Madanoğlu ile aile ilişkilerinden söz ediliyor.
Dönek, Perinçek’in en çok kullandığı kelimelerden, televizyon tartışmalarından bu suçlamasına aşinasınızdır. Kıbrıs konusu Perinçek’in tutarsız davranışlarının en keskin örneği: 1974’teki Kıbrıs Barış Harekatı’nı ‘önce işgal’ diye niteledi, son dönemdeyse ‘Kıbrıs elden gidiyor’ mitingleri düzenledi, duvarlara ‘Kıbrıs’ı veren Türkiye’yi verir’ afişleri astı. Yarın ne yapar tahmin etmek zor.
Aksiyon, ‘Doğu Perinçek hâlâ Türkiye’yi karıştırmaya yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Geçmişte ordu ve MİT’e yönelik çalışmalar yapıyordu. 1999’dan beri hedefinde Emniyet var artık...’ diyor. Bundan sonrasının faaliyetleri için önemli ipucu.
Perinçek’in kız kardeşi Feyza Perinçek’le evlenen Gün Zileli, anılarında solu anlatırken ‘... Perinçek o zamanki liderlerin içinde kendisinin bir misyon için dünyaya geldiğine en fazla inanan kişiydi.’ diyor. Acaba bu misyon nedir? Bu kitapta, hamile kalan kız kardeşini kürtaj olmaya zorlanma hikayesi var. Zile’nin anlattığına göre Feyza Perinçek ameliyatta ölümden dönmüş...
İtiraf edeyim ki Perinçek’in hayatındaki ayrıntıları öğrendikçe, değişik yönlerine vâkıf oldukça onu tanımak daha da zorlaşıyor. Aksiyon’u okuduktan sonra ‘Nasıl bilirsiniz?’ sorusu için farklı kanaatlerim gelişti; ancak bir başka soru çıktı ortaya: “Kim bu adam?” Daha derin incelemeye değer bir soru, cevabı da öyle kolay değil...
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
İsim vermiyorum unuttuklarım olabilir kimse kırılmasın diye TÜM DİNİ OLUŞUMLARA mensup olan kardeşlerim dilerdimki bu başlığa ilgi gösteresiniz Allah tan dileğim başarılı olmasınlar ama DİKKAT EDİN ULUSALCILARA ileride Müslümanlar bunlar yüzünden zarar örürlerse sebebi bunlara karşı yasal tetbirleri almamız ve toplumu aydınlatmamız içindir.

Sağ.İş Başkanının bir sözü var BİZİM DEDELERİMİZ CEPHEDE SAVAŞIRKEN ULUSALCILARIN DEDELERİ UŞAKLIK YAPIYORDU

Günün birinde gelecek nesilimiz demesin ATALARIMIZ BİRBİRİNİ TENKİT ETME ORTAMINDAYKEN ULUSALCILAR BU SEVİYEYE GELDİ VE BİZ ÇEKİYORUZ
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
BİRİ BANA ANLATSA YA ERBAKANIN PARTİSİNİ KAPATAN SAVCININ MİLLİ GAZETEDE RÖPORTAJ VERMESİNİ.

YOKSA MİLLİ GAZETE ULUSALCILARI DESTEKLİYORMU
Bakın bu latife Haşa ama bazı dar düşünceli arkadaşlar içim.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
bunlarda yenimi çıktı??

ahh kardeşim adamlar öyle ileri gidiyorlar ki Milliyetçiden Milliyetçi ileride Mümin den daha mümin kıyafeti giyecekler.

Bak Erbakan ın partisini kapatan savcının Milli gazetede roportajı yayınlandı
 

DaLokay

уüяєкℓєя∂є
Katılım
13 Tem 2006
Mesajlar
6,392
Tepkime puanı
89
Puanları
0
Konum
Göçebe
Web sitesi
www.youtube.com
inşallah çalışmaları boşa çıkacak...

onlar olduğu kadar bizler de varız.

bu ülkede sadece onlar diye birileri yok..

onlar ne kadar kafa yorarlarsa biz kat kat fazla kafa yoracağız..

yeter ki hak gelsin batıl zail olsun....

selametle....
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
SEN kimsin doğrucu davut

BAK BU BAŞLIK I AÇAN KİŞİYE

Beni Doğu Perinçek taraftarı olarak enpoze etmeye çalışan DOĞRUCU DAVUT A 5NCU SAHİFEDEN GETİRDİM

BU FORMDAKİ KARDEŞLERİMİ ZEHİRLEMENİZE MÜSADE ETMİCEM
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
benİ Ulusalcilikla SuÇlayan DoĞrucu Davut Gel Bak Ne BaŞlik AÇip Ne Bİlgİler VermİŞİm.

İsmİne YakiŞir Bİrİ Ol.

DoĞrucu Davut Ol.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
HADİ DOĞRUCU DAVUT BENİ ULUSALCILIKLA SUÇLADIN BEKLİYORUM SENİ.

SİZ VE SİZİN GİBİLERİ TARAFGİRLİĞİNİZDEN CAHİLLİĞİNİZDEN NEFSİNİZDEN DOLAYI KARDEŞLERİMİ ZEHİRLEMENİZE İZİN VERMİCEM.

SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERLE ALLAHIN İZNİYLE HEP MÜCADELE ETTİM MÜCADELEM SON NEFESİME KADAR DEVAM EDECEK
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
HADİ DOĞRUCU DAVUT BENİ ULUSALCILIKLA SUÇLADIN BEKLİYORUM SENİ.

SİZ VE SİZİN GİBİLERİ TARAFGİRLİĞİNİZDEN CAHİLLİĞİNİZDEN NEFSİNİZDEN DOLAYI KARDEŞLERİMİ ZEHİRLEMENİZE İZİN VERMİCEM.

SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERLE ALLAHIN İZNİYLE HEP MÜCADELE ETTİM MÜCADELEM SON NEFESİME KADAR DEVAM EDECEK


BEKLİYORUM DOĞRUCU DAVUT ÖZÜR DİLEMENİ BANA İFTİRA ATTIN
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
Bunlar ulusalcılar değil ulusal bozguncular..

Darbe GOYGOYCULARI ve sahtekarlar..

Paşa eli öpmek için sıraya girip bir aferin almak için BİN takla atanlar..

Devir devir DOĞU perinçek yazısı aslında işin özeti..
Eskinin Maocusu Apocusu şimdinin Ulusalcısı kesildi
90 larda PKK kampını ziyaret edip aponun eşkiyalarının elini sıkıp gelin benim çatım altında birleşelim diyende PERİNÇEK idi..
Ne ilginç ki Kıbrısda DİNİ hizmeti her fırsatda engelleyen ve Türkiyenin KIBRIS da da İlahiyat Fakültesi Kuralım tekliflerini geri çeviren RAUF DENKTAŞ da bu kervanda.. Dönek Nurettin Veren de..
Maskeli balo gibi..
Diyarbakırda Baryak Mitingi yapacaklarıd güya yüzbinler toplanacakdı 2 bin kişiyi toplayamadılar katılanlarda sivil askeri erkan idi.. yada erleri göndermişlerdi..

Bunların ALAYI FIS :)
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Ulusalcılar Amerika'ya sığındı



Ulusalcı Hareket’in bayraktarlığını yapan yayın kuruluşları, internet sitelerini Amerika’ya emanet etti. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in yönetimindeki Aydınlık Dergisi (www.aydinlik.com.tr) ve Ulusal Kanal’ın (www.ulusalkanal.com.tr) web siteleri ABD’den yayın yapıyor.


--------------------------------------------------------------------------------

Amerikan karşıtı gösteri ve fikirlerin sert savunucusu Ulusalcı Hareket, internette kendini Amerika’ya teslim etti. Hareketin bayrağını kimseye kaptırmayan Ulusal Kanal, Aydınlık Dergisi ile ‘kahrolsun Amerika’ parolalarını dillerden düşürmeyen Türkiye Komünist Partisi de internet sitelerini California ve Dallas’taki bilgisayarlardan yayınlıyor.

Avrasya Hareketi lideri Aleksandr Dugin’in fikirlerini esas alan, temel karakteri Amerikan karşıtlığı olan Ulusalcı Hareket’in bayraktarlığını yapan yayın kuruluşları, internet sitelerini Amerika’ya emanet etti. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in yönetimindeki Aydınlık Dergisi (www.aydinlik.com.tr) ve Ulusal Kanal’ın (www.ulusalkanal.com.tr) web siteleri ABD’den yayın yapıyor. Ulusalcı yayın grubu, Türkiye’de bulunan 70’den fazla İnternet Servis Sağlayıcı ve 567 Web Hosting şirketini yok sayıp sitelerini Amerika’ya taşıdı.

Avrupa Birliği ve Amerika’ya muhalif yayınlarıyla tanınan bu iki yayın kuruluşunun siteleri İtalya’nın Francavilla al Mare şehrinde bulunan 7Host SRL şirketine ait web sunucular üzerinden yayın yapıyor. 7Host SRL şirketinin web sunucuları ise ABD’nin California eyaletinde bulunan Electronic Communications Unlimited şirketinin Data Center’ında bulunuyor.

Nisan ayından beri ‘ortaklık payı’ adı altında halktan 2,3 trilyon lira toplayan Ulusal Kanal, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılan denetim sonucunda “Halktan usulsüz olarak para toplanamaz.” diye uyarılmıştı. Ulusal Kanal’ın, “ulusalcı değerlerin halka aktarılabilmesi” misyonunu lanse ederek halktan para toplamasına karşılık ODTÜ’den tescil ettirdiği sitesini AB merkezli bir şirketin ABD’deki web sunucusundan yayınlaması ABD karşıtı Perinçek’in Chevrolet marka araca binmesi gibi manidar bulunuyor.



Geçtiğimiz yıllarda Interpro’nun organize ettiği ilk 500 Bilişim Şirketi araştırmasında sektörel yazılımlar alanında yüzde 36,6’lık pazar payıyla birinci olan Havelsan, Ankara Ticaret Odası üyeleri arasında yapılan kurumlar vergi sıralamasında üçüncü durumda.

Adalet Bakanlığı; Ulusal Yargı Ağı Otomasyonu (UYAP), Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Sistemi (TAKBİS) ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı gibi stratejik kamu kurumlarına ait bilişim projelerini yürüten Havelsan’ın İşçi Partisi’ne web sitesi yayınlama haricinde ne gibi destekler verdiği merak ediliyor.

Ulusalcı politikalara destek veren, eski adıyla Sosyalist İktidar Partisi (SİP), yeni adıyla Türkiye Komünist Partisi (TKP) de ABD’ye yönelik eleştirileri ile tanınıyor. Aydınlık ve Ulusal Kanal ile aynı çelişkiyi gösteren TKP’nin web sitesi (www.tkp.org.tr) de ABD’nin Dallas şehrinde bulunan web sunucular üzerinden yayın yapıyor.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Evet konu ortak noktalarımız olan diğer cemeatleri ve Dini oluşumları tenkit olunca rağbet çok fazla ve Reyting patlamaları oluşuyor.

Ama hepimizin ortak düşmanları konu olunca malesef ilgi çok azaliyor.

NERELERDESİNİZ

Saadet Partili kardeşlerim partinizi kapatan kişi savcı da bu oluşumun içinde ner??

Mahmut Efen dili kardeşlerim nerelerdesiniz.?????

Menzilli kardeşlerim nerelerdesiniz ????

Milli görüşçü kardeşleri nerelerdesiniz ????????

F.Gülen cemeatinde olan kardeşlerim nerelerdesiniz ???????

Tüm Müslüman kardeşlerim nerelerdesiniz.????????????????

Ummuhan Kardeş , Amca Bey , Doğrucu Davut ve diğerleri nerelerdesiniz ???????
 

amca

Profesör
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
751
Tepkime puanı
33
Puanları
0
Konum
İstanbul
Ummuhan Kardeş , Amca Bey , Doğrucu Davut ve diğerleri nerelerdesiniz ???????

Davete edilmişiz geldik. Davete icabet gerekir.

Buradayız Agbi...

Agbi sanırım burada bazı şeyler bir biri ile karıştı...

Bunu sadece siz değil bir çok insan yapıyor.

BEN GÜLEN CEMAATİ DIŞINDA HİÇ BİR CEMAAT VEYA GRUBA KARŞI DURMADIM DURAMAM. ( KALKANCI VB. TABİKİ HERZAMAN KARŞIYIM )

HIMMM ŞİMDİ SİZ HEMEN DİYECEKSİNİZKİ GÜLEN CEMAATİ İLE KİŞİSEL BİR RANT KAVGANIZ OLMUŞ. İNAN ALLAH A OLMADI. BU CEMAATİ SEVMEMEMİN ONLARA KARŞI OLMAMIN NEDENİ İSLAMI GÖZ GÖRE GÖRE YOZLAŞTIRMALARI. VE NEFSLERİNE GÖRE FETVA VERMEYE BAŞLAMALARI. HERKEZ YAPILAN YANLIŞLARI HATALARI GÖRÜYOR AMA SUSUYOR VE SONUCU GÖRMEK İSTİYOR.

FAİZ HARAMDI ASYA FİNANS OLUNCA ADI KAR PAYI OLDU HELAL OLU VERDİ. HOŞ SONRADA ADI BANK ASYA OLDU YA.

SİGORTA ZİNHAR HARAMDI IŞIK SİGORTA İLE HELAL OLUVERDİ.

LÜKS DEBDEBE HARAMDI, GÜLEN CEMAATİ YÖNETİCİLERİ İÇİN İŞ GEREĞİ OLDUĞUNDAN NEFSİ DEĞİLDİR DENDİ HARAM OLDU HELAL.

TÜRKİYEDEKİ OKULLARIN BİR HEDEFİ VARDI GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNİ YETİŞTİRMEK. LİSE AÇILDI ARDINDAN FEN LİSESİ VE ARDINDAN ÜNV. AÇILDI OKULLARDAKİ EĞİTİM KALİTESİ ACAYİP DÜŞTÜ. ŞİMDİ TEK AMAÇ VAR BABALARININ ŞİRKETİNİN BAŞINA GEÇECEK VE KASALARI CEMAATE TESLİM EDECEK " KULLAR " YETİŞTİRMEK. EĞER KANITIN VARMI DERSEN HEMEN ONUDA SÖYLİYEYİM OKS VE ÖSS SINAV SONUÇLARINA ZAHMET OLMAZ İSE BİR BAKIN GÜLEN OKULLARI HEP EN SONDA.

İNANIN ÇOK DÜŞÜNDÜM VE HALA DÜŞÜNÜYORUM BU CEMİYETİN ARTI VE EKSİLERİNİ KEFELERE KOYUYORUM BİR BAKIYORUM EKSİLER AĞIR BASIYOR. EVET BELKİ BİNLERCE YABANCIYA TEBLİĞ GÖREVİ YAPILIYOR AMA TÜRKİYENİN GELECEĞİ OLAN ÇOCUKLAR BU OKULLAR VASITASI İLE YOK EDİLİYOR. GENÇ NESİLLER HARAMI HELALİ BİLEMEZ HALE GETİRİLİYOR. VE BİR KAÇ ON YIL SONRA DÖNÜP ARKAMIZA BAKTIĞIMIZDA YAŞANAN İSLAMI TANIMAZ OLACAĞIZ . BUNUDA SUSUP İZLEMEMİ KİMSE BENDEN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERDEN BEKLEMESİN.

ULUSALCILAR , MASONLAR , MARKSİSTLER BİLMEM NECİLER ONLARIN NE OLDUKLARINI BİLİYORUZ AMA BİZİ BİZİM SİLAHIMIZLA VURMAYA ÇALIŞAN BİRİLERİ VAR. SUSUP OTURUP İZLEYEMEM KİMSE KUSURA BAKMASIN.
 

iskender

Üye
Katılım
4 Ocak 2007
Mesajlar
62
Tepkime puanı
0
Puanları
0
konu değişmiş

lütfen kininizi düşmanlara saklayın.
 

amca

Profesör
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
751
Tepkime puanı
33
Puanları
0
Konum
İstanbul
konu değişmiş

lütfen kininizi düşmanlara saklayın.

Düşmanımı tanıyorum Elhamdülillah, Ve düşmanım bana benzemeye çalışarakta bana sokulsa Gülen cemaati gibi veya ulusalcı bilmem ne diyede sokulsa harkındayım. Bence Yazılanları bir kez daha okuyun sayın İSKENDER.
 

iskender

Üye
Katılım
4 Ocak 2007
Mesajlar
62
Tepkime puanı
0
Puanları
0
amca, hem yazıya teşekkür etmişsin hem eleştiriyorsun.

ben sadece başlıkları okurum.
falanca üyenin filanca üye ile dertleri beni ilgilendirmiyor?
 
U

ummuhan

Guest
Evet konu ortak noktalarımız olan diğer cemeatleri ve Dini oluşumları tenkit olunca rağbet çok fazla ve Reyting patlamaları oluşuyor.

Ama hepimizin ortak düşmanları konu olunca malesef ilgi çok azaliyor.

NERELERDESİNİZ

Saadet Partili kardeşlerim partinizi kapatan kişi savcı da bu oluşumun içinde ner??

Mahmut Efen dili kardeşlerim nerelerdesiniz.?????

Menzilli kardeşlerim nerelerdesiniz ????

Milli görüşçü kardeşleri nerelerdesiniz ????????

F.Gülen cemeatinde olan kardeşlerim nerelerdesiniz ???????

Tüm Müslüman kardeşlerim nerelerdesiniz.????????????????

Ummuhan Kardeş , Amca Bey , Doğrucu Davut ve diğerleri nerelerdesiniz ???????


SİZ VARSINIZ YA YETER.... (Elbette buralardaki seslenişlerinize diyorum) olmam gereken yerdeyim HAMD olsun.... Asıl siz nerdesiniz onu bir muhasebe edin bence....
 
Üst