Devlet BAHÇELİ geçmişi unutmuş galiba HATIRLATALIM

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Devlet Bahçeli fena yakalandı
"Öcalan son ateşkes kararından önce devletin bugüne kadar kendisiyle dört kez görüştüğünü söyledi. Peki, bu görüşmeler olurken..." Taraf yazarı MHP liderine öyle bir hatırlatma yaptı ki...
Yazı Boyutu 10 12 14 16





Ya 99'daki görüşmeler Devlet Bey?

Başbakan dün Kayseri'de şöyle dedi: “Bizim dört kez bunlarla (PKK) biraraya oturduğumuzu söyleme ********liğini yapanlar bu alçakça iftirada bulunanlar, bunun hesabını her yerde vereceklerdir.”

Ee Türkiye'nin basiretsizlikleriyle test edildiği Kılıçdaroğlu ve Bahçeli “yargıyı ele geçirecekler”den vazgeçip tel tel dökülen hayır kampanyasını “barışı teşhir” etmek üzerine kurdular ya. Başbakan da bu mevziye yönelik artan topçu atışlarını “********ler” diye karşıladı Orta Anadolu'da. Aslında haklı olduğu bir taraf var.

Evet Öcalan son ateşkes kararından önce devletin bugüne kadar kendisiyle dört kez görüştüğünü söyledi. Ama bu görüşmelerin dördü deAKPdöneminde oldu demedi.

Bu çarpıtma 2009 rakamından MHP'nin 40. yıldönümünü çıkarmış Devlet Bahçeli'nin matematiksel zekâsının eseri.

Madem öyle Bahçeli'nin hesabının bir sağlamasını almak için ilk üç görüşmenin tarihlerini ve muhataplarını yeniden hatırlayalım:

1) 1993. Özal'ın koordinatörlüğünde aracılar vasıtasıyla devlet Öcalan'la görüştü.

2) 1997-1998. 1998'de Öcalan'ın ateşkes ilanıyla tamamlanan görüşmeler de 28 Şubatçı, Ergenekoncu, Balyozcu paşalardan, Demirel'e, efsane emniyetçiler, darbe karşıtı paşalara kadar herkes trafiğin içindeydi.

3) Ve sıkı durun 1999. Öcalan'ın ayrıntılarıyla anlattığı İmralı'daki görüşmeler.Ergenekonsanığı Atilla Uğur'un ismini, bizzat Öcalan verdi. Dönemin komutanı da Hurşit Tolon'du.

Peki, bu görüşmeler olurken Başbakan Yardımcısı kimdi? 1999'un iki dokuzunu çarp, sonra 9 ile 1'i topla. Sonra her ikisini birbirine böl. Ne çıktı:MHPGenel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli.



O halde Bahçeli'ye düşen bir kere olsun gerçekten sözde değil özde bir vatansever gibi davranıp Türkiye'nin bütün geleceğini, evlatlarını çalan bu savaşın bitmesi için aynı 1999'da yaptığı gibi susmaktır. Aynı görev “Bak bak devlet Öcalan'ı ile konuşup silahları susturuyor” diye pipisini gösteren çocuk heyecanıyla yazılar yazan köşe yazarlarına da düşüyor.

AKP'ye çakmak için ülkenin barış şansını dinamitlemekten çekinmeyen Kemalist yazarlar, size liderlere ateşkesten bahsetmeme mutabakatı öneren Ertuğrul Özkök kadar basiret diliyorum.
Nedense barışmayı hikmet-i hükümet geleneğimize ters bulup, homurdanan, Hamas'la görüşülürken elleri alkışlamaktan patlamış genç kuşak İslamcı yazarlara da barış için Mehmet Akif gibi korkma diye bağıran yazılar yazan Hakan Albayrak feraseti diliyorum.

Açık söyleyeyim bu ülkede binlerce insanın daha ölümüne neden olabilecek bu beyhude savaşın bitmesini engelleyenleri tarih, Sarıkamış'ta binlerce kişiyi ölüme gönderenler, Osmanlı'yı 1.Dünya savaşına sokup batıranlar bugün nasıl hatırlıyorsa öyle hatırlayacak.

50 yıl sonra kimse onlar için “Çok milliyetçi, vatansever adamdı, isyancıları dağdan indirmek isteyenlerle kahramanca mücadele etti” demeyecek. Tarih onları binlerce insanın ölümüne neden olabilecek bu en kibar tabiriyle “basiretsizlikleriyle” hatırlayacak.

Muhtemelen bu savaşı yeniden başlatacak azimlerini tarih kitaplarında okuyanlar “Bu inatçı, akılsız adamlar yüzünden bu kadar yıl kaybetmiş bu ülke” diye iç geçirecek. Tam aksine bugün her gün teşhir edilmek, her gün hain ilan edilmek pahasına bu kardeş savaşını bitirmek için elini taşın altına sokanlar, siyasi hayatlarını riske edenler ise basiret ve feraset sahibi yöneticiler olarak hayırla yâd edilecek.

Barıştan bu kadar korkma, sabret Türkiye! Buna değecek…

YILDIRAY OĞUR - TARAF
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Topçu Bahçeli'yi Allah'a havale etti
BBP Genel Başkanı Yaşar Topçu, referandumda Hayır oyu çağrısı yapan MHP liderine sert çıktı.




Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, 12 Eylül referandumunda "hayır" oyu vereceğini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ekibine sert çıktı. Topçu, "12 Eylül'de işkence gören ülkücüler adına seni ve yanındakilerini Allah'a havale ediyorum" dedi.

Topçu, Ankara İl Başkanlığı'nın Altınpark Anfa salonunda düzenlediği '24 saat kesintisiz demokrasi için evet' toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Topçu, MHP'nin referandumda CHP'nin yanında olduğuna işaret ederek şunları söyledi:

"12 Eylül'de işkence gören ülkücüler adına seni ve yanındakilerini Allah'a havale ediyorum. BBP sabah kalktığı zaman bir rüzgar görüp rüzgar neredeyse orada yatan bir parti değildir. Biz referandumda evet oyunu verirken partimiz adına, BBP'nin şehit lideri sayın Yazıcıoğlu adına, maddeleri titizlikle uygulayarak aldık."

YAKAMIZDAN ELİNİZİ ÇEKİN!

Topçu, 12 Eylül referandum paketinin içinde bulunan maddelerde BBP'nin bir çok maddeye katkısı olduğunu anlatarak, paketin içinde eksikte olsa bağımsız yargı ve 24 saat kesintisiz demokrasi için evet oyu kullanacaklarını söyledi. "Bu pakete evet demekle iktidar ortağı için yapmadık, milletin yanında olmak için yaptık" diyen Topçu, CHP'nin derdinin iki madde olduğunu ifade etti.

Topçu, MHP'ye çağrıda bulunarak, geçmişte beraber ekmek yediklerini BBP ile uğraşmaktan vazgeçmeleri gerektiğini belirterek "Allah'tan korkun çekin yakamızdan elinizi" dedi.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Hatırlatma niyetine

feurun ve Alper e ve diğer arkadaşlara
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
MHP ile BDP'li vekiller çak yaptı!
AK Parti'li Fatma Şahin'den şok iddia: MHP ile BDP'li vekiler Meclis'te birbirlerine sarılıp, çak yaptı
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
02 09 2010 10:06

Türkiye’nin, Kuzey Irak’taki Kürt liderleri Talabani ve Barzani’ye yaptığı yardımlarla ilgili skandal büyüyor. Son skandalın altında ise yine MHP lideri Bahçeli'nin imzası var. İşte ayrıntılar... Türkiye’nin, Kuzey Irak’taki Kürt liderleri Talabani ve Barzani’ye yaptığı yardımlarla ilgili skandal büyüyor. Talabani ve Barzani’ye yapılan yardımlar, MHP’nin koalisyon ortağı olduğu dönemde tavan yaptı.

65 milyon doları geçen yardımlar arasında Peşmergeye iç çamaşırı da gönderildi

Türkiye’nin, devlet politikası olarak Barzani ve Talabani’ye destekleme politikasının “DYP-SHP (CHP)” hükümetinin iş başında olduğu 1992’de oluşturulduğu ve 1992’den 1999 sonuna kadar Kürt liderlere toplam 65.6 milyon dolarlık kaynak aktarıldığı belirlendi.

Öcalan’ın yakalanmasının ardından yapılan yardımlar tavan yaptı.

DEMİREL DE YARDIM ETMİŞTİ

Belgelere göre, KDP lideri Mesud Barzani ile o KYP lideri olan Celal Talabani’nin “desteklenmesi kararı” ilk olarak Turgut Özal’ın Cumhurbaşkanı, Süleyman Demirel’in de başbakan olduğu 1992’de başladı.

Aynı yıl KDP’ye 392 bin dolarlık nakit yardım yapıldı. Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan’ın başbakanlık dönemlerinde de bu yardımlar sürdü.

Yardımlar, Öcalan’ın yakalanmasının ardından 57. hükümet döneminde rekor seviyeye ulaştı.

25 BİN KALEŞNİKOF GÖNDERİLMİŞ

Devletin kayıtlarına göre, 1992’den 99 sonuna kadar KDP’ye yapılan yardımların toplamı 65 milyon 675 bin 133 dolara ulaştı. Bu yardımların 12 milyon 257 bin 552 doları nakdi.

Bu paralarla peşmergelerin maaşları ödendi. 1998 ve 1999 arası Türkiye, peşmerge maaşları için aylık 61 bin dolar kaynak aktardı. 53.4 milyon dolar ise, silah, mühimmat, gıda ve giysi yardımı yapıldı.

Bölgeye, 25 bin 652 adet kaleşnikof, 350 bixi ve 75 suikast silahı Kanas ve gönderildi. PKK’ya operasyon yapıldığı dönemlerde yardım miktarlarının artması da dikkat çekti.

Gönderilen silahlar PKK’nın eline mi geçti

Kuzey Irak’taki Kürt liderlere yapılan yardımlar, Talabani ve Barzani ile yapılan görüşmeler çerçevesinde gerçekleştirildi.

Yardımlara ilişkin görüşmeler, Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bağlı komutanlar tarafından yapıldı. Yardımlar için de, TSK’nın kaynakları kullanıldı.

Bunun için özel bir bütçe aktarılmadı. Kuzey Irak yönetimine gönderilen silahların son durumları konusunda net bir bilgi olmadığı öğrenildi.

Türkiye’nin daha çok peşmergelerin kullanımı için verdiği silahların bir kısmının, örgüt üyelerine satıldığı, bir kısmının da örgüt üyeleri tarafından çalındığı öne sürüldü. Silahların kimin elinde bulunduğuna ilişkin tam bir kayıt bulunmuyor.

star .

Bu haber cafesyaset.com'da 1104 kez okundu.
Yorumlar
Toplam 25 Yorum Yapılmış Ziyaretçi / 2010-09-02 16:07:04
burdakilere bir soru
bir müslüman yalanı bu kadar rahat konuşabilirmi?veya yalanı bu kadar doğru gibi konuşurmu?belgenizin altında imza varmı?şöyle bir gösterin bakalım devlet bahçeli imzası.siz kozmik bir dinemi inanıyorsunuz yoksa vatikandanin dinini mi benımsemıssınız.reeferandumdan evet almak ıcın soylemedığınız yalan yok.boyle bır sey tayyıbın arayıpda bulamadığı 20 sene mansetten ındırmezdı gecen secımlerede bununla gırerdı Ziyaretçi / 2010-09-02 15:53:44
Bahçeli'ye inat bin defa evet
Darağaçlarına salınmış ülkü devlerinin şifa-i ruhları için EVET,hür ve bağımsız halkın üstün iradesi için EVET,darbecilerin milletin gözünde kocaman bir “hiç” olduklarını ölmeden önce görmeleri için EVET,işkence görmüş, sakat kalmış ve şehit düşmüş mazlum vatansever civanmert gençlerin tutacak ahları için EVET, yargıyı Türk milletine karşı bir silah gibi kullanarak milletin iradesine ipotek koyan zihniyetin yok olması için evet, kalkınmayı engelleyenler için evet, MHP'nin gözünün açılması ve Allah için EVET Ziyaretçi / 2010-09-02 15:48:45
MHP OYUNA GELİYOR
MHP derin devletin piyonu olmamalıdır. Doğru yanlış demeden, halkı, tabanı hiçe sayarak CHP, TİP, TKP, Disk, PKK, BDP, ÇYDD gibi ne kadar gayrimilli oluşum varsa onlarla kol kola millete karşı kampanya yapanlar bunun hesabını sandık önünde verecekler. Sayın Bahçeli'yi getiren zihniyet görsün bakalım bir daha meclisin yanından yaklaşabilecek mi? MHP'ye asla oy yok. Utanmadan milleti tehdit ediyor. Millet mal değil.Değişikliğin kendi yararına olduğunu bilmiyor mu? Derinlerin bir hasabı varsa Allah'ın da bir hesabı var Ziyaretçi / 2010-09-02 15:45:23
NANKÖRLER
Bu milletin ekmeğini yiyecek,milletin vergilerinden maaş alıp, milleti temsil etmek üzere meclise gideceksiniz, sonra da PKK ile BDP ile aynı safta olup, anayasa mahkemesinin çağdaş hukuka uygun gördüğü, milletin yararına gördüğü anayasa değişikliğine hayır kampanyaları yürütecek, PKK ile kol kola yürüyecek, millete ihanet edeceksiniz. Benim verdiğim vergilerden bir kuruş hakkım geçerse hiçbir MHP milletvekiline helal etmem, yakasına yapışırım. Haram olsun. Bundan sonra da asla oy vermem. Yazıklar olsun. Ziyaretçi / 2010-09-02 15:43:08
Suç bastırma telaşı başlığını atan yorumcuya
Sayın yorumcu, hayali, gizli niyetler yaratarak, olmayan düşman icad ederek MHP'yi savunmak yakışıyor mu? Gizli açılım neymiş, PKK açılımı neymiş? Milletin fertlerine verilmeyen hangi hak PKK'ya verilmiş, hangi açılım yapılmış da milletin haberi yok? Sadece senin gibi, liderinin söylediklerini tekrarlayan MHP'linin haberi var. Bu Kürt açılımı dediğiniz şeyin adından bile ürküyorsunuz. Ne verildi bizim bilmediğimiz? Bu maddelerin hepsi bütün millet için. Saptırmayın. Allah'tan korkun. PKK'ya hizmet ediyorsun Ziyaretçi / 2010-09-02 15:20:49
elleri ile kaldırmış
bahçeli beğenmediği barzaninin gururunu ! elleri ile kaldırmış...şimdi de gidip üzerine otursun da kalkan gururu insin!!! daha ne diyeyim.şimdi de çıkmış masal okuyor sahte milliyetçi Ziyaretçi / 2010-09-02 14:20:52
mhp yönetiminin, ülkücülerden kopması veya gerçeğin ifşa olması...
ey millet lütfen gündemi takip ediniz...referandumdan hayır çıkması için chp nin atadığı kadrolar, apo ile görüşüp anlaşırlarken mhp yönetimi bu çevrelerin destekçisi konumuna düşmüş durumdadır...bu durum mhp nin genel seçimlerde barajın altında kalma ihtimalinin en büyük alametlerinden birisidir... Ziyaretçi / 2010-09-02 14:18:40
Erciyesli
Bölücü Minafik Gülen medyasi Don kisot olmus... Bunlarin Günleri bekliyoruz. Ziyaretçi / 2010-09-02 14:17:49
REFERANDUM TURNUSOL KAĞIDI, GERÇEK VATANSEVERLER İLE DERİN DEVLET KADROLARININ AYRIŞMASI
ÜLKÜCÜ, TÜRK, İSLAM, İDEAL GİBİ DEĞERLERİ HALA MHP İLE BAĞDAŞTIRAN KİŞİLERİN OLDUĞUNU GÖRMEK ÇOK ACIKLI BİR MANZARA OLUŞTURUYOR...BU KİŞİLERİN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMESİ GEREKİYOR; ZİRA GÖRMEZLERMİ Kİ ŞU ANKİ MHP YÖNETİMİ DERİN DEVLETİN KONTROLÜNDEYMİŞ HAREKET EDİYOR...BUNU SÖYLEMEK ACI VERİYOR AMA CHP, BDP, ERGENEKON, SUSURLUK ,PKK GİBİ ÇEVRELERLE MHP NİN NE İŞİ OLABİLİR. ALEVİ DEDEMİZ MUHTEREM SEYFİ OKTAY VE MEHMET MOĞULTAYIN ATADIĞI KADROLARI KORUMAK NE ZAMANDIR MHP NİN MİSYONU OLDU? Ziyaretçi / 2010-09-02 13:41:57
don
EĞER DON GÖNDERMİŞŞE ALLAH BİLİR DAHA NELER GÖNDERİLMİŞTİR Ziyaretçi / 2010-09-02 13:10:50
SUÇ BASTIRMA TELAŞI
Açılım ihanetine imza atan hükümet baltayı taşa vurunca suçlu arıyor.PKK'nın ayağına hakim gönderip salıverenlerin söz söyleme hakkı yok.Sizin yaptıklarınız karşısında MHP'ninki devede kulak,ayrıca bu bir devlet politikasıdır peşmergeye her dönem yardım yapıldı.Hükümetin oyunlarına HAYIR. Ziyaretçi / 2010-09-02 12:35:26
İhanet asla cezasız kalmaz
Ülkücü hareketin acıları üzerine politika üretip hareketi kontrol ettiği zehabına kapılan gafiller ve görevliler bilsinler ki, Allah'ın hükmünün önüne hiçbir şey geçemez. Binlerce şehidi, gazisi bulunan sosyal, ailevi ekonomik mağduru olan bu hareket ideallerine iman gibi sarılan ülkücüler bu yüce davanın önünde set olmaya çalışan ve görevleri 'Ülkücü hareketin değerlerini mutasyona uğratarak, yok etmeye çalışmak' olan bu zavallı 'ajanlar'ı yıkıp geçecektir. Herkese ve her şeye rağmen EVET diyoruz. Evet. Ziyaretçi / 2010-09-02 12:33:41
BİNLERCE EVET KAMPANYASINA ÇAĞRI
Türklük ve İslam değerlerini benliklerine yerleştirmeden yaşayanların, ülkücülük adına ahkâm kesme hakları yoktur. Sistemin, statükonun sesi olmak isteyenler ülkücülerin acı ve şanlı mazisini kullanmaya kalkmasın. Bizler, bize yapılanları asla unutmayacak ve unutturmayacağız. 12 Eylül öncesi sokaklarda, sonrası işkence ve sehpalarda can veren ülküdaşlarımızın karşısına huzur-u mahşerde başı eğik çıkanlardan olmayacağız. Bu sebeple oyumuz evet. Bu kutsal davayı CHP'ye payanda yapanlardan hesap sorulacak. Ziyaretçi / 2010-09-02 12:30:31
"Hayır"da hayır yoktur
Türkiye'de çeteler, cuntalar bir kısım medya mensupları ve bazı sermaye sahiplerinin oluşturduğu bir kast sistemi var. Bu sistem, darbe anayasasından besleniyor. Bu anayasanın birey lehine değişmesi bunların sonu olacağı için Kürt toplumu içerisinde oluşturdukları ateist yapılanmadan tereddüt etmeden yardım istiyorlar. 80 ihtilalinde yetişmiş bütün kadroları dağıtılmış MHP'nin bu kamp içerisinde yer almasının hiçbir şekilde izahı yoktur. Yargının adalet dağıtması için ve milletin bekası için binlerce EVEEET Ziyaretçi / 2010-09-02 12:25:36
PKK ile işbirliğine hayır
Türk milliyetçileri Abdullah Öcalan'dan medet umanlarla aynı safta olamazlar. Türk milliyetçileri, PKK'ya genel af isteyenlerle yan yana olamazlar. Milliyetçi vicdan buna müsaade etmez. Sayın Bahçeli ne demişse tersi çıkmıştır. Ya Abdullah Öcalan'dan yardım bekleyenlerle beraber olacağız ya da milletin sesine kulak verip referandumda evet diyerek, PKK üzerinden Türk siyasetini tanzim etmek isteyenlere en büyük şamarı vuracağız. HSYK üyeleri muhalefet partisi gibi PKK ile işbirliğini bile mübah görüyor.Yazık Ziyaretçi / 2010-09-02 12:06:58
Dilindeki Doğruyu Değil Kafandaki...
Dilindeki doğruyu değil kafandaki doğruyu söyle ve yap. Siyaset yapıyorum diye saçmalayıp duruyor muhalefet. Kafamızdaki doğru evet diyor, demokrasi ve hukuk diyor. Her akıl sahibinde olduğu gibi. Ziyaretçi / 2010-09-02 12:05:48
Her Şeyleri Riyakarlık
Amma riyakar iki yüzlüsünüz yaaa. Biraz delikanlı olun diyecem lakin nerdeeee. Ziyaretçi / 2010-09-02 11:56:13
belgeyi gösterin
lütfen iftira yalan yerine beldenin aslını gonderinde herkes görsün. neyin ne oldugunu Ziyaretçi / 2010-09-02 11:53:04
Bağımsız yargı için EVET
Yargıtay ve yargıç kimliği içerisinde, o cübbe altında toplumun bizzat demokrasi duygularını incitecek şekilde ve kurumlarını yaralayacak şekilde gizli ilişkiler içerisinde olması kabul edilemez. HSYK, muhalefet partisi gibi çalışıyor. Siyaset yapıyor. Yargıyı tıkıyor, olumsuz kararlarla millete milyarlarca zarar verdiriyorlar. Telekomu iptal edip 30 milyara satılacakken, 5 milyara yemlendikleri işbirlikci zenginlere satılmasını sağlıyorlar. Ülkenin önünde büyük engel olan bu yargının düzelmesi için eveeet. Ziyaretçi / 2010-09-02 11:50:48
Deli Murat
Acımızdan, şehidinden, mağdurundan bihaber olan, elinde yetki varken derde derman olmayan, TBMM kürsüsünde şimdiye kadar bir kere dahi ülkücü hareketin çilesinden söz etmeyen gafillere inat, milletimizin geleceğini öz değerleriyle beraber aydınlığa taşıyacak küçük bir merhale olan anayasa değişiklik paketini bütün kalbimle destekliyorum. Kendini ülkücü kabul eden herkesin bu pakete 'evet' demelerinin siyasi hesaplarının değil mazisinin acılarının ve değerlerinin bir gereği olduğunu hatırlatıyorum. EVEEEEEET 1
2 Dünyanın en yüksek bayrak direği Galeri'Avcı, işkenceyi bırakıp namaza giderdi'Yıldız: Nükleer için ayrışmaya gerek yokHawking kızdıracak: Tanrı'ya ihtiyaç yoktuCHP'li İnce: 30 yıldır aynı nakaratDP'li Ünal: Evet'in altında bir sürü mayın varDehşet! İşyerinin önünde kendini astı...Aysel Tuğluk hakkında PKK soruşturmasıTopbaş: Bayramda ulaşım yüzde 50 indirimliKapusuz: Bu ülke adına bir ihanettirABD Genelkurmay Başkanı Türkiye’ye geliyorAKP'li Kılıç'tan Bahçeli'ye ters köşeLotodan 13,9 milyon avro kazandıİki elektrik bölgesi için 1.2 milyar dolar krediTıp dünyasından şaşırtıcı gerçeklerErgin: Şikayetçi olan seçimde oy vermesinAhmet Özhan neden 'evet' diyecek?'O çaklar' onları bitirecek!KPSS soruşturmasında bir gözaltı dahaGünay'dan Baykal'ı çıldırtacak sözlerHiddink ilk resmi maçına çıkıyorMilliyet Gazetesine sürpriz talipŞehit- Gazi çocuklarına 'Nakil' kolaylığıAKP'li Şahin'den çok konuşulacak iddia3 bin kişi toprak atlında kaldıBayram öncesi şeker alacaklara sağlık uyarısYeni modelin ayrıntıları ortaya çıkıyorÇocuklarımızın geleceği için ''Evet''Beşiktaş 9 eksikle idman yaptıDünya Ehl-i Beyt de ''Evet'' dediMHP: Erdoğan'ın gizli gündemi var7.300 kişi partiden istifa ettiKılıçdaroğlu'na kaset göndermesiBakan Ergin'den 'pasaport' müjdesiÜnlü doktor kolon kanseri olabilir
 
Üst