Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan eşkiyaydı

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Şengör: Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan eşkiyaydıİnsan dışkısı yedirmenin işkence olmadığını söyleyerek büyük tepki çeken Şengör, Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'ı 'eşkiya' olarak tanımladı.
Iz5aU_1450332214_6507.jpg


Eylül döneminde yapılan işkenceler konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Celal Şengör, Habertürk televizyonunda Fatih Altaylı'ya konuk oldu.

Cezaevlerinde mahkumlara insan dışkısı yedirmenin işkence olmadığını, kendisinin de yiyebileceğini söyleyen Şengör, bu kez Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan ile ilgili konuştu.

"DENİZ GEZMİŞ VE MAHİR ÇAYANEŞKİYAYDI"


Celal Şengör, "Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan eşkiyaydı. Mahir Çayan, İsrail konsolosunu kaçırdı. Adamı elleri bağlı olarak şakağından vurup öldürdüler." dedi.
 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
24,995
Tepkime puanı
1,501
Puanları
113
Kemalist, koyu devletçi bir adam.

Kemalizm bu manada kemiklerine kadar işlemiş.

Ne sağı tanır ne solu.

Selam ve dua ile...
 

adams77

Kanalizasyoncu
Katılım
14 Haz 2013
Mesajlar
25,918
Tepkime puanı
2,066
Puanları
113
Konum
Mars
Çarpım tablosunu bilerek prof olunursa ve sistemde buna müsade ediyorsa işte meyvesi :)
öğrendikleri hayatını değiştirmiyor çünkü eğitim sistemi naylon ve sanal bir sistem ne yaratılışı anlatıyor nede yapıyı işte sonuç olarak böyle sakat doğumlar..

Bulundukları mevkileri gereksiz bilgiler ile elde ediyorlar ve hayatlarının zirvesinde içinde tuttukları görüş ve fikirlerini zamanında göz boyama bilgiler ile takipçilerini etki altına alarak yönlendirmeye çalışıyorlar. Bu bir proje idi ve güzel işlettiler.

Artık savaşlar top tüfek mermi tank vs vs ile yapılmıyor..
 

Mugalata

Kıdemli Üye
Katılım
10 Mar 2014
Mesajlar
4,252
Tepkime puanı
146
Puanları
0
Konum
izmir
böyle birikimli insanların özel bir durumu var. ali nesin buna güzel değindi. biraz mazur görebiliriz ve kan davasına döndürmeyiz. ama eleştiririz.

söylediği o "dışkı yedirmek işkence sayılmaz" lafı aşırı saçmaydı. ama neyse ki özür dilemiş. bazen böyle insanlar da saçmalayabiliyor. ama saçmalamak ayrı, yanlış yolda olmak ayrı.

şengör, amerikancı ve 12 eylülcü bir yaklaşıma sahip. bu ise saçmalamak değil, bilinçli ve yanlış bir yol olarak yorumlanmalı.

ama adamın coşkusuna ve öğretme azmine, iştahına hayranım. üstelik zevkle dinletiyor.

deniz ve mahir ise iyi, yürekli, özverili, idealist gençlerdi. yanlış yolda yürüdüler ve hatalar yaptılar. özellikle mahirgil adam öldürmekle büyük yanlış yaptı. bunu söylemek ayrı, onlara karalayıcı bir üslupla yaklaşmak ayrı. ilki doğru, ikincisi yanlış.
 
Üst