Demirtaş'ın Kardeşi Servetine Servet Katıyor

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
"Üryan geldik üryan gideriz" diyen Selahattin Demirtaş'ın kardeşinin Diyarbakır'da 4 yıldızlı otel sahibi olduğu ortaya çıktı.

Bir taraftan insanları sokağa döken, diğer yandan "halk çocuğu" mesajı veren HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ın keyfi yerinde. Kardeşi, D.Bakır'da 4 yıldızlı otelin ve kafelerin sahibi.

“Üryan geldik yine üryan gideriz” diyerek fakir edebiyatı yapan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Süleyman Demirtaş servetine servet katmaya devam ediyor.

GECELİĞİ 250 TL

Ağabeyi Nurettin Demirtaş elinde silahla dağlarda gezerken küçük kardeşi ise turizm sektörüne girdi. Süleyman Demirtaş’ın ortak olduğu 4 yıldızlı Liv Suit Otel Diyarbakır Kayapınar’da bulunuyor. Gecelik fiyatı ise 250 TL’den başlıyor.

RESTORANI DA VAR

Tesisatçı bir babanın oğlu olan Süleyman Demirtaş’ın Diyarbakır’da bir de lüks bir restoranı bulunuyor. ‘CHEFFY’ isimli restoran 2013 yılında açıldı. Demirtaş’ın restoranı Diyarbakır’da krize de yol açmıştı. Restorana, Başkanı HDP’li olan Yenişehir Belediyesi içki ruhsatı vermedi.

LOKAL KILIFIYLA İÇKİ RUHSATI

Süleyman Demirtaş ‘CHEFFY’e içki ruhsatı verilmesi için Diyarbakır Valiliği’ne, baro lokali adı altında başvuruldu. Valilik de bu isteği onaylayarak ruhsatı verdi. Böylece Demirtaş, HDP’li belediyenin koyduğu içki yasağını ‘lokal’le delmeyi başardı. Ancak yıllardır aynı bölgede restoran işleten ama içki ruhsatı alamayan esnaf, kısa sürede Demirtaş’a içki ruhsatı verilmesine tepki gösterdi.

http://www.haber10.com/haber/635842/#.VbcvCrPtmko
 

_SALİM ERDEM_

Asistan
Katılım
28 Tem 2015
Mesajlar
252
Tepkime puanı
17
Puanları
0
Konum
İstanbul
Bütün dünyada yok edilmeye çalışılan tek bir değer var, o da İslam'dır. Hak, hukuk, kavmiyet vs. hepsi bahane.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Cemil Barlas @secondvirus 9 sa.9 saat önce

siyaseti terörden temizlemek mi istiyorsun.. pkk'lı belediyelerin almadığı rüşvet kalmamış.. bırakın terörü bari oradan dalın..

türkiye kadar demokratik, fikir ve ifade özgürlüğü olan başka ülke yok.. terör örgütlerinin partisi, bankası, medya holdingi bile var..
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
DBAKIRDA SÜREKLİ KALDIRIM TAŞI DEĞİŞTİREN OSMAN BAYDEMİR

NEDEN BUNU YAPTI

GAZİANTEPTEKİ KALDIRIM TAŞI FABRİKASI???
 
Üst