Gönül dağı an itibariyle TV lerde oynayan en güzel en anlamlı en doğru bir dizi, Müslüman Türk örf adetleri nakış gibi i,şlenmiş , hemen hemen hiçbir saçmalığı olmayan pis kareleri olmayan aile boyu seyredilecek bir dizi, fırsatın olursa inşallah teeee ilk bölümden itibaren fırsat yakaladıkça seyretmeni gerçekten hararetle tavsiye ederim.Teşekkür ederim. ⚘
O dizinin ilk bölümüne bakmıştım. Sonrası kalmıştı. Takip etseymişim iyiymiş
Gönül dağı an itibariyle TV lerde oynayan en güzel en anlamlı en doğru bir dizi, Müslüman Türk örf adetleri nakış gibi i,şlenmiş , hemen hemen hiçbir saçmalığı olmayan pis kareleri olmayan aile boyu seyredilecek bir dizi, fırsatın olursa inşallah teeee ilk bölümden itibaren fırsat yakaladıkça seyretmeni gerçekten hararetle tavsiye ederim.
valla pişman olmazsın o kadar diyeyim3 tarihi dizimiz var onu da yarım birakiyor hafta sonu bakıyoruz. 4. çok gelir abi![]()
valla pişman olmazsın o kadar diyeyimhayırlısı, ama fırsatını buludumu kaçırma inşallah.
hayatımız hüzün değilmi zaten ablasıDışarıda yağmurlu bir hava.
Bugün kendime izin verdim ve son bölümünü izledim. (Geçen haftada bir önceki bölümü izlemiştim.)
Film hüzün dolu abi. Kalpte hüzün, bir de bunları izlersek halimiz nice olur![]()