Kadir Razlık
Kısıtlı Erişim
bu siteye giren varmı bizi bilgilendirebilir mi
hiç girdin mi bilgi verirmisinDeep Web için özel tasarlanmış browser olmadan giremezsin. Girip ne yapacaksın ki? Hiç bulaşma bence, psikolojin bozulur insan düşmanı olursun..
psikolojin bozulur insan düşmanı olursun.. burasını açıklarmısın çok kötü mü şeyler varDeep Web için özel tasarlanmış browser olmadan giremezsin. Girip ne yapacaksın ki? Hiç bulaşma bence, psikolojin bozulur insan düşmanı olursun..
Ben girmedim, bir program lazım olmuştu onu bulmak için orada mı arasam dedim.. Önbilgi edinmek için araştırdım. Şahsen ben uygun bulmadım. Çocuk p..larından snuff videolara, silah ticaretinden insan ticaretine kadar her pislik varmış. Müslümanın böyle bir yerde bulacağı hiç bir şey hayırlı değildir..psikolojin bozulur insan düşmanı olursun.. burasını açıklarmısın çok kötü mü şeyler var
reklam iyisi kötüsü olmaz derler ya
bu konunun kaldırılması gerekir diye düşümüyorum
madem bu kadar hasta sapık ve sakıncalı bir yer
ne kadar az insan bilse o kadar daha iyidir
kediyi öldüren meraktır
İyiyi ve kötüyü birbirinden ayırmak için her ikisini de bilmek gerekmiyor mu azizim?
Evet bahsi geçen oluşum insani değerler ele alındığın da emin olun hiç etik değil.Ben son derece zor ikna olan ve sorgucu bir kişiyim,şayet böyle bir şey ver ise bizzat görüp test etmem gerektiğini düşündüm.Ve sonun da özellikle mütedeyyin insanlara göre bir yer olmadığına karar verdim..
Bakın bir de şöyle düşünün konuyu açan üye,direkt Deep Web'e bağlanmak yerine tecrübesi olan birisine sormayı tercih etmiş.Sizce bu konu en azından insanların bu siteye bağlanmasına mani olamaz mı?Bakın biz defaat ile kötü bir ortam olduğunun altını çiziyoruz.