Deep Web

DostunDostu

Süper Moderatör
Yönetici
Deep Web için özel tasarlanmış browser olmadan giremezsin. Girip ne yapacaksın ki? Hiç bulaşma bence, psikolojin bozulur insan düşmanı olursun..

DostunDostu

Süper Moderatör
Yönetici
psikolojin bozulur insan düşmanı olursun.. burasını açıklarmısın çok kötü mü şeyler var
Ben girmedim, bir program lazım olmuştu onu bulmak için orada mı arasam dedim.. Önbilgi edinmek için araştırdım. Şahsen ben uygun bulmadım. Çocuk p..larından snuff videolara, silah ticaretinden insan ticaretine kadar her pislik varmış. Müslümanın böyle bir yerde bulacağı hiç bir şey hayırlı değildir..

Program derken öyle ciddi bir şeyde değil ha.. Gençliğin verdiği macrea heyecanı işte, bi ara virüslerin nasıl yapıldğına falan merak sarmıştım :D

Âwdil

Mim Lâmelif Vâv
Silah kaçakçılığı,seri katil ilanları ve daha bir çok şey var.Şu an kullandığımız web siteleri internetin %25'i kadar bir alanı kaplıyor.Deep Web geri kalan %75'lik büyük alandan oluşuyor.Özel bir tarayıcı ile gezinti yaparsınız,Normal internetin aksine linkler hayli karışık ve uzundur.İnternet siteleri ise tasarım ve görsellikten uzak tek sayfa,blog türevi yapıya sahiptir.Her bölüme hemen ulaşamazsınız.Kademe kademe ilerlersiniz.

Deep Web temel de özgürlüğü olsa da,içerisin de barındırdığı bilgiler ve görsel materyalleri bir nebze analiz ettiğiniz de en özgürlükçü kişinin bile,özgürlük mefhumunu sorgulaması gerekebiliyor.

Yıllar önce sadece bilgi sahibi olmak için bir kez girmiştim,uzun bir incelemeden sonra sağlık bir kişinin Deep Web'ten uzak durması gerektiği sonucunu çıkardım.Organ mafyası ile işiniz yoksa,kimseyi öldürtmek istemiyorsanız,sadist değilseniz ve çocukları suistimal eden ********lerden haz etmiyorsanız;eminim size göre de bir yer değildir.

Aşk Şairi

Kıdemli Üye
Web sitesi
www.haksairi.com
reklam iyisi kötüsü olmaz derler ya
bu konunun kaldırılması gerekir diye düşümüyorum
madem bu kadar hasta sapık ve sakıncalı bir yer
ne kadar az insan bilse o kadar daha iyidir

kediyi öldüren meraktır

Âwdil

Mim Lâmelif Vâv
reklam iyisi kötüsü olmaz derler ya
bu konunun kaldırılması gerekir diye düşümüyorum
madem bu kadar hasta sapık ve sakıncalı bir yer
ne kadar az insan bilse o kadar daha iyidir

kediyi öldüren meraktır

İyiyi ve kötüyü birbirinden ayırmak için her ikisini de bilmek gerekmiyor mu azizim?

Aşk Şairi

Kıdemli Üye
Web sitesi
www.haksairi.com
İyiyi ve kötüyü birbirinden ayırmak için her ikisini de bilmek gerekmiyor mu azizim?

bu konu açılmamış olsa
buradakilerin eminim yüzde 99ü ne deepwebi duymuştur nede ne olduğunu bilmiyordur
yani ne kötülüğü dokunuyor ne de iyiliği
ama bu konu sayesinde
bilenler ataracak iyi yada kötü meraktan dadanacak
buna vesile olmak pek hayırlı bir şeymiş gibi gelmiyor bana

bu siteye hep aklı başına olgun insanlar girmiyor
nefsiyle sorunu olan nice insan vardır
çoluk çocukta giriyordur bir şey ataştırmak için

merak olayında şöyle bir örnek vereyim

bir ara televizyonda haberlerde Çocuk p..larından çok bahsetmişlerdi
sonuç o dönem google bunu araştıran bunlarla ilgili arama yapan ülke olarak türkiye en başta geliyordu

Âwdil

Mim Lâmelif Vâv
Her gün farklı bir katedral kurar gibi yaşayıp gidiyor insan,eminim her birimimiz her gün iyi yada kötü bir şeylere esbap oluyoruz.Şayet Kuran ahlaki ve şuuru ile tefekkür edip fiilen bu yönde davranırsanız,çendan iyiye sebep olduğunuzu söylemek mümkün olabilir.Aksi takdir de ise,kötüye sebebiyet verirsiniz.

Evet bahsi geçen oluşum insani değerler ele alındığın da emin olun hiç etik değil.Ben son derece zor ikna olan ve sorgucu bir kişiyim,şayet böyle bir şey ver ise bizzat görüp test etmem gerektiğini düşündüm.Ve sonun da özellikle mütedeyyin insanlara göre bir yer olmadığına karar verdim.Hayatın her evresin de firavunlar,nemrutlar,karunlar,ebu cehiller-iyilikler,kötülükler var.Tabi ben sizin kaygınızı ve düşüncenizi ihata edebiliyorum,lakin internet var oldukça bu gibi ortamlar hep var olacaktır.Müslümanlar hep tehlikeler ile karşı karşıya kalacaktır.Bundan ötürü iyiyi ve kötüyü ayırt eden/edebilen bir gençlik olmasından yanadır gönlüm.

Bakın bir de şöyle düşünün konuyu açan üye,direkt Deep Web'e bağlanmak yerine tecrübesi olan birisine sormayı tercih etmiş.Sizce bu konu en azından insanların bu siteye bağlanmasına mani olamaz mı?Bakın biz defaat ile kötü bir ortam olduğunun altını çiziyoruz.

Enes

İhvan Forum Üye
ilk defa duydum. iyiki de duydum.

bir de iyi yönden bakmalı. ne olduğunu bilmezsen neyden kaçtığını da bilmezsin.

düşmanı yahut kötülüğü alt etmenin en iyi yolu onu iyi bilmektir.

ben kendi hesabıma "demek ki bu yerden uzak durmalıyım" diye düşündüm.

Aşk Şairi

Kıdemli Üye
Web sitesi
www.haksairi.com
Evet bahsi geçen oluşum insani değerler ele alındığın da emin olun hiç etik değil.Ben son derece zor ikna olan ve sorgucu bir kişiyim,şayet böyle bir şey ver ise bizzat görüp test etmem gerektiğini düşündüm.Ve sonun da özellikle mütedeyyin insanlara göre bir yer olmadığına karar verdim..

peki sizin gibi acaba kaç kişi bu vesile ile test etmeye devam edecek
acaba bu test edecekler sizin kadar iradeli olabilecekler mi
masum bir testle başlayan mecarası sırf testte kalabilcek mi

Bakın bir de şöyle düşünün konuyu açan üye,direkt Deep Web'e bağlanmak yerine tecrübesi olan birisine sormayı tercih etmiş.Sizce bu konu en azından insanların bu siteye bağlanmasına mani olamaz mı?Bakın biz defaat ile kötü bir ortam olduğunun altını çiziyoruz.

insanlar bilmediği bir siteye zaten bağlanamazlar ama bu vesile ile bilecekler
artık sonrası ne yaparlar ne yapmazlar Allah cc bilir

vesselam

hirahos

Kıdemli Üye
Ben de ilk kez duydum. Allah Teala, iblisten ve şeytanlaşmış insan müsveddelerinden uzak eylesin. Şerlerinden çoluk çocuğu korusun, Amin.

Hakperest

Kıdemli Üye
deep webteki sıradan pisliklerin erişemediği daha alt tabakalarda büyük ihtimalle
paralel, alt tabaka cıa vs taşeronlar
en alt tabakada siyonizm, the company(abd derin devleti) pırpırlı cıa ve beşyüzler meclisi var
başka türlü olmasına ihtimal vermiyorum doğrusu