Daha Küçük, Daha Ucuz iPhone'lar

Meryem

Komplike
Katılım
6 Tem 2006
Mesajlar
15,309
Tepkime puanı
759
Puanları
0
Yaş
37
Konum
İstanbul
Üst düzey akıllı telefon arayan kullanıcıların ilk tercihlerinden biri haline gelen iPhone, şimdi de daha alt düzeydeki cihazlar arasında yaşanan savaşa girmeye hazırlanıyor.

Akıllı telefon pazarının trend belirleyen isimlerinden biri olan iPhone, bu alanda elde ettiği başarıyı şimdi de daha ucuz cihazlar arasındaki pazara taşımaya hazırlanıyor. Daha küçük boyutlarda, daha düşük donanımla daha ucuz telefonlar üretilmesi konusunda çalışmaya başladığı belirtilen Apple'ın tüm dünyada %16 olan pazar payını bu hamle ile daha da genişletmek istediği konuşuluyor.

iphone_webcam_promo1297638354.jpg


Bloomberg'in haberine göre sadece 200 dolar gibi bir fiyata satılacağı açıklanan cihazın, donanımsal anlamda epey kırpılmış olacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca bu modelin hem GSM hem de CDMA destekli olacağı gelen bilgiler arasında. Bu da yeni iPhone'un hayli geniş bir coğrafyada satışa sunulacağını gösteriyor.

Şimdilik konu hakkında somut bir veri bulunmuyor. Ancak iddialar bir hayli güçlü. Bakalım Apple 2011'de sıra dışı iPhone modelleri ile bizi şaşırtacak mı? Bunu da ancak ilerleyen günlerde görebileceğiz.


Kaynak
 
Üst