Cümle Çeviri Programı 2.0

kady

Üye
Katılım
17 Eki 2006
Mesajlar
52
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Büyük Türkiye Projesine ait bulunan 2. adım, yani cümle çeviri programı şimdilik maksimum kelime çeviri sistemine sahiptir. Hem Türkçeden hem de ıngilizceden çeviri yapılabilen projeye ilerleyen zamanlarda çok daha güçlü bir mimari geliceği kesindir.

Çeviri Programının içerisinde

Standart çeviri
Etkileşimli çeviri
Liste çeviri
108ol.jpg


download


Microsoft Windows Defender 1.1.1593

Windows Defender bilgisayarınızın casus yazılımlar ve istenmeyen yazılımlar nedeniyle oluşan güvenlik tehditlerine, açılan pencerelere ve performans düşüklüğüne karşı korunmasına yardımcı olur.

Microsoft'un geliştirdiği en yeni beta casus yazılım önleme yazılımı olan Windows Defender Windows Casus Yazılım Önleme'nin yerine geçer. Orijinal Microsoft Windows kullanan herkes ücretsiz olarak edinebilir.

Windows Defender'ın Faydaları
Windows Defender casus yazılımları ve diğer istenmeyen programları bulur ve bunları temizleme, yoksayma veya devre dışı bırakma seçeneklerini sunar. Windows Defender'ı karşıdan yüklediğinizde, şu özelliklere sahip olursunuz:

• Gerçek Zamanlı Koruma. Bu sistem, bilgisayarınızı izler ve bir casus yazılım algıladığında gerçekleştirebileceğiniz eylemleri önerir.

• Otomatik tanım güncelleştirmeleri. Microsoft analistleri ve Windows Defender kullanıcılarından oluşan dünya genelinde bir gönüllü ağı tarafından sağlanan bu güncelleştirmeler, hangi şüpheli programların casus yazılım olabileceği konusunda size güncel bilgiler sağlar. Otomatik güncelleştirmeler ile, Windows Defender yeni tehditler tanımlandıkça bunları daha iyi algılayabilir ve temizleyebilir.

• Doğrudan işlem ve kapsamlı temizleme teknolojisi. Bu özellikler, casus yazılımları kolayca algılamanıza ve temizlemenize yardımcı olur. Otomatik tarama ve temizleme işlemlerini dilediğiniz şekilde zamanlayabilirsiniz. Hızlı bir arabirimle kesintiler en aza indirilir ve üretken kalabilmenize yardımcı olur.

Casus yazılımların algılanmasına yardımcı olabilirsiniz
Windows Defender kullanan herkes, yeni tehditlerin keşfedilmesine ve bildirilmesine yardımcı olan kullanıcıların dünya genelinde bir ağına katılabilir. Microsoft analistleri bu raporları inceler ve herkesin korunabilmesi için, yeni tehditlere karşı savunma sağlayan yeni yazılım tanımları geliştirir.

defenyh0.gif



download
 

zelal

Asistan
Katılım
13 Haz 2006
Mesajlar
970
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Allah razı olsun çok işime yaracak.
 
Üst