Cumhurbaşkanlığını Kim Takip Edecek?

Meryem

Komplike
Katılım
6 Tem 2006
Mesajlar
15,309
Tepkime puanı
759
Puanları
0
Yaş
37
Konum
İstanbul
Genişleyen medyayla birlikte kurumların kendileriyle ilgili haberleri takip etmesi de zorlaşmaya başladı. Bakın Cumhurbaşkanlığı interneti kullanıp nasıl bu takibi yapacak?

Uzun süredir bulunan medya takip kavramı internetin gelişmesiyle birlikte çok daha farklı bir platform haline geldi. Kurumlar hakkında çıkan tüm haberleri dosyalayıp rapor haline getiren bu firmalar, internet sayesinde anlık raporlama dönemine geçti.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı da basında çıkan haberleri öğrenmek için medya takip kurumlarını kullanıyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı 2011 yılı için hangi sistemi tercih edecek?

11296726652.jpg


Cumhurbaşkanlığı İnternetten Bilgilendirilecek

Cumhurbaşkanlığı 2011 yılı için, Medya Takip Merkezi (MTM) adlı firmayla anlaştığını açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve danışmanları, devletin zirvesiyle ilgili çıkan haberleri internet üzerinden anlık raporlarla takip edebilecek.
MTM'in sistemi, gazete ve dergilerle birlikte internet sitesilerini de medya takip raporlarına ekliyor. Kurum Cumhurbaşkanlığı'na hem günlük dosya hem de internet servisiyle birlikte bilgi verecek.


Kaynak
 
K

Kaçak

Guest
Hey MTM Bizi de takip edin yahu ...
Dur sihirli kelimeyi yazalım belki takibe takılırız ...
"Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül " hah şimdi takibdeyiz arkadaşlar ...
El sallayın MTM ye ...
 
Üst