(29-32) "Hayır, bilakis! derler öbürleri, siz zaten iman eden kimseler değildiniz. Hem bizim, sizi zorlayacak bir gücümüz yoktu ki! Bilakis, siz azgın bir gürûh idiniz!" "Ne dersek boş! Artık Rabbimizin azap hükmü hakkımızda kesinleşti. Biz hak ettiğimiz cezayı mutlaka tadacağız. Evet, sizi biz kışkırttık, çünkü biz de azmış durumdaydık." |
Eee en kallavi muarızlardan birine yedirmek lazım değil mi, bu açıklama kaçırılır mıVideonun bu olduğunu bende anladım da bayındırla alakasını anlamadım? Jet fadılla ilgili açıklamasından bir bölümdü bu video
Baya bi süre kaçırmışlar açıklamayı bu epey eski. O zamanlar caprice gold paraları ödüyordu sen düşün artık...
Lafons yoksa Abdullah birisi var abiİhvan buldun bos meydani dok bakalim icini nasilsa lafons kayiplarda, oh
İYİ BİR MÜ'MİN İYİ BİR KUL İYİ BİR ÜMMET, olmanın almetlerinden bir taneside, kendini iyi bir nane görmemektir.... amma gerçekten görmemektir..Cübbeli'den itiraf; 'Ben iyi bir nane değilim!'
GÜZEL, ZATEN İNSANIN İYİ BİR NANE OLMASI GEREKMİYOR İYİ BİR MÜ'MİN İYİ BİR KUL İYİ BİR ÜMMET OLMASI GEREKİYOR![]()
Çok güzel bir yaklaşım, lâkin tam olarak videodaki olay bu değil gibi, biraz daha spesifik bir durum var,Yunus nebi, “Lâ ilahe illâ ente, sübhâneke innî küntü minez-zâlimîn” demiş iken, kim iyi bir nane olduğunu düşünüyor?
nerden başlayayım bilmiyorumki... deveye sormuşlar ya neren eğri diye,,, oda nerem doğruki demiş ya, o hesap...