Çok önemli lütfen herkes okusun !!!

Mahpeyker

Kıdemli Üye
Katılım
2 Eyl 2009
Mesajlar
4,456
Tepkime puanı
742
Puanları
0
Dün aldığım bir maili ehemmiyetine binaen burada siz değerli ihvan üyeleriyle paylaşmak istedim ...:gul




Arkadaşlar bu mail sonuna kadar okuyalım,Listemizdeki maillere bana dahil gönderelım..
BU MAİLİ GÖNDERENLERE TEŞEKKÜR EDERİM 15 YILDIR ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIYORUM DAHA HİÇ KALGON KULLANMADIM VE ÇOĞU ZAMAN REZİSTANSINI KENDİM SÖKER BAKARIM VE KESİNLİKLE REKLAMLARDA GÖSTERDİĞİ ŞEKİLDE BİR KİREÇ TABAKASI OLUŞMUYOR
Çamaşır makinelerinde kireç koruyucu olarak kullanılan Calgona 1 yıl içersinde verdiğimiz toplam para ile koruduğumuz rezistansı 4 defa yenisi ile değiştirebileceğimiz gerçeği beni reklamın insanlar üzerindeki etkileri konusunda daha çok düşünmeye sevk etti.Uzun zamandır Calgon ile ilgili reklamlar nedeniyle ben de, bir çok tüketici gibi Makinemin rezistansında sorun yaşamamak için Calgon kullanan biriyim. Bugüne kadar, 'Calgon marka kireç koruyucu kullanmasam ve makinem arızalansa,bana servis ücreti ilebirlikte bir rezistans kaça mal olur'sorusunu, doğrusu kendime hiç sormadım.
Gelin şimdi bu soruyu kendimize soralım ve örneğin Vestel Marka (WMU800–1200) çamaşır makinesi olan bir tüketicinin, hiç ! kireç Koruyucusu kullanmadığını varsayarak, aile bütçesine ne kadar bir yük geleceğinin hesabını birlikte yapalım:
1000 gr lık Calgon Fiyatı 8,25 YTL
1 Yıllık Calgon Fiyatı 99,00 YTL.
Rezistans+İşçilik Fiyatı 21,00 YTL
Harcanan para 4 rezistansa bedel
Yukarıdaki tabloya göre, ayda 1 Kg. lık Calgon kullanan bir aile,Calgon' a bir yılda verdiği toplam para ile tam 4 defa rezistansını değiştirebiliyor ve üstelik 15 lira da arttırıyor. Eğer matematiksel bir yanlış yoksa, tasarruf sağlayan Calgon ile ilgili olarak yaptığım hesap ortada. Karar sizin.
Bilimsel araştırmalara bu kadar önem gösteren bir firmanın yaptığı reklamın,tüketici üzerindeki etkilerini araştırmak için sokağa çıkarak,'Calgon ne işe yarar, neyi korur' sorularını sorması yeterli olacak. Ayrıca Calgon kutusu üzerinde ürünün içeriği ile ilgili hiçbir ibare! yok.Firma yetkilisi bu sorumuza da, 'kanuni bir zorunluluk olsaydı, koyardık' demekle yetindi. Oysa ki, Tüketici Hakları Evrensel Bildirgesinde de yer alan 'tüketicinin bilgi edinme hakkı'nı göz önünde bulundurduğumuzda, Calgon evrensel bir tüketici hakkını ihlal etmektedir.
Not;
Eğer makineniz çift su girişli ise ve gerektiği zaman sıcak su alıyorsa, rezistansınız hiçbir zaman zaten çalışmaz, (çünkü rezistans su ısıtır)dolayısı ile arızalanmaz, dolayısı ile Calgon kullanmanıza gerek yoktur.Reklamlarda gösterilen 'bozuk'rezistans, muhtemelen kuyu suyu ile kullanılan bir makineden sökülmüştür.Büyük şehirlerin hiç birinde su bu kadar kireçli değildir. İnanmıyorsanız, bulaşık makinenizin rezistansına bakabilirsiniz. Bulaşık makinesi ise soğuk su alır ve kesinlikle her yıkamada rezistansı kullanır.
Bu maili en az 10 kişiye atmak şans getirmez ama aile bütcesine katkı getireceğinden eminim...))) Sahtekar Yahudiler tarih boyunca örnekleri var.. Bizi dolandırıyorlar.. Hacı Şakir sabunlarının Yahudilerin olması gibi... Neden Hacı Şakir ..? Haham Şakir olsaydı Müslümanlar almazdı öyle değil mi?:)
Bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu mu içiyorsun ? Bu ülkenin ilelebet var olmasını istiyormusun? Oku o zaman .
Yahudiler Hitlerin elinden kurtulduklarında hiçbirşeyleri kalmamıştı .
Bırakın devlet kurmayı yiyecek ekmekleri dahi yoktu . Ancak uluslarası camia Almanyanın soykırım yaptığını kabul ettiğinde yahudilere tazminat yolu açılmış oldu . Yahudiler açtıkları davalarla neredeyse tüm alman şirketlerini ve alman bankalarını tazminata mahkum ettirdi . Bugün satılan bir Mercedesten bile belli oranda İsrail hükümetine pay gidiyor ve bu durum gizli değil, zaman zaman gündeme geliyor. İsrail bugün dünyanın en zengin ülkelerinden biri . Ülkelerinde nükleer reaktörlerden tutun en son teknolijiye sahip uçak fabrikaları bile var .Ancak Hitler döneminde dünyanın en zengin ve en gelişmiş ülkesi olan Almanya bir dönem toparlanmış gibi görünse de belini doğrultamadı .
Ekonomisi son 10 yıldır gittikçe kötüleşiyor .
Ermenistan çok fakir bir ülke . Hiçbişeyleri yok . Açlar . Sanayileri , markaları hiçbişeyleri yok . Avrupanın lider ülkesi Fransanın bu soykırımı tanıyıp bize tazminat davası açılması yolunu açması bir anda tüm diğer ülkelere sıçrayacak.Şu an ciğerci kapısında bekleyen kediler gibi ellerinde dosya bekleyen ermenistan hükümeti açacağı binlerce tazminat davası ile Türkiyeyi çok zor duruma düşürecek .Zaten belimiz kurulduğumuz günden beri bükük duruyor , bu tazminatlar Osmanlıyı çökerten kapitilasyonlar gibi bizi de çökertecektir
Siyasi görüşün ne olursa olsun , bu memleketin insanıysan bu maili yayabildiğin kadar yay , şu bilinçsiz halkını uyarmaya çalış .
Fransız markalarından alışveriş yapma , 3 kuruş fazla ver , 2 adım fazla yürü başka marka kullan . Cebin haysiyetinin önüne geçmesin .

Y.Murat Şentürkler
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş
Bilgi İşlem Müdürlüğü / Kurumsal İşlemler


DANONE'NİN HAİN PLANI!!
İlginize;
Danone(YOĞURT) markasını Türkiye'de bilmeyen yok. Sabancı holding ortaklığı ile ve sağladığı güven ile Danone Türkiye'ye girmiş oldu. Bu gün sabancı ile ortaklıklarının bitmiş olmasına rağmen çoğu insan sabancı holding ile ortak olduğunu zannederek bu ürünleri almakta. Peki, Fransızlara ait olan Danone Türkiye'de neden bu kadar çok çocuklar üzerine ürün çıkartmakta ve ucuza satmakta hiç düşündünüz mü?Aklınıza bir marka düşmanı hatta yabancı düşmanı Profesör yazmış bu mesajı şeklinde bir fikir gelebilir. Söz konusu olayın geleceğimiz üzerinde oynanan çirkin bir oyun olduğunu laboratuar sonuçlarını aldığım zaman ortaya çıktı. Sizde eğer bilimle özellikle fen bilimleri ile ilgileniyorsanız söz konusu üründen alın ve bir fen laboratuarında içerik testi yaptırın (ücreti en fazla 40$) sonra bu sonucu bir nörologla paylaşın bakın neler olacak. Gelişim ve düşünme üzerinde etkili hormonal dengelerin, özellikle muhakeme kabiliyetinin nasıl engellendiğini bir nörolog anlatsın size o zaman benim gibi tatmin olursunuz.Danonenin Türkiye için üretilen ürünlerinin içerisine çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini etkileyecek madde olduğu ne yazık ki bir gerçek ve şu an Daninolar sadece 2 ve 12 yaş arası çocuklara yedirilmekte.Yani tam gelişim zamanında. Gelecek nesillerimizin zeki olmasını engellemek için şimdiden yoğun çaba içerisinde oldukları anlaşılıyor ve tüm pazarlama şirketleri şuan Danone ile anlaşmalı. Kapı kapı dolaşıp piyasa fiyatının altında ürünlerini satmaktadırlar. Ayrıca şirketlere ve dağıtım elemanlarına çok iyi ücret ödenerek daha fazla sunum yapılmakta, daha fazla insana ulaşmaktadırlar.
Lütfen Danone ürünlerini kullanmayalım ve bu konuda bizler duyarlı olabiliriz. Ama bu yetmiyor. Marka düşkünü bir gençlik olduğu sürece bu firmaların Türkiye'de ekmeklerine yağ sürülecektir. Lütfen uyanalım ve uyaralım.
Prof. Dr. Turan Karadeniz
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Ordu Ziraat Fakültesi
Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı ORDU
Tel: 230 05 56
Bu iletiyi mümkün mertebe gönderebildiğiniz ölçüde birilerine gönderin.savaş meydanlarında kazandığımız özgürlüğümüzü ve onurumuzu masa başı oyunlarla kaybetmek istemiyorsak lütfen biraz daha duyarlı davranalım. Kendimizi yakacaksak bari evlatlarımızı yakmayalım.Bunu bir vatan borcu olarak addediyorum. Her birey üzerine düşen görevi bi hakkın ifa ederse bilin ki hiçbir kötü emel amacına ulaşamayacaktır.Bu işi herkes başkalarından beklerse bilin ki onların ekmeklerine yağ daha da öte bal sürmüş oluruz. Ben memleketimi seven bir insanım diyorsanız lütfen gereğini yerine getiriniz.

KARDEŞLERİMİZİN KELLERİ KOPUYOR GELİN BİR SES OLALIM HAYDİ EJNEBİ MALINA HAYIR DİYELİM:BİR GÜN GELİR BU KURŞUNLAR BİZEDE SIKILIR .SANMAYIN Kİ YILAN BİZLERİ DE SOKMAZ ZEHİR AGZINDA AKITICAK YER ARIYOR.HELEK OLMUŞ KAVMİN ZÜRRİYETİNİN MALLARI GELİN HAYIR DİYELİM KENDİ PARAMIZLA MÜSLÜMANLARA KURŞUN SIKTIRMAYALIM GELİN HAYIR DİYELİM 1ACE - ALDAYS - ALGİDA - ALO - ALORKO - ARİEL - AXE - BALLERİNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE -CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF -CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE -DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELİDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR -KOMİLİ - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS -LEVER - LİPTON -LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO -MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MİS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANİCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT -PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RİNSO - SALEM - SANA -SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SİGNAL - SOLERO -SPRITE - SUAVE -TANG - TIMOTE - TURKUAZ -UNIPRO -VAKKO - VARTA - VİECNETTA - VİM - WINSTON -YUMOŞ -
1- Sen Lıkır Lıkır Coca Cola içerken israil, Filistin ve Lübnan'da Tıkır Tıkır çocuklarımızı katlediyor.
2- Senin kullandığın her yahudi ürününde israile katkı payı kesintisi yapılıyor ve israil senin aldığın o ürünülerden sağlanan katkı payı ile ekonomisini güçlendiriyor silah alıyor ve müslümanları katlediyor.
3- Senin içtiğin her bir marrlboro camel vs.. sigaralarından çektiğin her bir nefeste ortadoğuda bir nefes sönüyor.
4- Temel felsefeleri : Dünya üzerinde yaşanan terör ve anarşi olaylarının temelinde Siyonist Yahudi hareketi yatmaktadır. Terör, anarşi ve vurgunculuk, Siyonist Yahudi idealinin gerçekleşmesi için oluşturulan bir zemin, atılan bir adımdır. Siyonist Yahudi'nin dünya egemenliği idealinin gerçekleşebilmesi için diğer milletler ya uyuyacak derecede sarhoş olacaklar ya da önlerine konacak mesellerle öyle bir meşgul olacaklar ki, böylece kendi hâllerine düşecekler ve Siyonistlerin yaptıklarını görüp analiz etmeye vakitleri olmayacaktır.
5- İsrail Devletinin kurucusu Ben Guryon'un "Dünyanın ne söylediği umurumda bile değil. Önemli olan bizim varolmamızdır. Bir Yahudinin hayatı karşılığında ödenecek bir bedel olduğunu bilmezlerse varolamayız. Tek gerçek budur." Sözleri ile nasıl bir zihniyetin ürünlerini kullandığımızın farkına vamayacakmıyız hala.
6- Eğer insanlar din adına yardım isterlerse onlara yardım etmemiz gerekir. Bu desteğin vasıtası düşmanın mallarına uygulanacak tam bir boykottur. Mallarının alınmasında kullanılan her lira, kuruş vs. Sonunda Filistin'deki kardeşlerimiz ve çocuklarımızın kalplerine sıkılan bir kurşuna dönüşmektedir. Bu nedenle, mallarını satın almayarak onlara yardım etmemek bir yükümlülüktür (İslam düşmanlarına). Onların mallarını satın almak zorbalığa, zulüme ve şiddete destek olmak demektir. Onlardan mal satın almak onları güçlendirir; bizim görevimiz onları mümkün olduğunca zayıf düşürmektir. Bizim yükümlülüğümüz Kutsal Topraklardaki direnen kardeşlerimizi mümkün olduğunca güçlendirmektir. Eğer kardeşlerimizi güçlendiremiyorsak, düşmanı zayıflatmak gibi bir görevimiz var demektir. Eğer onları güçsüz düşürmenin tek yolu boykot ise, onları boykot etmemiz gerekmektedir.
7- Hz. Ali, Allah kendisinden razı olsun, şöyle demiştir: "Üç düşmanınız vardır; sizin düşmanınız, sizin düşmanınızın arkadaşları ve sizin arkadaşınızın düşmanları." Amerika günümüzde sizin arkadaşlarınızın düşmanı olmaktan da ötedir; kendilerini İsrail için yok edebilirler. Dünya çapındaki İslam Ümmeti 1.3 milyarlık nüfusu ile ABD ve şirketlerini boykot ederek onlara zarar verebilir. Bu dinimizin bize yüklediği bir sorumluluktur ve Allah'ın yoludur. Başka ülkelerden bir alternatif ürün olduğu halde Amerikan veya İsrail ürünleri satın alan her Müslüman haram bir davranış içine girmektedir. Açıkça büyük bir günah işlemektedirler.
8- Eğer bu son israil teröründen sonrada hala kullanıyorsak yahudi ürünlerini, yazıklar olsun bize yazıklar olsun kendine Elhamdülillah Müslümanım diyen kişilere Yazıklar olsun o Marrlboro sigarasından bir nefes çekenlere Yazıklar olsun Lıkır Lıkır Coca Cola içenlere...

israilin barkod ülke kodu: 729
Türkiye'nin ise 869'dur fakat bazı yabancı firmalara ait ürünlerde 869 barkod kodu ile başlayabiliyor! Burada lütfen dikkatli olunuz aldığınız ürünün Barkodu 729 ise siz zaten elinizdeki ürünle Filistine kurşun sıkmış oluyorsunuz amma 869 ile başlayan israil ve amerika destekcisi ürünlerlede dolaylı yoldan aynı eylemi gerçekleştirmiş oluyorsunuz! Bu konuda göstereceğiniz hassasiyete güveniyoruz!
Türk Telekom, Arap'ın. Telsim İngiliz'in. Kuşadası Limanı İsrailli'nin. İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. . Araç muayene işi Alman'ın. Başak Sigorta Fransız'ın. Adabank Kuveytli'nin. İETT Garajı Dubaili'nin. Avea Lübnanlı'nın. Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...) Rakı , Amerikalı'nın. Finansbank Yunanlı'nın... Oyakbank Hollandalı'nın. Denizbank Belçikalı'nın. Türkiye Finans Kuveytli'nin. TEB Fransız'ın. Cbank İsrailli'nin. MNG Bank Lübnanlı'nın. Alternatif Bank Yunanlı'nın. Dışbank Hollandalı'nın. Şekerbank Kazak'ın. Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın. Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un. Beymen'in yarısı Amerikalı'nın. Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n. Garan ti'nin yarısı Amerikalı'nın. Eczacıbaşı İlaç, Çek'in. İzocam, Fransız'ın. TGRT(Fox) Amerikalı'nın. Demirdöküm Alman'ın. Döktaş Fransız'ın. Süper FM Kanadalı'nın. Hepsi Türktü. Sadece 4.5 yıl önce.
Çok önemli....
ASIL DEĞERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA 9 MiLYON DEĞiL 9 TRiLYON DOLAR... ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.YAZIKLAR OLSUN....KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE....ALTI ÜSTÜ BİR MAİL GÖNDERMEKLE BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN. VATANINI SEVEN HERKESE GÖNDERELİM, HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK ÖZELLESTİRİLECEK.. (VE ALICISI AMERIKA :) VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK BÜNYESİNDE. KONULAN FİYAT 40 MİLYON $. LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN... YAŞADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARİ ÜLKENİ SORGULA.....
Önemli! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ..
Borla çalışan araba üretildi, Türkiye kıskaçta. Arabayı bor madeniyle çalıştıracak patentli 600 proje olduğu ortaya çıktı. Türkiye, dünya rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararası teröristler Türkiye uyanmadan bu kaynağı ele geçirmeyi planlıyor. Bu maili çoklu yollayarak en azından bir toplum bilinci oluşmasına yardım edebiliriz...ya da direkt silin..


TMMOB
ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI
İSTANBUL ŞUBESİ
!!!!! Hızlı Bir Şekilde Forward Edelim !!!!!

Bu sene eurowizyona ermenistandan bi metal grup sözde soykırımı dünya ya duyurmak amacıyla TURKlere karşı hakaret dolu şarkıyla katılacak. Bu metal grubun köpekler ve TURKler giremez diye şarkısı da var. Yarışmayı alet edip, Türk milletini yanlış tanıtacaklar ve bütün bunlara rağmen Türkiye 2 senedir tam puanı ermenistana veriyor. Lütfen biraz duyarlı olalım ve biz Türkler mail zinciri oluşturarak bu haksızlığı tüm Dünya ya duyuralım!!!

( malesef haberin doğruluğu kanıtlanmıştır )
SONUNA KADAR LÜTFEN OKUYUN VE OKUTUN

GAZETECI VEDAT YENERER'IN YAZISI.....
Petrol yoksa çıkartma ruhsatı neden vermiyorsunuz?
Değerli okurlar, geçenlerde Türkiye-Suriye sınırında uydu verilerine göre petrol deniz i olduğu iddiasını yazmıştım. Yazı sonrasında Silopi de madencilik yapan Beşir Yılmaz aradı. Yazacaklarımı lütfen iyi okuyun!...
Beşir Yılmaz telefonda. 'Vedat bey, gelin Silopi' de Cudi eteklerine sizi götüreyim de petrolü kendi gözünüzle görün!..'diyerek feryat ediyordu.
'Nasıl yani!..' diye sorduğumda anlatmaya başladı..
'Biz aileden madenciyiz.Irak sınırında yaklaşık 300 km ya da bir başka deyişle yaklaşık 150 milyon ton asfaltit madeni buldum.. Bu madeni bir süre resmi olarak işlettikten sonra devlet 1978 yılında kamulaştırıyoruz' diyerek el koydu. Rezervin de 50 milyon ton olduğu iddia edildi. Madem asfaltit rezervi az, neden el koyuyorsunuz. Dünyanın neresine giderseniz gidin asfaltit maddesi bulunan her yerin altında petrol vardır. Silopi'nin altı da petrol deniz idir. Yaz aylarında etraftaki ocaklardan resmen petrol akar ve Hezil çayına karışır. Gelin görün! Sadece petrol değil, burada çok zengin uranyum Ve nikel madeni de
var'
- Nereden biliyorsunuz? 'Türkiye'deki analizlere güvenmediğim için madenin her tarafından örnekler alarak Almanya'ya bizzat götürdüm ve analiz yaptırdım. Raporları gönderdim size ( Sonuçlar elimde Yatağan ve Tunçbilek'e göre iki misli rakamlar var) dünyanın en önemli uranyum madenlerinden birisi buradadır ve aktif haldedir..'
Beşir Yılmaz'ın anlatacak o kadar çok şeyi var ki makineli tüfek gibi art arda sıralıyor.
Ben de zaman zaman araya girip soru soruyorum.
-Petrol olduğunu nereden biliyorsunuz?
'Bu bölgede İngilizler 1967-87de petrol aramışlar. Açılan kuyulardan gökyüzüne doğru 100 metre kadar petrol fışkırmış. Ardından kapatmışlar ve betonlamışlar. Benim madenimin yanında da bu kuyudan var ve vanasını gelin birlikte açalım eğer beton ve cıva basıp tıkamadılarsa bakalım ne kadar petrol fışkıracak. Dönemin köylüleri arasında hâlâ yaşayan görgü tanıkları var ve petrolün 100 metre kadar fışkırdığını görenler var.
'Beşir Yılmaz konuştukça pür dikkat dinlemeye devam ediyorum..'
Vedat Bey, asfaltit maddesi olan her yerde petrol vardır. Eğer petrol yoksa bana neden petrol çıkartma ruhsatı vermiyorlar? Musul ve Kerkük' ün rakımı 80-100 metre civarındadır. Cudi Dağı'ndaki petrolümüz resmen Irak'a doğru akıyor ve başta İngilizler ve ABD bunu biliyor..' Beşir Yılmaz bugünlerde Silopi' ye bile zor gider hale gelmiş.
Devlet kamulaştırılacak diye el koyduğu madeni şimdi Turgay Ciner 'in sahibi olduğu
Park Holding'e devretmiş. Durum böyle olunca, Yılmaz da dava üstüne dava açmış ve yürütmeyi durdurma kararı aldırmış. Eğer tekrar el konulursa AIHM' YE başvuracakmış.
Kısacası madeninin peşini bırakmıyor ama artık bölgedeki aşiret ağaları da onun peşini bırakmaz hale getirilmiş..Bütün dava tutanakları elimde okudukça dehşete kapılıyorum. Şimdi sıkı durun...
Beşir Yılmaz Başbakan Tayyib Erdoğan' a bu durum üzerine başvurmuş ve dilekçe vermiş dilekçede aynen şöyle yazıyor..
'Bürokrasi ve çeteler milletin hak ve hukukunu aramaktan bezdirmiştir. Televizyonda ve basındaki konuşmalarınızda 'hortumcu çetelerin ve bürokrasinin üstüne gidilecektir diyorsunuz'. Millet buna çok seviniyor. 25 yıldır gasp edilen madenimiz çete ve bürokratların, anayasa, kanunlar ve insan hakları hiçe sayılarak ihale yolu ile peşkeş çekiliyor. Allah'a ve sizin yüksek adaletinize sığınıyorum.' Beşir Yılmaz devlet tarafından el konulan mallarını ve bunun karşılığında devletin verdiği parayı yazıya eklemiş..
1- 35 km yol yaptım.
2- 500 bin ton hazır çıkarılmış kömürüm var.
3- 3,5 milyon metreküp hafriyat yapılmış.
4- Mazot tankları.
5- Dinamit ambarı.
6- Kantar ve kantar binası.
Resmi olarak bana ait olan ve vergisini ödediği madenimde Bugüne kadar yaptığım işler ve halen bulunan demirbaş ve çıkarılmış maden içinde 5.800.800 TL. (Buna resmen gasp ve devlet terörü denir!)
Beşir Yılmaz Başbakan Erdoğan'a yazdığı dilekçede devam ediyor.
'Bu para halen bankada duruyor. Buna rağmen Türkiye Kömür İşletmeleri ihaleyi adamlarına ve hortumculara peşkeş çekiyor'
Beşir Yılmaz' ın bu başvurusuna Başbakan Erdoğan bugüne kadar cevap vermemiş.
Beşir Yılmaz'dan al ve ABD bağlantılı şirketlere ver. Uranyum konusu da bir başka skandal. Güneydoğu resmen petrol deniz i üzerinde ve Türkiye ABD Firmalarının peşinde 'bize petrol bul' diye yalvarıyor... İddialar devam ediyor:6 mühendisin kafaları kesildi.
TPIK diye Türkiye Petrolleri'nin kurduğu bir kurum yurt dışına petrol arama işlerine giriyor ve bugüne kadar milyar dolar zarar ediyor.
Beşir Yılmaz diyor ki: 'Kimin hain kimin işbirlikçi olduğunu anlamak çok kolay!
Eğer bölgede petrol yok ise neden bana petrol çıkartma ruhsatı verilmiyor. Ruhsat verin 800 metreden petrolü çıkartmazsam ben bu ülkeyi terk ederim. MTA yıllar önce sondaj yaptı 480 metrede su bulundu ve ardından delici aletin ucu kırıldığı için sondaja son verildi. Herkes bilir sudan sonra petrol gelir. Biz yerli teknoloji ile 1200 metreye kadar sondaj yapabiliriz kimseye ihtiyacımız yok. İzni versinler siz görün petrol nasıl fışkıracak.
' Bu görüşmemizden bir gün sonra Beşir Yılmaz tekrar aradı ve Soma'da görevli bir mühendis ile görüşmemi isteyerek telefon numarasını verdi. Adını burada yazmak istemiyor. Mühendis ile görüşmemde daha da çarpıcı gerçekler çıktı ortaya.
Altı ay kadar önce Cudi dağları eteklerinde bulanan 6 insan iskeletinin ne olduğunu bilip bilmediğimi sordu. Ben de 'bilmiyorum' dedim. Mühendis ekledi
'Bu iskeletler 18 Yıl önce Cudi Dağı'nda kaybolan 6 Türk petrol mühendisinin iskeletleri. Kafaları kesilerek öldürülmüş..' Dondum kaldım. Ne diyeyim.Kendisi de mühendis olduğu için yalan söylemiyordur diye düşündüm..Ardından devam etti..
'Vedat Bey Türkiye maden bakımından dünyanın en zengin ülkesi. Siz Ödemiş yakınlarındaki Bozdağ'ın dünyanın en büyük altın rezervi olan dağlarından biri olduğunu
biliyor musunuz? Ama bu madenleri kimse çıkaramaz. Hatta bu konunun üzerine giden
gazeteciler öldürüldü. Uğur Mumcu ve Çetin Emeç'in öldürülmeden kısa bir süre önce bu madenler üzerine gittiğini biliyorsunuz her halde...' İlgiyle dinledim. O kadar çarpıcı şeyler anlattı ki, yazmaya sayfalar yetmez. İddiaların hepsinin belgeli olduğunu söyleyen bu mühendis, gazete ve televizyon kanallarında hiçbir gazetecinin bu yönde bir haber yapamadığını ve milletin resmen uyutulduğunu örneklerle anlattı. Beşir Yılmaz'a son
sözüm ' Bana anlattıklarınızı Genelkurmay''a anlatınız mı?' oldu. Aldığım cevap da aynen şöyle.
' Vedat Bey her şeyi belgeleriyle birlikte bir kaç kez askeri büyüklerimize anlattım ama bugüne kadar bir arpa boyu ilerleme kaydedemedik!'. Ne diyeyim, bu milleti korumaya yemin etmiş olanlar utansın!.. Son sözüm: 'AB ve ABD, PKK''yı boşu boşuna özellikle bu bölgede güçlendirip milletin başına bela etmedi. Bölgeye gelecek barış ortamı Türkiye''yi ekonomik olarak uçuracak gelişmelere gebedir!..'
İlgili olacağını düşündüğünüz herkese yollayın...önemli!!

AXA SIGORTA GRUBU ERMENILERE SOYKIRIM TAZMINATI ODEMEYI VADEDIYOR,AXA OYAK SIGORTALILARIN BILGISINE..
Geçtiğimiz günlerde dünyanın dört bir yanında 'sözde ermeni soykırımı' ile ilgili onlarca panel-konferans düzenlenmiş. *Bunların ana sponsorları kim biliyor musunuz? HSBC ve British Airways.. * Bizim ülkemizde bizden elde ettikleri para ile bize karsı sözde ermeni soykırımını destekleyen bu kuruluşlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirmeye davet ediyorum. Saygılar.

*VARSA HSBC HESAPLARINIZI KAPATIN VE ADVANTAGE KARTLARINIZI IPTAL EDIN…

YA DA EN AZINDAN BU MAILI FORWARDLAYARAK TEPKINIZI GOSTEREBILIRSINIZ.
EGE UNIVERSITESI HASTANEDEKI BUTUN DOKTORLARIN HSBC KREDI KARTLARINI VE HESAPLARINI KAPATTIRDIKLARINI GORUNCE BANKANIN GENEL MUDURLUGU OLAYA EL KOYDU. AMA KIMSE VAZGECMEYINCE ADAMLAR TUTUSTU. BIR SURU FAKSLAR FALAN OZUR YAZILARI. AMA BU SADECE BU HASTANE ILE SINIRLI KALMAMALI. ULKEMIZDE BIR SURU YATIRIM YAPIYORLAR, BIZIMLE IYI GECINMEK ISTIYORLARSA BIR TERCIH YAPSINLAR. ERMENILER MI, TURKIYE MI? BENCE, HIC DUSUNMEYIN KARTLARINIZI IPTAL ETTIRIN. AMA EN ONEMLISI BU OLAY SEBEBIYLE OLDUGUNU BELIRTIN, LUTFEN... !!!
AYRICA FORTIS BANK'IN DA PKK'YA MAYIN SAGLAYAN KURULUSLA KARDES SIRKET OLDUGUNU DA UNUTMAYALIM..
ARKADAŞLAR !!! MİLLETİNİ SEVEN BUNU DİKKATE ALSIN
Son yurtdışı seyahatimde Londra Trafalgar Square'de bir imza
kampanyası yapan bir
grubun ne ile alakalı olarak imza kampanyası
düzenlediklerini merak ederek yanlarına yaklaştım ve başlangıçta
gördüklerime şaşırmadım. Çifte standartlığı ve her firsatta ifade eden
bu avrupa ülkesinde üç beş eşkiya PKK KADEK adına imza topluyorlardı.
Niyetleri teröristbaşının özgürlüğünü kazanmasıymış... Daha önce ifade
ettiğim gibi bu şaşırtıcı değil ama imza kampanyasının büyük
sponsorlarından birinin ülkemizde de faaliyet gösteren ''SEVEN-ELEVEN''
firması olduğunu görünce afalladım.
Türkiye'ye döndüğümde
gördüğüm bir detay ile şaşkınlığım bir kat daha arttı. Seven Eleven
mağazalarının tabelalarındaki renkler tamamı ile PKK bayrağındaki renkler
yani adeta PKK-KADEK bayrağı ve de çalışanlarınının tiplerini de gözlemleyin...
Ülkemizi seviyor isek bu mağazalardan alış veriş etmeyelim, edenlere
de bu durumu iletelim. Bu mesaj ne kadar çok kişiye
ulaşır ise ülkemiz adına o kadar yararlı olacaktır.

NOT :millete
şu kadar kişiye yollarsanız şu dileginiz gerçekleşeçek


tarzı şeyler yollayacağınıza bunları
yollayın. bize bunlar lazım, oturup
dilemekle olmaz.




Doc. Dr. ILKAY ORHAN
Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi
Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü
Farmakognozi Anabilim Dalı 06330


VATANINI MİLLETİNİ SEVEN BU YAZIYI HERKESE GÖNDERSİN
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Hiç kullanmadım ve almadım....
 
K

Kaçak

Guest
Calgonu savunmuyorum ama ...
Matematik hesabı isabetli degil ...
Reziztansın kendi parası ile kıyaslama dogru degildir ..
Reziztans bir ömür boyu elektrik harcar ve harcadıgı elektrik parası , hem kendinin hem calgonun katlarıdır ...
Bu noktada suya aktarılmayan ısı enerjiinide hesaba katarsa hesab bu şekilde çıkmaz ...
 

Mahpeyker

Kıdemli Üye
Katılım
2 Eyl 2009
Mesajlar
4,456
Tepkime puanı
742
Puanları
0
bana göre Calgon bu yazıda anlatılan şeylerin en önemsizi .
Dediğiniz gibi hesap yanlış olabilir ,pekde önemli değil kanaatimce .
Önemli olan BOR hissesinin olduğu Etibankın " Amerikaya resmen 40 milyara " peşkeş çekilmesi .Neden Türkiye kendisi işletmiyor ki BORu ? Neden hala petrolün çıkartılması için " Türkiyenin iyiliğini isteyen BU HÜKÜMET ??? bu konuda çaba sarf etmiyor ?
Neden neden neden ?????

 
K

Kaçak

Guest
Farkındamısınız bilmiyorum ama bu BOR mevzu internetin kadim konusudur ...
Ve nedense kamuoyu önünde ciddi olarak tartışıldıgına şahit olmadım ben ..
Kaçırdı isem bilemem ..
Ama tıpkı şu Türkiyedeki Petrol rezervlerine ABD nin civa döktügü gibi şehir efsanesi gibime geliyor ...
50 yıldır bu ABD Turkiyedeki herşeyi bir parmak hareketiyle kontrol ediyor da ...
Neden hala adamlar denge siyaseti izleyecegim diye emek harcıyor ?
Bana oldum olası inandırıcı gelmedi bu efsaneler ...
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Tembelliklerimize vurdumduymazlıklarımıza kılıf mı diyorsunuz yani....
 
K

Kaçak

Guest
9 trilyon degerindeki şeyi hükümet veya o bu şu 40 milyona satacak ...
İrticadan degil , yolsuzluktan degil , ajanlıktan degil ...
Cumhuriyetin temellerini yıkmaktan degil ...
Direk bu sebepten ihtilal olur bu ülkede yahu ...
Direk bu sebepten idam sehpasına gider insan ...
Bunu kocaaaa net alemi beilecek ..
Hükümetin ayagını kaydırmak için gazete küpürleri toplayanlar bilemeyecek öylemi ...
Komik oluyor bence ...
Adamı götürürler sehpaya , ABD de kalan 8 nokta kusur trilyon için ülkeyi istila edip adamı kurtarrıda gecici hükümet kurdurur be ...
Şehir efsanesi sadece ...
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
imzalardaki yerler aranıp bu haberler teyit edildi mi?
karalama kampanyası da olabilir,danonenin bu konuda hukuki başlattığı dava da var.radyolarda hep söylenir,red ettikleri
bu tarz mail kampanyalarına ben prim vermiyorum
 

DENİZKRTL

Ordinaryus
Katılım
14 Şub 2010
Mesajlar
2,267
Tepkime puanı
475
Puanları
0
calgon ben de kullanmadım, kullanmam, ve makinamda kirecin "k" si yok..........
 
K

Kaçak

Guest
Calgonun yerli versiyonlarıda var ...
Hayat kimya ürünü ..
Bizden birinin :)
Özel araştırmadım ama ..
Endustiriyel bir tesiste bu husus için senelik 10 milyar tl para harcanır ...
Kireç hikaye degildir yani :)
 

şirine

Doçent
Katılım
25 Ara 2009
Mesajlar
543
Tepkime puanı
114
Puanları
0
Konum
İstanbuL
Annem De Hiç Kullanmamış
Ama BOYKOT listesine NİKE yi eklemeyi unutmuşsun ablaa ....:)
 

Mahpeyker

Kıdemli Üye
Katılım
2 Eyl 2009
Mesajlar
4,456
Tepkime puanı
742
Puanları
0
ben maili olduğu gibi alıntıladım .bildiğimiz yahudi ürünlerin hepsinden kaçınmaya çalışmak gerekir bilinçli olmak açısından .
şehir efsanesi olması muhal çünkü Osmanlı zamanında Kerkük ve doğuda ki petroller biliniyordu ve hatta II.Abdülhamit Han Hz . hal edilmeden evvel bunları kendi şahsi mülküne devr etti ki ,çapulcular tarafından peşkeş çekilmesin diye .Hatta burda yine okuduğum bir haber manşetine de hiç şaşırmadım ." Ayasofyanın Hz.Fatihin "şahsi mülkü olma haberi .O Padişahlar ki bütün hayatlarını Vatan ve Millet için harcamışlar dahi derecesinde siyasi bir zekaya sahiplerdi .Demek ki kestirebilmişler ta o zamanlar bazı şeyleri ki böyle şahsi mülklerine geçirmişler .
Tarihi ve milletimizin geçmişini iyi bilmek lazım .O zaman " şehir efsanesi " değilde " Türkiyeyin önünü ve gelişmesini engellemek "için büyük oyunların oynandığı çok net anlaşılır .
Neden siyonist ülkeler PKK yı güçlendirip Türkiyeye bela ettiler ? Neden doğu Türkiye sınırlarına dahil olduğu halde orda yaşayan İnsanlarımız herşeyden madurlar ? Neden orda ki çocuklarımız okuyamıyorlar ? Neden orda devlet hizmetleri sınırlı ? Neden ve nasıl ulaşamaz Türkiye gibi bir devletin eli oralara ? Olamaz böyle bir şey .Osmanlı zamanında en ücra köylerde bile Medreseler yani bu zamanın tabiri ile okullar vardı ve insanlar cahil bırakılmıyordu .Devlet himayesi ve gözetimi altında eğitim pekala sağlanıyordu .Bu zamanda değişen ne ki şimdi aynı hizmet veril(e)miyor ??????
Yeter Allah aşkına .Herşey ap açık ortada .Resmen uyutuluyoruz .
"Ateş olmayan yerden duman çıkmaz " atasözünüde unutmayalım lütfen .Keşke efsane olsa keşke Türkiye çok ama çok iyi bir konuma gelse .Tekrar eski dünya gücüne kavuşsa .Bizlerde gavurların ağız kokusunu ve aşşağılamalarına maruz kalmadan rahat bir şekilde Vatanımızda yaşasak orda ölsek .
Ama öyle değil maalesef .Osmanlının nasıl yıkıldığını ,hangi oyunlar oynandığını ve hala neden Türkiyenin önünün bazı dış güçler tarafından kesildiğini bilmek lazım .İşte bunları bilmeden sadece medyada söylenenler ile bütün bu gerçekler insana " efsane " gibi gelebiliyor maalesef . Efsane değil hakikat bunlar !
 

Azimli

Ordinaryus
Katılım
6 Nis 2008
Mesajlar
2,408
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Konum
bursa
şimdi kullandığım,çamaşır makinamı alalı 12 yıl oldu hiç kreç önleyici bir deterjan kullanmadım.
hâlâ makinamı kullanıyorum.
bir problem yok
 
K

Kaçak

Guest
Öncelikle şu calgon hadisesine degineyimde ..
Calgon veya türevleri hakkında içerik bilgisine hasip degilim ...
Mesleki olarak bildigim , kireçin bela oldugu ve çamaşır makinası , bulaşık makinası , şofben ve kombi tarzı makinalarda hasara ve/veya enerji israfına sebep olduğunu iyi bilirim ...
Bunun için endustriyel tesislerde bir dizi önlemler alındığını iyi bilirim ...
Calgon etkilidir , calgon gereksizdir o konuyu bilmem ...
Ama konunun ben denedim bir şey olmuyor tarzı bir konu olmadığından eminim ...
Geçtim ...

Sayın Mahpeyker ...
Ben Türkiye üzerinde oyun oynanmıyor demedim ...
Veya Türkiyede boyuna gücüne ahlakına baglı olarak çevresine oyun oynamıyor demiyorum ...
Bunlar uluslararası siyaset adı altında taraflarca oynanan oyunlar ...
Her zaman vardı , herzaman var olacak ...
Benim şehir efsanesi dedigim şey 9 trilyonun 40 milyona satılması hadisesi ki ..
Hala diretebilirim bu rakamlardan anladıgım şehir efsanesi ...
 
Üst