Çingen Pilavı

efruz

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ağu 2009
Mesajlar
5,170
Tepkime puanı
735
Puanları
0
Konum
İstanbuL
DSC07012.JPG


malzemeleri

* 1 adet küçük soğan
* 3 adet domates
* 1 adet yeşil biber (acı olursa lezzeti daha iyi olur)
* 1/4 demet taze nane
* Zeytinyağı ,tuz
* 100 gr beyaz peynir

hazırlanışı

Tüm malzemeler çoban salatası yapar gibi küçük küçük doğranır. Peynir doğranan malzemelerin üzerin ufalanır, üzerine bolca zeytinyağı gezdirip el ile harmanlanır. Taze ekmek ve çay ile afiyetle yenir.

http://www.addthis.com/bookmark.php.../search.php?searchid=924034&pp=25&page=7&tt=0http://www.addthis.com/bookmark.php.../search.php?searchid=924034&pp=25&page=7&tt=0
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Bu çaylarda nefis oluyor ağzım sulandı :)
 

m-angel

Nam-ı diğer TÜRBEDAR
Katılım
20 Eyl 2007
Mesajlar
1,629
Tepkime puanı
260
Puanları
0
Yaş
55
çok nefis görünüyo. Çayla arkadaşlığını düşünemiyorum:D
 

ahûfizar

Paylaşımcı
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
172
Tepkime puanı
22
Puanları
0
:blink:hakikaten yiyo musunuz bunu
 
Katılım
24 Ocak 2008
Mesajlar
782
Tepkime puanı
136
Puanları
0
Yaş
44
Bu yemek ismini nerden ve nasıl almış acaba:blink:
Pilav denilince bulgurlu veya pirinçli bir yemek geliyor insanın aklına ama bu tarif aynen börek içi hazırlarmış gibi hazırlanmış bir tarife benziyor.Bu tarif den güzel börek olurmuş ama:p
 
Üst