CHP’nin Rezidans Skandalına Kan Bulaştı

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Bağdat Caddesi’nde 3 lüks rezidans aldıkları ortaya çıkan İlgezdi ailesinin kimyası bozuldu… CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin adamı olduğu iddia edilen 3 kişi, Ataşehir Belediyesi’nde yolsuzluk yapıldığına ilişkin suç duyurusunda bulunan CHP’li Hüseyin Sağ’ı feci şekilde dövdü…

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin; eşi olan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin, Kadıköy Bağdat Caddesi’nde Four Winds Residence’dan3 ayrı lüks daire aldığının ortaya çıkmasının ardından kimyası bozuldu.

İLGEZDİ’NİN ADAMLARI HÜSEYİN SAĞ’A SALDIRDI

Battal İlgezdi’nin; Ataşehir Belediyesi’nde usulsüzlük ve yolsuzluk yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunan CHP Kadıköy Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hüseyin Sağ’ı dövdürttüğü iddia edildi. Battal İlgezdi’nin adamı olduğu iddia edilen 3 kişi Kadıköy Caddebostan Cemiltopuzlu Caddesi arabasıyla hareket eden Hüseyin Sağ’a yakınlaştı ve arabasına vurdu. Battal İlgezdi’nin adamı olduğu iddia edilen 3 kişi arabasından inen Hüseyin Sağ’a saldırdı, burnunu ve çenesini kırdı. Yüzü kan revan içinde kalan Hüseyin Sağ’ın Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

SAĞ: SALDIRI KORKUTMA AMAÇLI. SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Gazetemize konuşan Hüseyin Sağ’ın eşi Aysun Sağ, “Bugün (dün) saat: 13:00’de 3 kişi eşime saldırmış. Eşim saldırganların profesyonel olduğunu ve karşılık veremediğini söyledi. Eşimin burnu ve çenesi kırıldı. Korkutma amaçlı saldırı.. Saldırı hakkında suç duyurusundan bulunacağız” dedi.
Hüseyin Sağ’ın Arif Sağ’ın yeğeni olduğu öğrenildi.

AKİT, GAMZE AKKUŞ’UN 3 REZİDANS SAHİBİ OLDUĞUNU BELGELEMİŞTİ

Gazetemiz, Battal İlgezdi’nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin; Kadıköy Bağdat Caddesi’nde Four Winds Residence’dan aynı gün 20 Haziran 2014 tarihinde 3 ayrı lüks daire aldığını belgelemişti. Gamze Akkuş İlgezdi’nin, diş hekimi olmasına rağmen 5 milyon dolarlık (13 milyon 331 bin TL) 3 daireyi satın alması kamuoyunda hâlâ tartışılıyor.

EN DÜŞÜK DAİRE 1.5 MİLYON DOLAR

Gamze Akkuş İlgezdi, Kadıköy’ün en lüks rezidansından 349.79, 155.06 ve 151.46 metrekarelik üç daire aldı. Four Winds Residence’da en düşük dairenin 1.5 milyon dolar olduğu ifade ediliyor. İlgezdi, üç daireyi birleştirerek tek daireye dönüştürdü. Rezidansta; sudaki kloru nötralize ederek, cildi gençleştiren C vitaminli duşlar, SPA ve Türk hamamı bulunuyor.

Gazetemize konuşan Gamze Akkuş İlgezdi, 657’ye bağlı devlet memuru olduğunu belirterek, “Bütün mal varlığımızı İçişleri Bakanlığı’na bildirmek zorundayız. Daireyi kaça aldığım bütün kayıtlarda yer alıyor. Konut ve mülk sahibi olmak yasalara aykırı durum değil” demişti.

“SOL KİMLİĞİMLE PARLAMENTODA OLACAĞIM”

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, yemin töreninde sol yumruğunu havaya kaldırması hakkında Cumhuriyet gazetesine açıklamada bulunmuş ve “Aidiyetim nedeniyle, sol kimliğimle parlamentoda olacağım için, ‘ille de sol’ dediğim için, daha solda bir CHP istediğim için sol yumruğumu kaldırdım. Güçlü sağ var. Ama ne yazık ki çok uzun süredir ülkemizde güçlü bir sol yapılanma yok. Artık bunun zamanı geldi. Parlamentoda güçlü bir sol olmalı” demişti.

KARDEŞİ DE ÇOCUĞUNU ABD’DE DOĞURDU!

Gazetemiz, Gamze Akkuş İlgezdi’nin kardeşi Harun Akkuş’un çocuğunun Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olması için eşini Amerika’da doğum yaptırdığı ortaya çıkarmıştı. Harun Akkuş, çocuğunun doğumunu Amerika’nın lüks hastanelerinden olan Florida eyaletinde bulunan Tampa General Hospital’de yaptırdı! Tampa General Hospital’de doğum 40 bin dolara (107 bin TL) gerçekleşiyor.

http://www.medyagundem.com/chpnin-rezidans-skandalina-kan-bulasti/
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
sağlam irade @tahaun 2 sa.2 saat önce

CHP de parti içi demokrasi tam gaz işliyor. Adam döverek yolsuzluk iddiaları kapatılabilir mi?

Kılıçdaroğlu'nun damadına da rezidans hediye edilmiş. Bu CHPliler çok ince insanlar, sürekli hediyeleşiyorlar
 

efonaltı

Kısıtlı Erişim
Katılım
13 May 2015
Mesajlar
703
Tepkime puanı
18
Puanları
0
Yaş
44
Konum
almanya
Işcinin memekcinin hakkini savunmak öyle kolay değil...:d..jaguar şemsi'leri unutmadik hiç..
 
Üst