CHP'li Vekil, Savcı Kiraz'a Yapılan Otopsinin Sonucunu Açıkladı

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
909921.jpg



CHP Milletvekili Özgündüz, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan otopsinin sonucunu açıkladı


CHP İstanbul Milletvekili ve eski Cumhuriyet Savcısı Ali Özgündüz, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın otopsi raporunu açıkladı. Özgündüz, Savcı Kiraz'ın teröristelere ait 7,65 milimetre çapındaki tabancadan çıkan 5 mermi ile şehit edildiğini söyledi.




KAYNAK
 

Mugalata

Kıdemli Üye
Katılım
10 Mar 2014
Mesajlar
4,252
Tepkime puanı
146
Puanları
0
Konum
izmir
birkaç uyduruk komplo teorisi daha çöktü. savcıyı polislerin öldürdüğü, bu yüzden otopsi yaptırılmadığı gibi...
 

can feda

Profesör
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
1,014
Tepkime puanı
13
Puanları
0
Konum
dünya...
Ellerinde silahlar...ve hatta bazı yerlerde okudum bomba da var diye...nasıl adliye sarayına girerler böyle kolayca...akıl almıyor...yani yurtlara bile parmak izi ile alınıyor benim bildiğim kadarıyla...haliyle cübbe takacaklar...sahte kimlik düzenleyecekler...en basit insanın bile aklına gelir bunlar...Allah rahmet eylesin...
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Kısaca, Savcının terörist mermileriyle şehid edildiği anlaşılmış oldu.
 

Mugalata

Kıdemli Üye
Katılım
10 Mar 2014
Mesajlar
4,252
Tepkime puanı
146
Puanları
0
Konum
izmir
savcının terörist mermileriyle öldürüldüğü anlaşılınca, düne kadar internet dünyasında tekrarlana duran iddialar da bıçakla kesilmiş gibi bitti. tabii o iddia sahiplerinden, yanılmış olduklarına dâir bir açıklama, bir özür vb beklemeyin.

ilgi çekici ve cazip birer iddiayken beğenen ve paylaşan çok; ama doğru olmadığı ortaya çıkınca birdenbire sessiz bir görmezden gelme tavrı başlıyor. kimse sözünü bile etmiyor.

sonra başka bir olay, başka bir ilgi çekici iddia, yine beğenmeler, yorumlar, paylaşımlar... sonra yine boş. sonra yine sessizlik... doğru olabilecek bazı iddialar bile bu ham tavırlar yüzünden arada kaynıyor.
 

menzil5453

Doçent
Katılım
11 Eyl 2014
Mesajlar
579
Tepkime puanı
12
Puanları
0
İyide neden CHP Açıkladı diye kaynak olarak vermişsiniz? Size göre bu ülkede chp'den başka güvenilir kurum yokmu?

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

PUTKIRAN

Kıdemli Üye
Katılım
21 Eki 2009
Mesajlar
3,228
Tepkime puanı
189
Puanları
0
Konum
Ankara
Hastane raporu ortaya çıktı: Savcının vücudunda 5 değil 10 kurşun


fft107_mf4023541.jpeg




Cumartesi, 04 Nisan 2015 08:39
Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın kaldırıldığı hastanedeki adli raporu ortaya çıktı. Zaman'da yer alan habere göre, Florence Nightingale Hastanesi uzman hekimlerince düzenlenen adli rapora göre Savcı Kiraz’ın vücudunda çeşitli bölgelere isabet eden 10 kurşun yarası bulunuyor. Raporda, Kiraz’ın baş bölgesinden 3 kurşun yarası olduğu, göğüs bölgesine 6, diz üstüne 1 kurşun isabet ettiği bilgisi yer alıyor. Bu bilgiler hedef gözetilmeksizin atış yapıldığını ve savcının iki ateş altında kaldığını gösteriyor.
Raporda özellikle göğüs bölgesindeki yaralanmalar dikkat çekiyor. Buna göre savcı, sol diyafram bölgesi ve kalbin üstünden vurulmuş. Raporda ayrıca ‘sağ omuz ön yüzünde 1, sağ omuz arka yüzde 2 kurşun girişi tespit edilmiştir’ kısmı önemli bir detay olarak öne çıkıyor. Rapora göre Savcı Kiraz, çatışma sırasında, vücudunun aynı bölgesinden, hem karşıdan hem de arkadan kurşun yarası almış.
Kafadaki yaralara dair ‘sol parlatel ve sol masloit giriş çıkış’ ifadeleri yer alıyor. Bitişik atışla ilgili bir tespit bu raporlarda yok.
10 kurşundan 7 tanesinin göğüs ve bacaklarda bulunması adli raporda “Sağ göğüste 1, sol köprücük kemiği altında kalp hemen üstünde 1, sol diyafram bölgesinde 1, sağ omuz ön yüzünde 1, sağ omuz arka yüzde 2, sol diz üstünde 1, kafa bölgesinde 3 adet kurşun girişi (toplam 10 adet) tespit edilmiştir.” şeklinde anlatılıyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, olay gecesi, Savcı Kiraz’ın 5 kurşun yarasıyla yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı yönünde açıklama yapmıştı. Ancak rapor bunu doğrulamıyor. Buna göre Savcı Mehmet Selim Kiraz, adliyeye en yakın sağlık kurumu olan Florence Nightingale Hastanesi’ne getirildiğinde bilinci kapalıydı, solunum ve kalbi durmuştu. Tansiyon ve nabız atışlarına ilişkin veriler yoktu. Uzman hekimlerin hazırladığı raporda beyin ölümünün gerçekleştiğine yönelik bulgular yer alıyor. Kiraz’ın hastaneye getirildiğinde göz bebeğinin genişlediği ve ışığa cevap vermediği de bu durumu destekleyen en önemli tespit olarak öne çıktı.
2 sayfalık adli raporda ameliyata alınana kadar Savcı Mehmet Selim Kiraz’a kalp ve solunum desteğinin devam ettirildiği, ancak tüm müdahalelere rağmen canlandırma emaresi göstermediği kaydedildi. Bütün hayati fonksiyonların durduğunu gösteren raporda muayene saati olarak 20.56 ibaresi not düşüldü.


a878dd55bfa856ecd45a90612391.jpeg







 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Bende bir rapor hazırlıyorum en az 25 mermi çıkaracağım . :gl
 
Üst