Chp’li Belediye Bedava Bira Dağıttı Çok İçmekten Bir Kişi Öldü

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Antalya'da düzenlenen bira festivalinde içtiği içki yüzünden komaya girerek hayatını kaybettiği belirtilen Anıl Durmaz (23) adlı gencin ölümü ile ilgili "İçmeyi bilmiyorsa ben ne yapayım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, önceki açıklamalarının arkasında olduğunu söyledi.

Akaydın, "Alkol, kültürlü insanlar tarafından uygarca tüketilirse, hiç kimseye zarar vermez. :kahretsin::kahretsin::kahretsin::kahretsin:

Ama aşırıya kaçılırsa tabi ki zarar verir. Çünkü sağlığa zararlıdır. Ama bunun hesabını alkolü tüketen insan verir." dedi.

Akaydın " Antalya'da turizmde özellikle Almanlarda yana çok büyük bir destek gördüğümüz için böyle bir şeyi düzenlemeye karar verdik.

Antalya'nın ekonomisin güçlendirmek ve Antalyalı Alman vatandaşları Türk halkı arasında bir sevgi ve dayanışma ve dostluk köprüsü sağlamak için bunu yapıyorum. Bundan da Antalya esnafı büyük oranda yararlanıyor."

GENCİN ÖLÜMÜNE ÜZÜLMÜŞ

Aldığı aşırı alkol yüzünden ölen gence son derece üzüldüğünü kaydeden Akaydın, "Bugün babasını da aradım ama bir türlü bağlantı kuramadım.

Bu gencimizin henüz neden öldüğü de şüpheli. Adli tıp bir karar verecek. Ama tabi ki büyük festivallerde etkinliklerde insanlar yaralanabilir, ölebilir.

Akaydın, gencin ölümünü ilginç bir örnekle savunurken, "Tabi ki ölüm nedeni ne olursa olsun çok üzücüdür.

Amaotomobilyaratılmış insanlar tarafından. Hızlı kullanırsanız kaza yapar ölürsünüz. Bunun sorumlusu otomobili üreten fabrikatör ya da bunu satan değildir.

Alkolden de olsa böyle bir ölüm üzücüdür ama ölümün festivalle ilişkilendirilmesinin hiçbir manası yok." şeklinde konuştu.

Akaydın, "Bir bilim adamı olarak bunca içkinin tüketildiği yerde olmanız eleştirildi" şeklindeki hatırlatma üzerine, festivalde hayatını kaybeden genci suçladı.

Akaydın, "Dünyanın her yerinde tüketilen bu ürün eğer kültürlü insanlar tarafından uygarca tüketilirse, hiç kimseye zarar vermez. Ama eğer her türlü ürünün tüketilmesindeki gibiilaçda dahil eğer aşırıya kaçılırsa tabi ki zarar verir.

 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
120100927123044.jpg


420100927123159.jpg


520100927123211.jpg
 

_Berceste_

bir tutam delilik...
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
6,798
Tepkime puanı
1,525
Puanları
0
asil sen bugulsaydin o biranin icinde
 

Duha

Profesör
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
794
Tepkime puanı
34
Puanları
0
Web sitesi
www.risaletalim.com
Onlar vazifesini yapıyor. Amaçları zaten bu.

Benim dediğim de bu?

Bir şeyin kötü olduğu sadece muhallif parti yapınca mı anlaşılıyor?

Başbakan "kimsenin hayat biçimine karşımadık" ve- veya Günay'ın "Anadolu'da yaşam biçiminizi İstanbullulara dayatmayın" (yani, dağdan gelip bağdakini kovmayın) demek ile içki içmeyi bir hayat biçmi bir kültür meselesi yapmak ile CHP'li başkanın dedikleri ve yaptıkları arasında ne fark var?

İçki içmeyi kültür ve yaşam biçimi olarak kabul eden -güya- dindarlardan müteşekkil bir AKP iş başında iken öyle dese Muhalefetten ne beklersiniz?

Mesele şu: AKP sahil açılımı yaptı. CHP mukabele etti. Dediki," AKP sizi kandırıyor, asıl içki içme özgürlüğünü biz veriyoruz."
Yarış, oy kapma yarışı.

İşte , hep iddia ettiğim şeyin bir delili:

Diyordum ki; CHP, AKP'nin yaptıklarını yapsa dindarlar kıyametei koparırdı. Beterini AKP yapıyor dindarlar sukut ediyor.
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Özellikle seçime yakın bunlar Antalyanın göbeğinde alkol banyosuda yapabilirler. Çünkü muhafazakar halkı tahrik edip; hayat tarzımız elden gidiyor, mahalle baskısı var, iktidarın gizli gündemi var falan diya bağırıp, başarısız Antalya belediyesine laiklik üzerinden oy kazandırmak tek amaçları.
 
Üst