CHP’de 2. rahibe afişi skandalı

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
CHP’de 2. rahibe afişi skandalı


CHP’nin Avcılar’dan sonra Antalya’da rahibeli ilanı tartışma yarattı







Cuma 10.09.2010 - 18:40


Antalya'da CHP'lilerin dağıttığı bir dergi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 'Hayır' propagandasını kapağına 'Müslüman kadınların rahibe gibi örtünmemesi için evet' afişini basarak yaptı.

CHP'nin İstanbul Avcılar'da ve Diyarbakır'da imza attığı 'Müslüman kadınların rahibe gibi örtünmemesi için evet' yazılı afiş skandalının ikincisi Antalya'da yaşanıyor. CHP'li Büyükşehir Belediyesi, İl Başbakanlığı, ilçe belediyeleri ve ilçe başkanlıkları tarafından dağıtıldığı iddia edilen Kaktüs Dergisi'nin arka kapağında Avcılar ve Diyarbakır'daki afişte yer alan sözlere yer verildi.

BAŞKANLARIN FOTOĞRAFIYLA

'Antalya kararını verdi' başlığı ile piyasaya çıkan derginin arka kapağında 'skandal rahibe afişi'nin yanı sıra CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Gülay Bolatan, CHP'li Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP'li Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Zor'un fotoğrafları yer aldı. Bu isimlerin 12 Eylül'deki anayasa değişikliği referandumunda 'Hayır' oyu verecekleri duyuruldu.

timetürk
 

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
bunlar adama baykalı özlettirirler yahu...
chp eski günlerine dönecek gibi...
bakalım burda da ihraç olacak mı
tepki vermeye devam
 
Üst