Chp, İddialarının Altında Eziliyor :)

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Bugüne kadar onlarca konuda rezil olan, onlarca konuda fikir ve beyan değiştiren Chp (Kemal), en son olarak da Kayseri yolsuzluğu iddiasının altında kaldı. :)

CHP'ye kendi sitesinden Kayseri darbesi
,
15 Ocak 2011 16:08

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de yolsuzluk yaptığı yönündeki iddiaları partisini büyük bşir çıkmaza sokarken son gelişme ise darbe sayılacak nitelikte. Kılıçdaroğlu, iddialarının yalan olduğunu duyurmak zorunda kaldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM kürsüsünden avukat Yakup Erikel'e yönelik söylediği 'dosyayı vekaletsiz ve sahte evrakla takip ettiği' iddiası mahkemece tekzip edilmişti.

Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvuran avukat Erikel, ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığına yönelik karar aldırttı ve bu kararın CHP'nin internet sitesinde yayımlanmasını hükme bağlattı.

Dava dilekçesinde Erikel, kendisi hakkında 'www.chp.org.tr' adresli içerik sağlayıcısından yayınlanan gerçek dışı yayına ilişkin olarak içeriğin yayından kaldırılmasına ve cevap ile düzeltme metninin yayımlanmasına karar verilmesini talep etmişti.

O tekzip metnin bugün CHP'nin resmi web sitesinde, http://www.chp.org.tr/?manset=tekzip adresinde, "tekzip" başlığıyla yayınlandı.

Haber7
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Her iktidara böyle muhalefet şart.Ne güzel birbirlerine yardımcı oluyorlar.Sanki koalisyon gibiler.
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Demek ki neymiş CHP ile ortak olup ezilmemek lazımmış :)
 
Üst