'çevik bir maiyetini toplayıp erbakan'a telefon açtı

Arayıcı

Asistan
Katılım
25 Eki 2009
Mesajlar
356
Tepkime puanı
55
Puanları
0
TRT Haber'de dün gece Kozmik Oda programının konuğu olan Tansu Çiller'in 1995-99 yılları arasındaki başdanışmanı Hüseyin Kocabıyık Rıdvan Memi'nin sorularını yanıtladı.
'ÇEVİK BİR MAİYETİNİ TOPLAYIP ERBAKAN'A TELEFON AÇTI 'MAAŞIMIZI YÜKSELTİN, YOKSA BİLDİRİ YAYINLARIZ' DEDİ, MAAŞLAR ARTIRILDI'
Rıdvan Memi: 28 Şubat sürecinde bir anekdot var. Çevik Bir yanından bir grup asker varken toplanın bakın ne yapacağım diyor ve Sayın Erbakan'ı arayıp maaşları yükseltin yoksa bildiri yayınlayacağım diyor. Niye yapıyor bunu? Daha önemlisi maaşlar yükseldi mi?
Hüseyin Kocabıyık: Tabi yükseliyor. Ve muazzam bir zam yapılıyor. Ben bunu Tansu Hanım'dan dinledim. Sayın Erbakan Tansu Hanım'ı arıyor ve çok üzüntülü bir şekilde bu olayı anlatıyor. Tansu Hanım da merak etmeyin ben ilgileneceğim siz üzülmeyin demiş. Çevik Bir karargahta çok popüler o günlerde. Biraz da nefsani bir şey sanıyorum. Çevresine albaylar, genç subaylar, işte maiyetindeki subayları toplamış bir liderlik gösterisi yapıyor. Ben siyasi iktidar üzerime bu kadar etkili bir adamım. Tabi maaşlar da yükseltiliyor. Muazzam şekilde yükseltiliyor.
 
Üst