CENAB’I ALLAHIN Ayı Receb

vertyucek

Üye
Katılım
23 Kas 2012
Mesajlar
88
Tepkime puanı
2
Puanları
8
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ'in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne.

ve mâ tevfîkî illâ billâh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb
selamun aleyküm rahmetullahi ve berakatühü

Değerli kardeşler

CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH'ÜN PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM'İN hadisi şeriflerinde bildirdiğine göre kendine has kılmış olduğu ay olan mübarek RECEB-İ ŞERİFİ idrak etmekteyiz.bu ayda CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH'Ü çok zikretmeye çalışalım,PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM'E çokça salatu selam getirelim.

CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH'ÜN en sevdiği 4 kelime: SUBHANALLAH VEL HAMDULİLLAH VE LA İLAHE İLLALLAH-U VALLAHU EKBER

PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM'E çokça salatu selamlar getirelim: ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED.

CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH'E sonsuz istiğfarı tevbe hamd,sena,şükür olsun

Zikir ve salatu selamlarımız sonsuz sınırsız olsun ebede kadar devam etsin.yaptığımız zikir ve ibadetler İSLAM aleminde ki çok kardeşimiz acı çekmekte islam aleminde ki,aileimiz de ki,kendi nefsimizde ki.bütün şerlerin deffine hayırların fethine sebep olsun amin ecmain ve selamun alel MÜRSELİN vel HAMDULİLLAHİ RABBÜL ALEMİN.

CÜBBELİ AHMED HOCAMIZ eşsiz kaynaklardan edindiği bu ayla ilgili faziletleri sohbetinde vaaz etmekte dinleyelin inşaALLAH.


ALLAH'U ALEM (CENAB'I ALLAH CELLE CELALÜH en doğrusunu bilir.)ALLAH'U ZÜLCELALE sonsuz sınırsız istiğfarı tevbe,hamd ve şükür, PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM'E,BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZ ALEYHÜMÜSSELAMLAR'A, EHLİBEYT ve ASHABINA sonsuz sınırsız salatu selam olsun.CENAB'I MEVLA bizi affetsin,bağışlasın mağfiret ve hidayete erdirip orada daim etsin azabından korusun,sonsuz rahmetine ve Cennetine dahil etsin.her türlü şerden daima korusun bizlere darda kalmışlara yardım etsin amin.hakkınızı helal edin selam ve dua ile
 
Üst