Cemaat F.G. ne sansür mü Uyguladı?

Ahter

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eki 2009
Mesajlar
5,252
Tepkime puanı
186
Puanları
0
Konum
antalya
Fehmi koru köşesinde ''Bu işte bir tuhaflik yok mu?'' başlıklı yazısında, Zamanın güya F.G. ne sansür uyguladığını ima ediyor!! Koskoca yazar!, bunca yıllık yazarlık yapmasına rağmen, bize göre tamamen bir algı oluşturma faaliyetinde bulunuyor.

.F.G. nin bir mesajının başka gazetede verilmesine rağmen(tamamı değil) zamanda yer almamasını bir veri kabul ederek, güya yazısına delil olarak zikrediyor!! Cemaatın işleyiş şeklinin artık ifşa edildiği günümüzde , zamanın F.G. ne sansür uygulayabileceğinin iddia etmek akla ziyan bir tutumdur..Hele bunu gün görmüş bir yazarın yazması, akla başka şeylerde getirmiyor değil!Cemaat bunu neden yapsın?Veya zamanın ve GYVnin bunu haberleştirmemesi neyle izah edilir?

Samanyolundaki dizilerin bile hocanın okeyiyle yayınlandığı belgelendiğine göre, bunu hocanın bizzat kendisinin takdir etmiş olması gerekir..Doğrusu Fehmi korunun tamamen kurgu mahiyetindeki yazısı, kamuoyunda F.G. nin her şeye hakim olmadığı şeklindeki seslendirmeleri takviye niteliğinden başka bir anlamı yoktur.Türkiyedeki cemaat ilgilileri cevab değeri bulurlarsa, kamuoyu Fehmi Korunun bahsettiği meseleyi bizzat ilgililerden öğrenmiş olur.
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
İki çeketinden başka birşeyi olmayan bir adamın konuşmasını sansürleseler neeeee, sansürlemeseler neee ?

Güldürme Allasen Koru :)
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Cematin iftarlarına kimse katılmıyormuş. BU SENEKİ ŞEREF KONUKLARI GAZMANMIŞ:)))))))
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
Fehmi Koru benzeri turşuluklar da işbirlikçi-ajan yapının rezaletlerini sulandırmak için saçma sapan iddialar ortaya atıyorlar..
 

Yetim

Kısıtlı Erişim
Katılım
20 Tem 2007
Mesajlar
2,702
Tepkime puanı
22
Puanları
0
Yaş
45
Ramazanı şerif ve şu c.başkanlığı seçimleri geçsin göreceğiz ya iktidar tuşa yada ciamaat tuşa cimaat şu an tuşluk poziyona gelir gibi oldu fakat iktidar sanki ciamaate karşı çok yavaş davranıyor.

Bir Hadisi şerif ...Erteleyen helak olmuştur....
 
Üst