ÇAĞLAYAN ADLİYESİ'NE OPERASYON VE KOMPLEKSLERİMİZ - Ahmet Alp HAN

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
2014 yılının Ekim ayında, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşanan şiddet olaylarına bağlı olarak, "Şiddet bir çözüm yöntemi değildir. Şiddet misliyle karşılık bulur. Derhal bu akıl dışı tutuma son verilmelidir" demişti. Şiddeti "akıl dışı" olarak nitelendirmiş ama takip eden cümlelerinde ise "misliyle karşılık bulur" sözüyle kendisiyle çelişmişti.



Tv kanallarının birinde az önce Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok; "İletişim kanalları açık bıraktık ancak içeriden silah sesleri gelmesi üzerine operasyon başlattık." diye ekledi. Bakan Efka Ala gibi devletin şiddetli ve öfkeli dilini kullanmaktan imtina etti kameraların önünde.



Amcam, hep yatıştırıcı role bürünmemi salık vermişti. "Güçlü, zayıfı ezen değil öfkelendiği anda öfkesini zehir içer gibi yudum yudum içine atandır" derdi.



Eskiden sokaklarımız saygıdeğer amcalarımız ve "aksakal" dedelerimiz vardı; küçük insanların çatışmalarını, kavgalarını hisseder ve hemen el koyar, yatıştırırlardı.



Güçlü kompleksli olmaz. sahip olduğu kudreti ulu orta yerde göstermek istemez. Çünkü herkes gibi kendisi de sahip olduğunun farkındadır.



Zayıf ise her ortamda güçlü görünmeye çalışır. Öyle görünmeye çalışır çünkü ezilmeye tahammülü yoktur.



Güçlü bir ülke olamadık vesselam. Kompleksiz... hiç olamadık.



Berkin Elvan'ın katili kimdi? Polis o kapsülü atmadan önce ne düşünmüştü? O zaman ki hükumet yetkililerinin bir sorumluluğu yok muydu? Gezi olayları en başından yatıştırılamaz mıydı?



Bu sorular daha çok beynimizi kemirecek belli ki.



Fakat ne Berkin Elvan'ın, ne de şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın hayatlarını kaybetmesine değmiyor hiç bir kompleksimiz.



Çok ama çok üzgünüz. Öğretmen, polis, hakim, savcı, belediye çalışanı, sade vatandaş; hepimiz... Milletimizin başı sağ olsun.



Not: Operasyon sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın bir açıklaması oldu. Dikkatle dinledim. Ama iki teröristin ölü ele geçirildiği ve bir savcımızın şehit olduğu operasyon için kime, neden teşekkür edilir anlayamadım.



Ahmet Alp HAN

Globalhaber. tv

Twitter: @ahze22
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Ahmet Alp HAN kim ise, bir işe yarar mı bilmem, forumda meşhur ettin yani :)
 

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Liyakatı varsa kimsenin haddi değil ki meşhur etsin. Allah yoldan çıkarmasın.
 
Üst