Çağın Mümineleri'nden "Halife'ye Mektup" Kampanyası

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
11813338_457696571065595_3943758168706989165_n.jpg

Halife'ye Mektup Kampanyası Nedir?

Halife; Allah'ın hükümlerini hayata hakim kılan İslami bir devlette, ümmetten vekalet alarak yönetimi elinde bulunduran kişidir.
Bizler Çağın Mü'mineleri olarak Nübüvvet Minhacı üzere İkinci Raşid-i Hilafet Devleti'nin Allah'ın vaadi ve Rasulü'nün müjdesi olduğunu, bu uğurda çalışmanın müslümanın en önemli görevi olduğunu hep birlikte hatırlamak için geleceğin Halife'sine mektup kampanyası düzenlemek istedik.
Günümüzde maalesef Hilafet ve Halife kavramları çok yıpratıldı, İslam ile uzaktan yakından ilgisi olmayan işler yapanlar Hilafet kavramını kullanır oldu. Allah'u Teala'nın vaad ettiği, hak olan Hilafet'e en kısa zamanda kavuşmayı Rabbi'mizden niyaz ediyoruz.

11836634_457767431058509_3083551564077477842_n.jpg
 

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
Halife'ye Mektup
Geliyorsun biliyorum, geleceksin biliyorum. Haydi gel artık.
İslam seni bekliyor. Müslümanlar seni bekliyor. İslam sensiz yarım kalıyor. Müslümanlar garip. Bombalar patlıyor mü'min beldelerde, çocuklar ölüyor her yerde. Masumlar ölüyor. Vicdanlar ölüyor en kötüsü. Kalpler kararıyor, insanlar bencilleşiyor. Toplumlar gitgide bozuluyor.

Gel artık gel. Dur de bu düzene. Sana ihtiyacımız var her yerde. Zulüm var her yerde. Kapitalizm hakim düzene. Ahlaktan yoksun gençler, vicdan fakiri yöneticiler... Daha neler anlatayım. Bu bitik düzende olanlar sığmıyor cümlelere. Sana olan ihtiyacımız anlatılmıyor kelimelerle.
Sadece gel ve gör çöküşümüzü. Gel ve yık sahte putları, gel ve kurtar insanlığı. Gel ve İslam'ı hayata hakim kıl yeniden. Gel, adaletinle gel. Kuran ve Sünnet'le gel. Mü'minleri kurtarmaya gel.
Bekliyoruz seni dilimiz duada. Bekliyoruz Ey Halife'm gel artık.
Çağın Mü'mineleri
 

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
Halife'ye Mektup
İyi Ki Varsın Ey Halifemiz!
Selamların en güzeli Allah’ın selamı ile selamlıyorum sizi;
Sizin yokluğunuzda yeryüzü kan ağlıyordu, sadece insanlar değil, hayvanlar ve taşlar bile zulme uğruyordu!
Gökten bombalar oyuncak halinde düşüyordu evlerin ve çocukların üzerlerine…
Sizin yokluğunuzda ahlaksızlık diz boyu olmuştu…
Sizin yokluğunuzu fırsat bilen kâfirler, işkencede hiçbir sınır tanımıyordu!
Sizin yokluğunuzda çığlıklar karşılıksız kalıyor, nur bacının ıraktan yazdığı mektup hiçbir yöneticiyi etkilemiyordu!
Sizin yokluğunuzda kadınlara şiddet uygulanıyordu…
Sizin yokluğunuzda Müslüman yöneticilerin orduları Müslümanları değil, kâfirleri koruyordu!
Müslüman ordular Müslümanlara saldırıyordu….
Sizin yokluğunuz çok ama çok karanlıktı…
Hep bir ümit ile bekledik sizi…
Güneşin doğuşunu gören gözlerimiz, sizin gelişinize de şahit olsun istedik hep.
GELİŞİNİZ GÜNEŞ OLDU BİZLERE…
Şimdi tek ümmet, tek bayrak, tek devletimiz var...
Onurumuz, gururumuz var…
Geç oldu belki ama temiz oldu gelişiniz…
İyi ki geldiniz…
İyi ki varsınız halifemiz…

Tuba SİVREN
(Araştırmacı Yazar ve Radyo Programcısı)
 

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
İnşaAllah Nübüvvet Minhacı üzere İkinci Raşid-i Hilafet Devleti'ne en kısa zamanda kavuşuruz ve Halife'mize bu mektubu ulaştırırız.
Halife'ye Mektup
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve beraketuhu. Selam Allah'ın Rasulü'ne, onun ashabına ve hidayete tâbi olanların üzerine olsun.
Ey Mü'minlerin Emiri
O kadar çok söylenecek sözümüz var ki; anlatsak ciltler dolusu kitap eder. Sen yoksun karanlıklar içinde kaldık.Bir damla nura hasretiz. Ümmetin gözyaşı hiç dinmedi.
Sen yoksun kuvvetimiz de yok. İslam vicdanlara hapsedildi. Kuran yükseklerden inmiyor yeryüzüne. Efendimize diller uzanıyor pervasızca. Haddini bildirecek bir lidere muhtaç olduk.
Müslümanların orduları kışlalarında çakılı kaldı. Feryatlara kulak tıkadılar. İşkenceleri ölümleri görmezden geliyorlar.
Ölülerimizi sayamıyoruz artık. Saydıkça çoğalıyor.Kadınlarımız çocuklarımız kafirlerin necis ellerinde son nefeslerini veriyor.Bizim topraklarımızda, bizim askerlerimizle kardeşlerimize ölüm kusuyorlar, bombalar yağdırıyorlar.
Cesaret aldıkları liderlerimiz cuma namazında boy gösteriyor. Onlara tek kelime etmekten korkan satılmış alimlerimiz de var. Ramazanlarda cevabı bilindik sorularla sürekli ümmetin gözünü kulağını tıkamışlar.
Başsız kaldık darmadağınık olduk. Yanı başımızdaki kardeşlerimiz artık ilgilendirmiyor bizi.Senin yokluğun güç veriyor kafirlere. Ne zaman seni dillendirsek kinlerinden zehir kusuyorlar. Çünkü çok korkuyorlar.
Senin yokluğunda öyle hadler aşıldı öyle günahlar işleniyor ki Lut kavmi özgürlük naraları atıyor. İstanbul esfele safilinleri ağırlıyor. Hemde en kutsal günlerimizde...
Ey İslam'ın temsilcisi biliyoruz inanıyoruz. Kafirlerde zalimlerde biliyorlar birgün geleceğini.Elbet Rabbim nurunu tamamlayacak. Elbet hesap sorulacak. Elbet bu yokuş düze çıkacak. Gelişin bayram olacak. Ümmet izzetine kavuşacak. İslam yeniden dönecek hayata. İnanıyoruz ümitliyiz, zafer yakındır. Çünkü gecenin en koyu karanlığı sabahın en yakın vaktidir. Duamız son nefesimizi vermeden senin geldiğin o günleri görmektir.

Ummu Halid
 

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
İnşaAllah Nübüvvet Minhacı üzere İkinci Raşid-i Hilafet Devleti'ne en kısa zamanda kavuşuruz ve Halife'mize bu mektubu ulaştırırız.
Halife'ye Mektup
Ey Ümmetin Halife'si
Ey Ümmetin Yitiği
Biz yokluğunda özlemi öğrendik. Sinemizin derinliklerinde hissettik. Hilafet çatısı altında yaşamaya hasretiz. Biz yokluğunda acıyı öğrendik. En şiddetlisini yaşadık, yaşıyoruz. Ümmet-i Muhammed zillete düştü. Kafirler yüreğimizden vurdu bizi. Aksa mahzun, Aksa esir. Seni bekliyor... Senin ordularınla kurtulacağı günü bekliyor... Biliyor musun? Biz yokluğunda Ebu Garib Hapishanesi'ndeki Nur bacımıza cevap veremedik. Feryatları arşı titreten nice bacılarımız var, ölüme terkedilmiş. Müslüman yöneticilerin ölüme terkettiği küçücük çocuklar var. En çokta canımızı; senden, Hilafet'ten bahsetmeyen sözde hocalar, alimler (!) yakıyor. Ümmetin kurtuluşunu anlatmıyorlar. Hakkı bile bile gizleyip, hakla batılı birbirine karıştırıyorlar. En çok ihtiyacımız olan Hilafet'ten söz etmiyorlar. Yazıklar olsun onlara!
Ey Ümmetin Kalkanı
Biz yokluğunda çok şey kaybettik. Onurumuzu kaybettik. İzzetimizi kaybettik. Ümmetin evlatlarını kaybettik. Yeni doğmuş bebekler gönderdik cennete, henüz annesinin kokusunu duyamadan. Evlatlarının gözleri önünde hunharca katledilen annelere şahit olduk. Babalarının kucaklarında bedenleri birbirinden ayrılmış çocuklara şahit olduk. Ne acı şeylere şahit olduk biz! Ümmetin feryatlarına sırt çeviren, İslam beldelerini kafirlere peşkeş çeken müslüman yöneticilere, ümmetin koşar adım ölüme yürüdüğüne... Ne acı şeylere şahit oluyoruz biz! Ümmet düştü. Kafirler ve ajanları itti bizi bu çukura. Yokluğunda öyle haramlar işleniyor ki, zillet çepeçevre kuşattı. Ümmet paramparça. Cetvelle çizip böldüler bizi. Kalbimize bir hançer saplandı, durmadan kanıyor bu yara. O kadar çok bekleyenin var ki; gözü yaşlı mazlumların duasındasın. Zindanlardan yorgun yürekler yolunu gözlüyor.
Ey Mü'minlerin Halife'si
Az kaldı ama biliyoruz. Rabbimizin vaadi, Rasulümüzün müjdesi var. Biz buna iman ettik. Bunun için yaşar bunun için ölürüz. Adım adım yaklaşıyoruz. Ramak kaldı. Kervan hareket etti. Allah'ın izniyle kimse durduramaz artık. Ellerimizde rayelerle küfür kokan sokaklarda hilafet diye haykırıyoruz. Tekbirlerle yeri göğü inletip özümüze dönmek için çalışıyoruz. Azimle, sabırla Allah Rasulü'nün metodunu takip ediyoruz. Ümmetin verdiği canların hesabını ordularınla kafirlerden soracağın gün için yaşıyoruz.
Ey Ümmetin Yitiği
Gelişin beldelerimizi şenlendirecek, ümmet yeniden can bulacak.
Gelişin asrın firavunlarını yerle bir edecek, ümmet küfrün pençesinden kurtulacak.
Gelişin zifiri karanlık dünyayı aydınlatacak, ümmet batılın kuyusundan çıkacak.
Gelişin zalime diz çöktürecek, kafirin dünyasını dar edecek. Ümmet zilletten izzete kavuşacak.
Bekliyoruz, sabırla umutla bekliyoruz.
Dualarla bekliyoruz...
Beyza ÜNAL
 

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
İnşaAllah Nübüvvet Minhacı üzere İkinci Raşid-i Hilafet Devleti'ne en kısa zamanda kavuşuruz ve Halife'mize bu mektubu ulaştırırız.
Halife'ye Mektup
Es-selamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu Rahman'ın selamı, rahmeti, bereketi, ihsanı ve inayeti şanlı Nebi'ye, ve daima onun izinde giden, yiğit, Salih dava adamlarının üzerine olsun!
Ey Halife'm;
91 yıldır özlemini , basiretini, yiğitliğini, Müslümanlara sahip çıkışını özlüyorum. Biliyor musun? Sen olmadan o kadar sahipsizis ki aç kurtlar kafir ler üzerlerimize üşüşüyorlar. Sen başımızda olsan onlar bunlara cesaret edemezlerdi.
Sen başımızda olsan “Nur bacım” o feryatları ümmete duyurmaya çalışmazdı.
Sen başımızda olsan kundaktaki sabiler haksız yere vahşice katledilmezlerdi.
Sen başımızda olsan bugün Müslüman yöneticiler elleriyle Müslüman kanları akıtmazdı.
Sen başımızda olsan Müslüman idareciler tarafından Bacılarımızın namusları hiç pahasına sayılmazdı.
Sen yoksun ya burada herkes özgürce yaşıyor, hem de öyle bir özgür ki!
Sen yoksun başımızda Peygamber efendimize hakaret ediyorlar , Müslümanların yöneticileri bunlara sessiz kaldılar bir de pişkin pişkin Müslümanların yüzüne bakarak onlarla alay edercesine kafirlerle kol kola girip yürüdüler.
Biz seni hiç görmedik Ey halifem ama isimlerinizi çokça duyduk , Halife Ebu Bekir’i , Halife Osman’ı , Halife Ömer’i , Halife Ali’yi , Mutasım’ı onlar ki hiç sahipsiz bırakmadılar Müslümanları . Bir bacımızın feryadına karşılık ordularını gönderen bir Halife'miz vardı, Ümmet daha hayırlısını yemediği sürece senin boğazından yemek geçmeyecektir diyen Halife Ömeri'miz vardı.
En acısı da ne biliyor musun? Ey Halife'm; Sizin isimlerinizi sadece konuşma ortamlarında duyuyoruz , konuşuyoruz neden bizim yöneticilerimizde sizin gibi değiller demek ve avazım çıktığı kadar haykırmak isityorum bu adaletsiz düzene sisteme.
Ey Rahman'ın yeryüzündeki temsilcisi! Rabbim Kuran'ı hakim kılacak halifeleri başımızdan eksik etmesin!!! Adını kapkara bir tarihe kanla yazdıran cumhuriyet zilletini Rabbim bu ümmete bir daha yaşatmasın…. (AMİN)

Bilal ZİNCİRKIRAN
 

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
İnşaAllah Nübüvvet Minhacı üzere İkinci Raşid-i Hilafet Devleti'ne en kısa zamanda kavuşuruz ve Halife'mize bu mektubu ulaştırırız.
Süleyman Uğurlu'dan Halife'ye Mektup Kampanyasına Destek
Bu mektubu yazmak için çok ama çok bekledik. Yeryüzünün tüm genişliğine rağmen insana dar gelmesinin ne demek olduğunu bizatihi yaşadık. Sömürgeci kafiler karşılıksız köle olmayı kabullenmiş zavallıları ümmetin başına yönetici yaptı. Bu yöneticiler vasıtasıyla ümmeti esir aldı. Aklını ve bedenini ifsat etti. İslami düşünce metodu yerine menfaatçi düşünce metodunu yerleştirdi. Kadınlarımız onların kadınları gibi giyinmeye başladı. İslamî düşünce aşağılandı, İslam’ın şiarları küçümsendi ve hor görüldü. Ancak İslam o kadar büyük bir din ki kendisine adam gibi tabi olanları kalkındırıp onu seçkin kılıyor. İşte böylesine kötü şartlar altında Hizbut Tahrir kuruldu ve büyük fedakarlıklar karşılığında ümmete liderlik yaptı. Onun sayesinde ümmet hilafeti tanıdı, hilafetin gerekliliğini kavradı. Kafirlerden asla dost edinilmeyeceğini bildi. Kafirlerden ve avanelerinden yardım almanın kafaya kurşun sıkmakla eş değer olduğunu anladı ve Hizbut Tahrir’e icabet etti.
Tabiki sömürgeci kafirler ve avaneleri boş durmadı. Müslümanlardan kopuk, hayal dünyasında yaşayanların kendisini avutacağı bir hilafet ilan edilmesini sağladı. Müslümanlara büyük sıkıntılar yaşatan, kafirleri İslam’dan Müslümanları hilafetten soğutan bu yalancı hilafet hamd olsun ki uzun sürmedi. Ümmet ilan edilen bu Hilafetin oyundan ibaret olduğunu gördü.
Ve şimdi ümmetten darlıkta ve ferahlıkta işitip itaat edeceğine dair biat alan siz! Üzerinizde ağır bir yük yüklendi. Yüz yıllık bir boşluğun yükü. Bu ağır yükü taşırken hayır adına her ne yaparsanız bizi hep yanınızda göreceksiniz, şer namına adım atmaya yeltenirseniz de karşınızda…
Ve artık durma vakti değil! Geleceği inşa etme ve İslamı tüm aleme taşıma vaktidir. Şundan emin olunuz ki tüm Müslümanlar bu hayırlı işte yarışacak ve İslam nuru tüm dünyayı tekrar aydınlatacak! Mazlumlar sevinecek zalimler kendine kaçacak delik arayacak. Öyleyse Ey Müminlerin Emiri! Ayağa kalk! Seninle yürüyelim ve seninle korunalım!
Köklü Değişim Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Süleyman Uğurlu
 

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
İnşaAllah Nübüvvet Minhacı üzere İkinci Raşid-i Hilafet Devleti'ne en kısa zamanda kavuşuruz ve Halife'mize bu mektubu ulaştırırız.
Abdullah İmamoğlu'ndan Halife'ye Mektup Kampanyasına Destek
Ey Müminlerin Halifesi, sizin elbet bir gün Nübüvvet metodu üzere geri geleceğinizi söylediğimizde birçok kimse tarafından hayalperest olmakla suçlanırdık. Ah keşke gelse ama bu devirde imkansız. Hele hele Müslümanlar bu durumda iken hiç gelmez denirdi senden için… Aslında siz öyle ya da böyle herkesin arzusuydunuz. Ama kimisi sizi demokrasi yoluyla getirmek istemişti, kimileri de demirle(kılıçla)... Müslümanlar bu iki seçenekten bir tanesini seçmeye mecbur bırakılırken işte tam bu sırada Hizb ut Tahrir Müslümanlara iki seçenekten bir tanesini seçmeye mecbur olmadıklarını, bilakis alternatif bir projenin müjdesini vermişti. Ki o müjde sizdiniz. Yani Rasulullah’ın bize ta evvelden müjdelediği Nübüvvet Metodu üzer Raşid-i Hilafet. Bundan tam bir asır önce sizi/Hilafeti ilk önce bizim bağrımızdan koparıp aldılar. Sizi sürgün ettikten sonra yerine Laik-Cumhuriyeti bize dayattılar. Sonra da farklı farklı desiselerle sizi unutturmaya çalıştılar. Hatta sizden için şeri hükmün bir gereği değil de hep tarihi bir kurum diye bahsettiler. Ama olmadı siz Ümmet’in umudu olmaya devam ettiniz. En sonunda Hilafet’in sahtesini sürdüler piyasaya. Ama Medine’nin körüğü misali, insanlık için çıkartılmış hayırlı ümmet sahici olmayan bu Hilafeti kabul etmedi. Siz yokken haramlar dünyasında yaşıyor ve aynı dünyada gözümüzü açıyorduk her sabah. Müslümanlar hep perişanlık içerisindeydiler. Beldelerimiz kafirlerin ve yerli işbirlikçilerin eliyle işgal edilmişti. Kan ve gözyaşı biz Müslümanların diğer adı olmuştu adeta… … Ne sahip çıkanımız vardı ne kollayanımız. Bacılarımızın namusları hiçe sayılırken, Mukaddes toprak Mescidi Aksa işgalci varlığın arka bahçesine dönmüştü. “va’ Halife” feryatlarına icabet edecek kimse yoktu. Ama Allah’a hamd olsun bu söylediklerimiz geride kaldı. Artık bir devletimiz var. Hem de Raşid-i Hilafet Devleti. Siz varsınız ya bundan gayri dünya Müslümanlara geniş, zalimlere dar gelecektir. Hamd bizlere dünya gözüyle Allah’ın vadi ve Rasulullah’ın müjdesi olan Raşid-i Hilafeti görmeyi nasip eden Allah Azze ve Celle’yedir.
İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu
 
Üst