Büyük ihanet iddiası

Dergaz

Profesör
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
1,685
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Ne fark eder ki
618611376370.jpg


Hatay Dörtyol'da yaşanan olaylarla ilgili olarak Ülkü Ocakları İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı ortaya çıktı. İşte insanın kanını donduracak sözlerin yer aldığı o ses kaydı.

Bir video paylaşım sityesinde yayınlanan ve Hatay'daki terör olaylarıyla ilgili olduğu sanılan ses kaydı ortalığı karıştırdı. Ses kaydındaki kişinin Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Lütfü Kaşıkçı olduğu iddia ediliyor. Kaşıkçı ile Ülkü Ocakları mensupları olduğu iddia edilen kişilerin ağzından dökülenlerse gerçekten dehşet verici. Hatay Dörtyol'da olayların yaşandığı günlere ait olduğu anlaşılan ses kayıtlarında "Burası yıkılacak bugün" diyor biri, diğeri "Hazır elimize fırsat geçmişken, yakalım yıkalım" teklifinde bulunuyor. Bir diğeri "AKP'li tüpçü tamam, orayı dağıttı çocuklar" diyor... Temmuz ayında Hatay Dörtyol'da 4 polisi şehit edilmiş, hainlerin terör örgütü mensupları olduğu açıklanmıştı. Ardından ilçede gerilim yaşanmış, bazı asker ve MHP'liler halkı galayana getirmeye çalışırken suçüstü yakalanmıştı.


Video icin tiklayin




sabah
 

MECZUP

Profesör
Katılım
5 Ağu 2010
Mesajlar
887
Tepkime puanı
178
Puanları
0
Konum
Bî mekân..
Rabbim fırsat vermesin bunlra inş insanlar kimleri desteklediklerinden haberleri yok galiba göremiyolar mı ? Kör olmaları lazım...

Yaptıkları hareketler resmen insanlık dışı şeyler.... Ya Sabıır...
 
Üst