Büyük Ankara Sirki Basliyor

_Berceste_

bir tutam delilik...
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
6,798
Tepkime puanı
1,525
Puanları
0
Büyük Ankara Sirki Başlıyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi Büyük Ankara Sirki, Başkentlilere Çifte Bayram Coşkusu Yaşatacak.

Hava akrobatları, ip cambazları, Tibet öküzü, dağ koyunu, ayı, köpek gösterileri,yıl ilk kez Amerikan Kalso adı verilen dönen makas gösterisi, motorlu küre, 16 köpeğin eşsiz gösterisi ile büyüleyici şovlar Başkentlileri bekliyor. Her Cumartesi-Pazar saat 14.00 ve 18.00'de iki kez ayrıca Pazartesi hariç hafta içi her
gün saat 13.00'de okullara gösteri sunmaya hazırlanan Büyük Ankara Sirki, Ocak ayı ortasına kadar Başkentlilerin gönüllerini fethedecek.

Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için ücretsiz düzenlenen otobüs seferleri aynı şekilde hafta içi gösteriye katılan okullar için de geçerli olacak. Okullarından otobüsle alınacak olan öğrenciler yine okullarına ücretsiz otobüs seferleriyle teslim edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi BELYA şirketi tarafından organize edilen Büyük Ankara Sirki'nin artık gelenekselleştiğini ifade eden BELYA Genel Müdürü Avni Kavlak, "Kurban Bayramı ve sonrası için Ankaralılara eğlenceli bir gösteri hazırladık. Özellikle çocuklarımız çok eğlenecek" dedi.
Sirkin Rusya'dan gelen 70 kişilik bir kadroyla 75 gösteri gerçekleştireceğini açıklayan Kavlak, iki saatlik şovlarla Başkentlilerin keyifli dakikalar yaşayacağını ifade etti. 12.11.2010 11:22
 
Üst