Bülent Yıldırım’a ödül

mostar

Profesör
Katılım
6 Ara 2009
Mesajlar
1,011
Tepkime puanı
244
Puanları
0
Bülent Yıldırım’a ödül

Lübnan’da “Halklar Arası İrtibat Topluluğu” tarafından düzenlenen Mavi Marmara gecesinde İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım “yılın adamı” seçildi. Gecede şehit Furkan Doğan’ın babası Ahmet Doğan ile şehit İbrahim Bilgen’in oğlu İsmail Bilgen’e de plaket verildi.
20.01.2011 - Bülent Yıldırım’a ödül

Hizbullah’ın siyasi kanadına mensup milletvekillerinin hükümetten çekilmesiyle büyük bir siyasi krizin eşiğine gelen Lübnan’ı Özgürlük Filosu birleştirdi. Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta “Halklar Arası İrtibat Topluluğu” tarafından düzenlenen Mavi Marmara gecesine farklı din ve siyasi gruplardan binlerce kişi katıldı.
Lübnanlı Araplar, Özgürlük Filosundaki organizasyon nedeniyle İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ı “yılın adamı” seçtiler. Gecede ayrıca şehit Furkan Doğan’ın babası Ahmet Doğan’a, şehit İbrahim Bilgen’in oğlu İsmail Bilgen’e, Yeni Şafak gazetesi yazarı Hakan Albayrak’a, Gerçek Hayat dergisi Ortadoğu Temsilcisi Adem Özköse’ye, İHH Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Faruk Korkmaz ve Kemal Özdal’a plaket takdim edildi.
“Mavi Marmara yoluna devam edecek”
Ödül töreninde bir konuşma yapan İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Mavi Marmara gemisinin dünyanın vicdan sahibi tüm insanlarını birleştirdiğini söyledi. Gazze’ye yönelik ambargonun ancak dünya çapında oluşturulacak bir erdemliler ittifakıyla ortadan kalkacağını ifade eden Yıldırım; Mavi Marmara gemisinin kaldığı yerden yoluna devam edeceğini söyledi. Yıldırım, “Mavi Marmara gemisinden Filistin için Akdeniz’e dökülen şehit kanları, Arap kanıyla Türk ve Kürt kanını birleştirdi. Mavi Marmara gemisi dünyada yeni bir kardeşlik iklimi oluşturdu. İsrail mutlaka yenilecek. Çünkü biz mazlumlar, çocuklar ve ezilen insanlar için mücadele ediyoruz” dedi. Nuh’un gemisi, Titanik ve Mavi Marmara gemisinin dünya tarihinin üç önemli gemisi olduğunu ifade eden Yıldırım, zor günler geçiren Lübnanlılardan da birliklerini muhafaza etmelerini istedi.
IMG_0480_500x360cutout.jpg

Şehit Furkan Doğan’ın babası Ahmet Doğan da yaptığı konuşmada Furkan’ın şahadetinin dünyanın Filistin meselesine olan bakışını değiştirdiğini dile getirdi. Furkan’ın yokluğuna alışmanın zor olduğunu; buna rağmen Furkan’ın Mavi Marmara gemisine binmesine izin verdiği için herhangi bir pişmanlık duymadığını ifade eden Doğan, “Furkan Filistin’in özgürlüğü için bir bedel ödenmesi gerektiğini söylüyordu. Söylediğini yerine getirdi ve Gazzeli çocukların çektiği acıların sona ermesi için gereken bedeli ödedi. Şehit aileleri olarak Mavi Marmara’nın bütün şehitleriyle gurur duyuyoruz” dedi.
Mavi Marmara gemisinde şehit düşen İbrahim Bilgen’in oğlu İsmail Bilgen ise yaptığı konuşmada, babasının yolundan giderek mazlum insanlar için mücadele edeceğini ve bu yolda kendisi için en güzel örneğin babası olduğunu dile getirdi.
 

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
bu ihh nin gizli siaci iranci oldugu ,onlarin cikarlari dogrultusunda hizmet ettikleri söyleniyor,.Kime bagli olduklari yöneticileri kimler tarafindan secildigide belli degil.
Hizbullahta sia...

Tüm gercekler vakti zamani gelince ortaya cikacaktir insaAllah!
 

mostar

Profesör
Katılım
6 Ara 2009
Mesajlar
1,011
Tepkime puanı
244
Puanları
0
Bülent YILDIRIM' la karşılaşıp tebrik etmek isterdim. Bir ödül de ben vermek isterdim.
 
Üst