Bu Sitede Sadece Laikler Oturabilir!

Dergaz

Profesör
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
1,685
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Ne fark eder ki
Günün fotoğrafı! Antalya'da kemalist site!

thumbnail.php



Güne damgasını vuran ve “pes” dedirten bir fotoğraf…

MEDYAGÜNDEM- Taraf gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, bugün köşesinde bir fotoğraf yayınladı. Fotoğraf şu an internette bir fenomen olmuş durumda. Antalya’da bir sitenin tabelası ve tabelada aynen şöyle yazıyor:
“Atatürkçü, laik, demokratik insanların yaşadığı sitedir.”
“Bu kadar da olmaz” dedirten siteyle ilgili internet geyikleri ise durumun trajikomikliğini gözler önüne seriyor.

İşte Yıldıray Oğur’un yazısı:

***

“Bu fotoğraf Antalya’da çekildi. Tuzlu su muhafazakarlığının simgelerinden biri olarak internette dolaşıyor. Korkacaksanız bakın bundan korkun diye not düşenler var altına. Fotoğrafı çeken isminin açıklanmasından en az Gülben Ergen kadar endişe duyan Antalyalı arkadaşımın anlattığına göre referandumdan önce sitedeki kapılar idare tarafından sık sık çalınıp, “Hayır”ın faziletleri anlatılmış. Bunlar da şeflik sistemiyle yönetilen bu siteyle ilgili internetteki esprilerden bir seçme:
Asansörlerde maksimum 4 Atatürkçü: 320 kg. uyarısı var. Çimlerin üzerinde “Gazi de çimlere basmazdı” tabelası asılı. Panoda “Lütfen aidatları zamanında ödeyelim, ödemeyenlere ‘fettocu’ lakabı takılacaktır” yazısı var.”

files.php




medyagundem
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45


Laik paranoyalar, sıkça dillendirdikleri "İslamcı gettolar"a karşı gettolaşıyorlar! Antalya'da Feyziefe sitesi Kemalistlerin nasıl da bariz bir şekilde gettolaşama çabası içinde olduklarını gözler önüne serdi.
İşte ayrımcı, otoriteryen, faşist, hiçbir tahammül sınırı olmayan, hoşgörüden uzak ve karşısındakine hiçbir saygı ölçüsü olmayan özellikleri ile oluştuğu anlaşılan bu siteden manzaralar…
Feyziefe sitesi, Antalya Lara'da bir site... "Atatürkçü, laik demokratik insanların yaşadığı bir sitedir." Sitenin girişine konulan ay-yıldız bayraklı, Atatürklü tabelada aynen böyle yazıyor.




Kendi içinde adeta otoriteryen bir cumhuriyet oluşturma hayaliyle yaşayan site sakinlerinin, kendileri gibi olmayanlara tahammül edemediği izlenimi sitenin diğer bölümlerine de yansımış:


ASANSÖRE MAKSİMUM 4 ATATÜRKÇÜ
Örneğin asansörlerde şöyle yazıyor: Maksimum 4 Atatürkçü (320 kilogram). Yani Atatürkçü olmayan asansöre dahi binemez. Bu durumda oturanlar olduğu gibi ziyaretçilerin de Atatürkçü olması zorunlu.
ÇİMLERE BASMAYIN, ÇÜNKÜ…
Site etrafında yer alan çimlerin üzerinde de "Gazi de çimlere basmazdı!" tabelası asılı. Ne öğretici değil mi? Bu ülkeyi kurtarıp "sizleri yaratan" ulu önder, çimlere basmıyormuş, siz de basmayın.
"FETTOCU" LAKABI
Çok ilginç bir ifade de faşistlikle aşağılılığı mezcediyor. Panoda "Lütfen aidatları zamanında ödeyelim, ödemeyenlere 'fettocu' lakabı takılacaktır!" yazısı yer alıyor. Çirkinleşmenin bu kadarına da pes doğrusu! Gel de aidatları ödeme!



HAKSÖZ-HABER
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Ama Feyzi ismi ile kaybetmişler gene ipin ucunu :p Türkan saylan yapabilirlerdi örneğin mesela misal olarak hihih
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
Hayır da mesela başörtülü bir misafir oldu ki siteye geldi.Ne olacak :) yazık valla ancak böyle GETTOLARDA ürerler
 

fakiri

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
15,969
Tepkime puanı
355
Puanları
83
Konum
KOCAELİ
Arkadaşlar,
Bu Antalyalıları anlamak hiç mümkün değil diye düşünüyorum. Bu ilde Büyükşehir Başkanlığını menderes Türel diye bir kişi kazanmıştı. Geçtiğimiz mahalli seçimlerde tuttular başörtüsünün büyük düşmanalrından Akdeniz Üniversitesi eski rekötürünü M. Akyıldız'ı seçtiler belediyenin başına... Şimdi de bu bölücülerin bu tür sivir hareketlerine muhatab oluyoralr. Umarız 2011 seçimelrinde Antalyalıların akılları başlarına gleir de de bu bölücü, faşsit daatmacı takımına gerekli dersi verirler. Yoksa, kendim ettim kendim buldum şarkısını söylemeye devam ederler diye düşnüyorum.
 

reis

Kıdemli Üye
Katılım
15 Eki 2006
Mesajlar
10,901
Tepkime puanı
414
Puanları
0
Konum
Karadeniz
Ne güzel..
Bizden ne kadar uzak olursalar o kadar iyi..

De..

Ötede kaçacak yerleri yok. O zaman değişeceğuk Külahları..

Canınız Cehenneme..

Ha ha ha..
 
Üst