bu resimler varken başka söze ne gerek

Yusuf Bahar

Profesör
Katılım
6 Eki 2006
Mesajlar
1,911
Tepkime puanı
15
Puanları
0
Yaş
40
Konum
Gaziantep
Web sitesi
www.yusufbahar.org
bu resimler varken başka söze ne gerek var?

Ramazan Yufkasının Üzerinde Arapça Allah Yazısı Çıktı"Giresun'un Doğankent İlçesi'nde Fatma Şahan isimli kadının Ramazan ayı nedeniyle açtığı yufkanın üzerindeki Arapça 'Allah' yazısı görenleri şaşırtıyor.
i149300_21.jpg


Bal Peteğindeki "Allah" Yazısı Türk Bir Arıcının Bulduğu Bal Peteğinde de "Allah" Yazısını Görüp de İnanmamak Mümkün Değil.Bu olay Görenleri Şaşkına Çevirdi Allahın Bir lutfu...
i149301_petek.jpg


Hurmadaki Allah Yazısı İzmit'te bir vatandaşa Mekke'den getirilen hurmanın üzerinde Arapça harflerden oluşan ''Allah'' yazısı bulunuyor. İzmit'te ismini vermek istemeyen bir vatandaşa Mekke'den getirilen hurmanın bir tarafında ''Allah'' yazısı belirgin bir şekilde görülüyor. Hurmada yine Arapça harflerden oluşan, ancak belirgin olmayan şekilde ''Muhammet'' yazdığı tahmin ediliyor. İzmitli vatandaş, Mekke'den hurma geldiğini, yıkamak için tabağa koyduğunda yazılı hurmanın tezgahın üzerine düştüğünü belirterek, ''Hurmaya dikkatli baktığımda üzerindeki yazıları gördüm ve çok şaşırdım. Şimdi bu hurmayı saklıyorum'' dedi.
i149302_hurma.jpg


Dağda Karlarla Allah Yazısı Kayseri Müftüsü Necmettin Nursaçan, bu durumun Erciyes’e kutsallık anlamı yüklemeyeceğini belirterek, Allah’ın kudretinin heryerde olduğunu ve yazının normal karşılanması gerektiğini söyledi. Önceki yıllarda da Erciyes’te karların erimesi sonucu ortaya çıkan ‘Allah’ yazısı bu yıl görüldü. Kent merkezinden rahatlıkla görülebilen karlarla kaplı zirve kısmına yakın yerde arapça ‘Allah’ yazısının belirmesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi.
i149303_kar.jpg


Kabe'ye Dönmüş Rükûdaki Ağaç Sidney yakınlarındaki bir ormanda bulunan bir ağacın alt kısmı yaradana ibadet ederken bizlerin rükû halinde aldığımız pozisyonda bulunmuştur Daha detaylı baktığımızda insan şeklindeki ağacın ellerinin dizlerinde olduğu da açıkça görülmektedir. Daha ilginci ise ağacın yüzünün Kâbe'ye dönmüş olmasıdır.
i149304_a287a.jpg


Domatesteki Yazı Yine Türkiye'de bir çiftçinin rastladığı domatesin ortasında "Allah" yazdığı açıkça görülmekte.
i149305_domates.jpg



i150537_ibret02.jpg




i150545_4.JPG
 

NehiR

mütebessim :)
Katılım
16 Haz 2006
Mesajlar
2,708
Tepkime puanı
16
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Gaziantep/Konya
inanmak için bunlara gerek yok; etrafımızdaki sıradanmış gibi görünen herşey de O'nun varlığına delil zaten düşünebilene..
 

skywriter

Üye
Katılım
11 Eki 2006
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşalr bazıları photoshop yapımı fake resimlerdir...

örneğin o bilmem kaç metrelik insan sahte, o inek te sahtedir. o bir deliği açan elleri simgeleyen bulut ta sahte, gizemli ağaç ta sahte...

bunların sahte olabileceğini photoshop gibi iyi bir resimeditörünü kullanabilen herkes anlayabilir ve zaten sahte oldukları da çok önceleri açıklanmıştı...

ama gerçek olanları görüp te hayrete düşmek içten değil..

Allah razı olsun
 

Enes

İhvan Forum Üye
Katılım
6 Haz 2006
Mesajlar
14,127
Tepkime puanı
1,240
Puanları
113
Konum
bâbil...
inanmak için bunlara gerek yok; etrafımızdaki sıradanmış gibi görünen herşey de O'nun varlığına delil zaten düşünebilene..

Aynen katılıyorum inanmak için gökyüzünün sütunsuz durmasına bakmak yeterlidir... yıldızların gece gelip gündüz gitmesine yada güneşin doğup batmasına...

evet sahte olduğunu bildiğim bir çok foto var...
 
Üst