Bir Provakatör'ün ANATOMİSİ....

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Polisle çatışan, ellerinde yumurtalarla eylemden eyleme koşan gençlerin oluşturduğu grup gerçekten sadece üniversitelilerden mi oluşuyor? Eğer öyleyse öğrencilere eylemde önayak olan bu adam kim???

 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Kim Bu Adam?

Öğrenci Kolektifleri'nin manifestosuyla çelişen bir başka sahne iseAnkaraÜniversitesi'nde Burhan Kuzu ve Süheyl Batum'un uğradığı yumurtalı saldırı sırasında kameralara yansıdı. Çevredeki öğrencilerden yaşı itibariyle epey farklı olduğu kesin olan bir adam verdiği direktifle önce barikat kurdurdu. Daha sonra eylemin hep ön safında durarak sloganlar eşliğinde öğrencileri coşturdu. Polis müdahale ettiğinde havaya uçan ilk sandalyede yine onun elindeydi. Arbededen herkes nasibini alırken o ise ellerini kavuşturmuş ağzında cikletiyle hayli sakin bir şekilde koridorda dolaşırken takıldı bu defa kameralara. Peki sadece üniversitelilerden oluşan ve sadece üniversiteliler tarafından yönetilen kolektif üyelerine bir sözüyle polise karşı barikat kurduran bu adam kimdi acaba?
 

serkan..

Profesör
Katılım
5 Eyl 2009
Mesajlar
1,305
Tepkime puanı
169
Puanları
0
sıfata bak şeytan görse utanır:p
 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
36 yıldır okuyormuş! Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde gençlere barikat kurduran, güvenlik güçlerine koltuk fırlatan eylemci eski tüfek devrimci çıktı.






http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0


Eylemci Bahçeli'nin söylediği gibi 68 kuşağından.. Herkes eylem sırasında diğer öğrencileri yönlendiren bu şahsın kim olduğunu merak ediyordu. Çünkü, öğrenci olmak için yaşı hayli yüksekti, saçı sakalı bile beyazlamıştı. O eylemcinin kimliği belli oldu.

Yumurtalı saldırının başaktörlerinden olan şahsın adı Hasan Hüseyin Özkan'dı. Özkan, Mülkiye'ye 1974'te girmiş. Giriş o giriş... Hala öğrenci... Öğrencilerin içinde hemen dikkat çeken şahıs, 1978-79 yıllarındaAnkaraSiyasal'da Öğrenci Derneği başkanlığı yapmış. Dev-Yol ana davasından aranırken 1980 darbesi sonrası yurtdışına kaçmış. 15 yıl boyunca İsveç'te yaşayan Hasan Hüseyin Özkan öğrenci affıyla tekrar üniversiteye dönmüş. Kaldığı yerden devam ediyor...



Gelelim Türkiye'nin günlerdir konuştuğu o görüntülere. Dolmabahçe'de yaşanan arbede sırasında çocuğunu düşüren öğrenci olarak kamuoyuna tanıtılan kadının kimliği de belli oldu. O bir öğrenci değil. Liseden terk olduğu ileri sürülüyor. Öğrenci eyleminde ne aradığı sorusunun bir cevabı yok...

Ayrıca olay sonrası Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne giden genç kadında her hangi bir darp izine de rastlanmamış.. Doktorların verdiği raporda bu açıkça görülüyor. Bu görüntülerİstanbulve Ankara'yı karıştıran olaylarda çekilmişti. O eylemlerde medyanın kamuoyuna masum ve mağdur öğrenciler olarak tanıttığı şahıslar da vardı. Polis, orantısız güç kullanmakla suçlandığı olayla ilgili kendi kamerasına yansıyan görüntüleri de kamuoyuyla paylaştı. Kayıtlarda yine kırıp dökmeden ibaret eylemlerde boy gösterdiği anlaşılan protestocular var. Ve arbedeyi o göstericilerin başlattığı görülüyor.
 
Üst