Bir Doğum Günü Hediyesi

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,114
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Çocukların(home school öğrencileri) babaları için hazırladıkları doğum günü hediyesi; babalarıyla geçirdikleri akıllarında kalan bir günün kısa özeti.
Leylinur: Babamla Piknik; Ben bir gün babamla bir pikniğe gittik. Yeni arkadaş edindim, ha bir de piknikte parkta arkadaşlarımla oynadım. Babamgil maç oynadılar ve yemek hazırladılar çok güzel yemek yedik, sonra oyunumuza devam ettik bunu hiç unutamıyorum.
Kiyade: Canım Babacığım; bir gün seninle işyerine gitmiştik o gün biz çok çalışmıştık o yüzden bize para vermişlerdi, biz de o parayla dondurma almıştık. Dondurmalarımızın hepsi bedava çıkmıştı, fakat sonuncu hariç. O gün beni götürdüğün için çok teşekkür ederim.
Ubeyde: Canım Babacığım; bir gün seninle iş yerine gelmiştim orada yemekte lahmacun vardı, yanında fanta içmiştik sonra biskırem ve probis almıştık. Ebced abi 5 tl vermişti dondurma cips ve evdekilere büyük dondurma almıştık bu güzel günü unutamam.
not: doğum günün kutlu olsun, HAYIRLI ÖMÜRLER, Allah'a emanet ol.
Mansur: Canım Babam; bir gün beni işe bırakacaktın. NK BARBERS kapalıydı beni camiye bırakacaktın istememiştim. Sende beni yanında gezdirmiştin. Annem kızmıştı ama ben çok mutlu olmuştum. Aynı gün toplantıya gitmiştik Atikeye makarna yedirmiştim. sonra kendim yemiştim, tam aşağı indim, tam bilgisayara bakacaktım , sen dedin ki, gidiyoruz. bu anı unutamıyorum



12143188_855712961215763_968706544261783707_n.jpg
 
Üst