Beyan ve gureba dergileriyle ilgili yeni açıklama,cübbeli hoca

Alper...

MarmaranınKralı
Katılım
10 Eki 2006
Mesajlar
9,574
Tepkime puanı
452
Puanları
0
Konum
İsLamBol
Web sitesi
cennetsarayi.blogcu.com
14 Ekim tarihli sohbetinde cübbeli hoca, Beyan dergisi ve Gureba dergisi ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

"Geçen Beyan dergisi ve Guraba dergisi ile ilgili bir konuşma yaptım.Bu konuşmadan dolayı yetkililer bizimle görüşmek istediler.Biz de bu görüşmeyi kabul ettik,burada bir kaç saat görüştük.İşte efendim yanlış anlaşıldı,şöyle oldu ,böyle oldu.Biz de bazı durumları izah ettik.Onlarda bazı durumları izah etti.

Şu anda ki, Burda bir yanlış anlaşılma var.Hani biz dedik terör örgütüyle,biz demedik. terör örgütüyle irtibatı olan insanlarla irtibatları olanlar var.Ben isim verdim mi?Yok vermedim ama birileri üstüne aldı.Beni mi kastettin, onu mu kastettin.Ya mübarek ben isim versem korkacak adam değilim.Ama isim vermedik biz,böyle bişey demedik.uyanık olur dedik.ancak bu dergilerin el değiştiği , Hüseyin avni hoca dedi ki guraba dergisinin mesulu benim.bunu kontrol ediyorum.Bunda bir sakatlık olmayacak.söz verdi.İzmirde ki hüseyin avni hocaefendi.Ondan sonra beyan dergisiyle ilgili yetkililer geldiler, dediler ki;böyle bir gizli ilişkilerimiz, tehlikeli bağlantılarımız yoktur.Biz bunları devraldık,yeni aldık.dediler.Biz budurumu size duyuruyoruz.Ondan dolayıdır ki bu yanlış anlaşılmaya son veriyorum.Ama arifan dergisiyle alakası yok.Arifan dergisi ayrı.

Siz ehli sünnet insanlarsınız,yanlış ilanlar olursa anlıyorsunuz.Arifan dergisi kendi başına müstakildir.Hiç bir kurumla kuruluşla irtibatı yoktur.Bunu da bu şekilde duyurmuş olalım."
Cübbeli Ahmet Hoca.
14.10.2010
Perşembe
 

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
unutulmamalı ki cemaatin bir dergisi yoktur...
bu tür polemiklere mahal vermemek lazım...
Paylaşım için alper ihvan Allah razı olsun,
böyle bir açıklama bekleniyordu, yerinde olmuştur
 

Alper...

MarmaranınKralı
Katılım
10 Eki 2006
Mesajlar
9,574
Tepkime puanı
452
Puanları
0
Konum
İsLamBol
Web sitesi
cennetsarayi.blogcu.com
Cümlemizden Allah razı olsun,Bu açıklamayı uzun zamandır bekliyordum.Çünkü forumda başka şeyler söyleniyordu ama hocadan bir açıklama olmuyordu.Bu açıklamayla beyan ve gureba dergilerini kırmızı listeden çıkartmış bulunuyorum. :)
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Cübbeli Ahmed hoca, üstü örtülü de olsa özür dilemiştir. Bu konuyu uzatıp, kırgınlıklara ve şüphelere sebeb olmanın, dallandırıp budaklatmanın faydası yoktur.

Yanlış anlaşılma deyip geçmek lazım.

Cübbeli de başkaları da masum değildir, hata işleyebilirler. Hatadan dönüp özür dileyince, hatanın üstünde durmamak lazım.
 
Üst