Ben Nasılım ???

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Ben nasılım ??? :O
 

ALI25

Kıdemli Üye
Katılım
9 Nis 2015
Mesajlar
7,509
Tepkime puanı
106
Puanları
0
Konum
Almanya
Senin de nasil oldugunu bilmiyorum daha tanimiyorum daha dogrusu.
 

ALI25

Kıdemli Üye
Katılım
9 Nis 2015
Mesajlar
7,509
Tepkime puanı
106
Puanları
0
Konum
Almanya
Ben nasilim benide benden daha iyi cok sukur yüce rabbime bir bilen vardir.
 

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Selam

Bayan :) ,farklı müzikler dinleyen!,okuyan,kendini geliştirmeye çalışan,bazen kendini kontrol edebilen ama bazen sinirlenip kendine hakim olamayan,tarikat düşmanı!,bazen bütünü yakalayan daha doğru ifade ile yakalama adımı atan,sergileyen ama bazen yanına dahi yaklaşamayan :) ,son günlerde forumda bir şeyler paylaşmayıp sadece takiple yetinen,gençlik hayalleri ile geleceğini düşünen/hayaller kuran,bazen ayakları yere basarken bazen tam tersi davranan,açtığı bazı konulardan görüleceği üzere bazı kaygılar taşıyan,kendinden emin aynı zamanda içerisinde ikilemler yaşayan,arınma sürecine yönlenip potansiyelini açığa çıkarması gereken,olaylara sadece bir cepheden bakmayıp yani tek kanaldan beslenmeyip bütünü yakalama çabasında olması gereken ve bunda kendisinde ışık olan,gelişmek isteyen ama geliştireceğini düşündüğü şeye sığ bir tanımlama ile yaklaşan ama bunu fark ettiğinde değişecek,biraz daha üst perdelere yönlenmesi gereken ve bunu başarma potansiyeli olan,mezhep kaygısından ziyade bilgiyi öne çıkarmaya çalışan,düşünmeyi seven,bunları yazdığımdan dolayı bana kızma .) vs. davranışlarını sergileyen...

Not: Yanlış bir şey söyledik ise af ola...

Selametle...

Upss bir övülmüş iki yerilmişim =) ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim sn Fakr, ama hala vahdeti vucudu benimsemiyorum =)
 

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Selam

Verda hanım ve Ali Bey bendeniz nasılım?

Not: İki kişinin/arkadaşımızın davranışları hakkında değerlendirme yaparken hiç bir şekilde şahsını hedef alma,kırma,üzme vs. gibi duygular,niyetler ile kaleme alınmamıştır.

Selametle...

Fakr; düşünen, araştıran olayları etraflıca ele almaya çalışan ve çalışmalarında oldukça titiz olan değerli bir üyemizdir.
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0
Sevgili Fakr... Gözlemleriniz müthiş... Takdire şayan birisiniz...
 

ALI25

Kıdemli Üye
Katılım
9 Nis 2015
Mesajlar
7,509
Tepkime puanı
106
Puanları
0
Konum
Almanya
Selam Erkek:),orta yaş diye adlandırılan bir yaşta olan,bir şeyler okuma gayretinde olan,mezhepli aynı zamanda mezhepçi!,tek bir kanaldan beslenen,beslendiği kanaldan paylaşımlar yapan,iyi niyetli,düşündüğünü bazen direk dile getiren hemen paylaşan,devrik cümleler ile gündemde olan,bazen foruma hakim olmadığı için hoş sahneler çıkmasına neden olan,geçmiş konuları güncelleyip yeniden bazı konuların hareketlenmesine neden olan,yazım kurallarını pek umursamayan:),kısa sürede bir çok mesaj gönderen,bazı konularda sığ bir yaklaşım sergileyen,bütünü görme çabasında olması gereken,karşısındaki kişiyi tanıma hususunda eksik/yetersiz kalan,bir şeyler paylaşma hususunda devamlı çaba içerisinde olan ve bunları yazdığımdan dolayı bana kızma :) vs.davranışlarını sergileyen.Not:Yanlış bir şey dile getirdik ise af ola.Selametle.
Suanda ne diyecegimi bilmiyorum tamam olarak dan birsey de desem bu benim miyim.

Estahfurullah cok sukur o yüce rabbime.

ilkönce eline saglik bu yazi ve benim sahsiyetim icin yorumundan dolayi sen sag ol Fakr.

Ben de kendimi böyle ve bu kadar da acikcasi bir bilmez idim megersem size de ilk basta sana bu yansimis bize oldugu gibi ister istemez ve cekinmeden ortaya koymussun.

Böyle bir yazi karsisinda kizmak ne hattime bizzat memmun oldum makul ve makbul vede muteber sekilde yazmissin ve bizde ister istemez alip bunu birde kabul etmis olduk.

Bir söz dogru olduktan sonra aci da olsa alip o kabul edilir ve insanlik vede bilgi de bunu insana da birde gerekli kilar.
Ve aleykum selam.

 

ALI25

Kıdemli Üye
Katılım
9 Nis 2015
Mesajlar
7,509
Tepkime puanı
106
Puanları
0
Konum
Almanya
Ali Bey bendeniz nasılım?
Ve aleykum selam ilkönce su bey i al kimseye demek istemedim vede dememeye de calisiyorum ve de ayni zaman da bu kelime de sevmiyorum diger kelimeler bir baska olur simdi olarida bir siralamayim biiznillah.

Senin bir masallah var yeni görmek ve bilmekteyim güzel seyler yaziyorsun ve de ayni zaman da güzel yerlerden cikislarda yapiyorsun.

Nasil derler türkiyede agirsin agir abi gibi veya sakin sin uslu ve uslup lu güzel bir sekilde takib ediyorsun daha bir yanlisina sahid olmadi böyle bir hata gibi masallah.

Bu zamana kadar abes bir sey dair yazi yazdigini da bilmiyorum ve de abes birsey yazdigini da.

Yüce rabbim seni daim eylesin ve o var olan kalemini sana bir kuvvetli kilmasini dilerim.
 

efonaltı

Kısıtlı Erişim
Katılım
13 May 2015
Mesajlar
703
Tepkime puanı
18
Puanları
0
Yaş
44
Konum
almanya
Biri ben nasılım diyor.diyerleri nedense @Fakr ı övüyor..

TÜRKİYENİN TEMEL SORUNU ,İLETİŞİM KOPUKLUĞU!


Kendisinin nasıl olduğunu merak eden arkadaşa gelirsek..


Çölde bir biri üzerine bacak atmış iması uyandıran ASKERİ BİR bir postal üzerinde saksağan kuşu konmuş avatarı almış.


Böyle bir kişinin ruh hali kişiliği?:)
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0
Biri ben nasılım diyor.diyerleri nedense @Fakr ı övüyor..

TÜRKİYENİN TEMEL SORUNU ,İLETİŞİM KOPUKLUĞU!


Kendisinin nasıl olduğunu merak eden arkadaşa gelirsek..


Çölde bir biri üzerine bacak atmış iması uyandıran ASKERİ BİR bir postal üzerinde saksağan kuşu konmuş avatarı almış.


Böyle bir kişinin ruh hali kişiliği?:)

13 Ocak'ta doğmuşsunuz. Yani Oğlak burcusunuz. Oğlak burçları nasıldır diye baktım. Buraya alıntıladım.

Oğlak’lar ciddilik, tutuculuk ve güçlü iradeleri ile tanımlanırlar. Burçlar kuşağının en çok çalışan tiplerinden biri olup, başkalarının saygısını kolayca kazanırlar. Gerçek bir Oğlak’ın iki temel özelliği, güvenilirliği ve dürüstlüğüdür. Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır. Birine borçlu kalmaktan hoşlanmazlar. İki tip oğlak vardır. Biri yabani dağ keçisi olup taştan taşa zıplayarak dağın tepelerindeki daha yeşil otlara tırmanır; diğeri ise evcil keçi olup bir çevre içinde kendisine ayrılmış yeşilliklerle yetinir. Genellikle tutkulu insanlar oldukların kimseden geri kalmak istemez, ya başa baş lider ya öne geçerler. Çok iyi bir iş adamı olurlar. Oğlak kadınları eşlerinin (ve doğal olarak kendilerinin) yükselmeleri için ellerinden geleni yaparlar.
Evcil oğlaklar vadilerine bağlı kalır ve üzücüdür ki ve tüm tutkularına çalışmalarına arşın yarışmada çok ileri gidemezler. Akıllı iseler kendilerine güvenli ve dingin bir iş bularak yollarına giderler. Oğlaklar çok disiplinlidirler. Amaçlarına ulaşmak için dayanıklı bir biçimde çalışırlar. Güvenilir insanlardır. Onlara genellik paranızı ya da sırlarını verebilirsiniz. Hemen konuya girdiklerinde iyi konuşmacı olurlar.
Kendilerine karşı olan kişilerle alay ederler. Duygusuz olduklarından fazla maddeci görünebilirler. Eleştirici yönleri başkalarının başarısızlıklarını abartmalarına neden olur. Sosyal ya da ahlak düzeyini kendilerine eşit görmedikleri kişiler acırlar. Kendinden aşağı gördüğü kişilerle bir arada bulunmak zorunda kalırlarsa bu kez de kendilerine acımaya başlarlar. Kesinlikle gevşeyemezler, yakınlarına ve eşlerine karşıda diktatörce davranırlar. Uzun süreli arkadaşlıklar kurmazlar. Somurtkan, kolayca altüst olan kişilerdir.
Oğlaklar paraları konusunda çok dikkatli ama genellikle eli açık insanlardır. Gereksinimi olan kişiyi geri çevirmez, sıkıntıda olan birine yardım için kendi hedeflerinden bile vazgeçerler. Buna karşı bir teşekkür onlar için yeterlidir. Zor zamanlarında yardım elini uzatırsanız iyiliğinizi hiçbir zaman unutmazlar. Teşekkür etmek onara zor gelmesine karşılık yardımınız karşılığında bunu kesinlikle yaparlar. Oğlaklar çok bağlı kişilerdir. Bir kişiye inanır ve güvenirlerse ömür boyunca ona bağlı kalırlar.
Güçlü bir mizah yönleri vardır. Konuşmaları birkaç cümleyi geçmez ama kuru ve kısa cümleleri çok eğlenceli olabilir.
Geleneklerine çok bağlı kişiler olduklarından duygusal özgürlüğü anlamakta güçlük çeker, genç kuşaklarla pek geçinemezler. Genellikle yalnız insanlardır. Enerjilerinin büyük bölümünü mesleklerine yönelttiklerinden yaşamın birçok insancıl elemanından yoksun kalırlar.
Geleceği ayrıntılı bir biçimde planlayabilirler. Servet sahibi olmalarını engelleyebilecek her şeyi hemen bir kenara atar, bir adım geri gitmezler. Oğlak’ların zihinsel özellikleri soğuk ve hesapçı sözleriyle tanımlayabiliriz. Kolay kavrama yetenekleri yoksa da bir öğrendiklerini bir daha unutmazlar. Kuruntulu ve depresyona yatkın kişilerdir. Oğlak’lar insanlarla zor ilişki kurarlar. Bu ya utangaçlıklarından ya da işlerine aşırı bağlılıklarından ileri gelir. Buna karşın kendilerini yalnız hissetmezler. Oğlak burcunu tanımlayan cümle “KULLANIRIM”dır.
Oğlak’ların tutucu karakterleri evlerine de yansır. Sağlam ve iyi inşa edilmişse, eski evlerde oturmaktan rahatsız olmazlar. Gösterişi sevmez, yalnızca eşyalarının ölçülü, işe yarar olmasını isterler.
İyi bir matematikçi, politikacı, bilim adamı, mühendis, çiftçi, müzisyen, inşaatçı, mimar, dişçi ya da yönetici olabilirler. Güvenliğe, düzenli ve gelir getiren işleri severler. Çabuk zengin olma yollarına pek rağbet etmez, düzenli ve planlı hareket ederler.
Ailelerine karşı ciddi bir sorumluluk duydukları için aile bağları kuvvetlidir; ancak sevdiklerinden biraz uzak dururlar. Oğlak’lar, çocuklarının eğitim ve başarıları için birtakım zorluklar koyarlar. Çocuklarını övmez, kurallarına zaman zaman ezici olan buyruklarına körü körüne boyun eğmelerini isterler.
Oğlak burcunda doğan çocukların müzik, tarih, arkeoloji, izcilik konularındaki ilgileri desteklenmelidir. Genellikle ciddi ve yaşıtlarından daha olgun olurlar. Çok kitap okur, kitaplarını da iyi korurlar. Bir oğlak çocuğuna “ÇALIŞSAN DAHA İYİ YAPABİLİRDİN” derseniz bir sonraki karnesi iftiharla gelecektir.

:)
 

efonaltı

Kısıtlı Erişim
Katılım
13 May 2015
Mesajlar
703
Tepkime puanı
18
Puanları
0
Yaş
44
Konum
almanya
13 Ocak'ta doğmuşsunuz. Yani Oğlak burcusunuz. Oğlak burçları nasıldır diye baktım. Buraya alıntıladım.

Oğlak’lar ciddilik, tutuculuk ve güçlü iradeleri ile tanımlanırlar. Burçlar kuşağının en çok çalışan tiplerinden biri olup, başkalarının saygısını kolayca kazanırlar. Gerçek bir Oğlak’ın iki temel özelliği, güvenilirliği ve dürüstlüğüdür. Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır. Birine borçlu kalmaktan hoşlanmazlar. İki tip oğlak vardır. Biri yabani dağ keçisi olup taştan taşa zıplayarak dağın tepelerindeki daha yeşil otlara tırmanır; diğeri ise evcil keçi olup bir çevre içinde kendisine ayrılmış yeşilliklerle yetinir. Genellikle tutkulu insanlar oldukların kimseden geri kalmak istemez, ya başa baş lider ya öne geçerler. Çok iyi bir iş adamı olurlar. Oğlak kadınları eşlerinin (ve doğal olarak kendilerinin) yükselmeleri için ellerinden geleni yaparlar.
Evcil oğlaklar vadilerine bağlı kalır ve üzücüdür ki ve tüm tutkularına çalışmalarına arşın yarışmada çok ileri gidemezler. Akıllı iseler kendilerine güvenli ve dingin bir iş bularak yollarına giderler. Oğlaklar çok disiplinlidirler. Amaçlarına ulaşmak için dayanıklı bir biçimde çalışırlar. Güvenilir insanlardır. Onlara genellik paranızı ya da sırlarını verebilirsiniz. Hemen konuya girdiklerinde iyi konuşmacı olurlar.
Kendilerine karşı olan kişilerle alay ederler. Duygusuz olduklarından fazla maddeci görünebilirler. Eleştirici yönleri başkalarının başarısızlıklarını abartmalarına neden olur. Sosyal ya da ahlak düzeyini kendilerine eşit görmedikleri kişiler acırlar. Kendinden aşağı gördüğü kişilerle bir arada bulunmak zorunda kalırlarsa bu kez de kendilerine acımaya başlarlar. Kesinlikle gevşeyemezler, yakınlarına ve eşlerine karşıda diktatörce davranırlar. Uzun süreli arkadaşlıklar kurmazlar. Somurtkan, kolayca altüst olan kişilerdir.
Oğlaklar paraları konusunda çok dikkatli ama genellikle eli açık insanlardır. Gereksinimi olan kişiyi geri çevirmez, sıkıntıda olan birine yardım için kendi hedeflerinden bile vazgeçerler. Buna karşı bir teşekkür onlar için yeterlidir. Zor zamanlarında yardım elini uzatırsanız iyiliğinizi hiçbir zaman unutmazlar. Teşekkür etmek onara zor gelmesine karşılık yardımınız karşılığında bunu kesinlikle yaparlar. Oğlaklar çok bağlı kişilerdir. Bir kişiye inanır ve güvenirlerse ömür boyunca ona bağlı kalırlar.
Güçlü bir mizah yönleri vardır. Konuşmaları birkaç cümleyi geçmez ama kuru ve kısa cümleleri çok eğlenceli olabilir.
Geleneklerine çok bağlı kişiler olduklarından duygusal özgürlüğü anlamakta güçlük çeker, genç kuşaklarla pek geçinemezler. Genellikle yalnız insanlardır. Enerjilerinin büyük bölümünü mesleklerine yönelttiklerinden yaşamın birçok insancıl elemanından yoksun kalırlar.
Geleceği ayrıntılı bir biçimde planlayabilirler. Servet sahibi olmalarını engelleyebilecek her şeyi hemen bir kenara atar, bir adım geri gitmezler. Oğlak’ların zihinsel özellikleri soğuk ve hesapçı sözleriyle tanımlayabiliriz. Kolay kavrama yetenekleri yoksa da bir öğrendiklerini bir daha unutmazlar. Kuruntulu ve depresyona yatkın kişilerdir. Oğlak’lar insanlarla zor ilişki kurarlar. Bu ya utangaçlıklarından ya da işlerine aşırı bağlılıklarından ileri gelir. Buna karşın kendilerini yalnız hissetmezler. Oğlak burcunu tanımlayan cümle “KULLANIRIM”dır.
Oğlak’ların tutucu karakterleri evlerine de yansır. Sağlam ve iyi inşa edilmişse, eski evlerde oturmaktan rahatsız olmazlar. Gösterişi sevmez, yalnızca eşyalarının ölçülü, işe yarar olmasını isterler.
İyi bir matematikçi, politikacı, bilim adamı, mühendis, çiftçi, müzisyen, inşaatçı, mimar, dişçi ya da yönetici olabilirler. Güvenliğe, düzenli ve gelir getiren işleri severler. Çabuk zengin olma yollarına pek rağbet etmez, düzenli ve planlı hareket ederler.
Ailelerine karşı ciddi bir sorumluluk duydukları için aile bağları kuvvetlidir; ancak sevdiklerinden biraz uzak dururlar. Oğlak’lar, çocuklarının eğitim ve başarıları için birtakım zorluklar koyarlar. Çocuklarını övmez, kurallarına zaman zaman ezici olan buyruklarına körü körüne boyun eğmelerini isterler.
Oğlak burcunda doğan çocukların müzik, tarih, arkeoloji, izcilik konularındaki ilgileri desteklenmelidir. Genellikle ciddi ve yaşıtlarından daha olgun olurlar. Çok kitap okur, kitaplarını da iyi korurlar. Bir oğlak çocuğuna “ÇALIŞSAN DAHA İYİ YAPABİLİRDİN” derseniz bir sonraki karnesi iftiharla gelecektir.

:)


oğlak burcunun çok meziyyetleri varmış .oğlak olmak isterdik..fakat ikizler burcundan ..:)
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0
İkizler Burcunun Özellikleri, İkizler Burcu Nasıl Bir Burçtur
22 Mayıs - 22 Haziran

Özellikleri: Zeki, uyanık, değişken, espirili, meraklı, çabuk kavrayan, bilgili, iletişimde yetenekli, mantıklı, akılcı, konuşkan, sosyal, sempatik, yeniliklere açık, esnek, kolay adapte olabilen, çok yönlü, yüzeysel, duygusuz, sinirli, kararsız, dedikoducu, huzursuz, havai.
İkizler burcunu iletişim ve zekayı temsil eder. Başkalarıyla iletişim kurmak çok önemlidir. Bilgi toplaması ve öğrendiklerini hemen başkalarına aktarması gerekir. Çok meraklıdır, leb demeden leblebiyi anlar ama ağzında bakla ıslanmaz, dedikoduyu sever. İkizler çabuk düşünür ve çabuk hareket eder. Olayları duygularıyla değil, akıl ve mantığıyla algılar.
Çift karakterlidir ve çok değişkendir; bir an şakacı ve sevimli, hemen ardından hırçın ve huysuz olabilir. Bu burcun insanının bir anı diğer anına uymaz; bugün buradadır ama yarın gitmiş olabilir, üstelik arkasında hiçbir açıklama bırakmamıştır. Çabuk sıkıldığı ve konsantre olamadığı için daldan dala atlamaya bayılır, maymun iştahlıdır. Değişiklikten büyük zevk alır ama aynı zamanda huzursuzdur ve yerinde duramaz. Onu uzun süre bir yerde tutmak imkansızdır. Sinirsel gerginliği yüzünden zihinsel ve bedensel olarak tam anlamıyla gevşeyemez. Huzursuzluğu durmadan bir şeyler yapmasına ve oradan oraya koşuşturmasına sebep olur.
Aynı anda birkaç işi birden yapmayı seven İkizler'in çift karakteri pek çok alanda kendini gösterir; iki veya daha fazla planı, iki aşk macerası hatta iki mesleği bir arada yürütebilir. Hemen hemen her konuya ilgi duyar ve her konuda söyleyecek pek çok şeyi vardır. Sakin bir insansanız gevezeliği başınızı ağrıtabilir ve sözleriyle sizi serseme çevirebilir. Konuşmadan ya da yazmadan duramaz. Müthiş bir konuşma yeteneğine sahiptir ve çok hazırcevaptır. Çok fazla alana dağıldığından öğrendikleri yüzeyde kalır ve hiçbir konunun derinine inemez.
Yönetici gezegeni Merkür haberleşmeyi yönettiğinden konuşma, yazı, fikir alışverişinin önemli olduğu alanlarda başarılıdır. Gazete, radyo ve televizyonda en sevilen konuşmacılar İkizler burcundandır. Yazarlık, muhabirlik, editörlük, halkla ilişkiler, reklamcılık, veya pazarlama tam ona göredir. Her şeyi çok çabuk kavrar ve öğrendiklerini hemen uygulamaya başlar. Bukalemun gibi girdiği ortama hemen uyum sağlar; çabuk adapte olma yeteneği onun en büyük savunma mekanizmalarından biridir.Ayrıca entrikalı işlere yatkındır.
İkizler insanı sempatik ve samimi davranışları ile kendisini hemen sevdirir ama gerçekte bir yere ya da bir kişiye bağlı olmayı sevmez. Yine de kardeşlerine bağlıdır. Aslında kardeşleri ile karmaşık bir ilişkisi vardır; onlarla ya çok iyi geçinir ya da hiç geçinemez. Başkalarıyla konuşma ihtiyacı duyduğundan kolay ilişki kurar. İkizler kur yapmaktan ve flört etmekten hoşlanır. Onunla birlikteyseniz bu durumu kabullenmeniz gerekir. Cıva gibidir, onu elde tutmak pek kolay değildir. İkizlerin kalbine giden yol aklından geçer. Aranızdaki çekim güçlü olsa da, aklına hitap etmeyi bilmelisiniz. Entelektüel ilgilerine karşı onun gösterdiği merakı gösterir, onu kısıtlamaz ve sıkmazsanız yaşamının sonuna kadar sizinle birlikte olabilir. Aynı zamanda çok şakacı ve esprilidir, onun yanında hiç sıkılmazsınız.

-----------

İkizler burcundan bir arkadaşım var gerçekten sıkmıyor insanı... Fal konusuna inanmam aynı zamanda haram da... Ama burçlar fal olmadığı için bazen bakarım karakter tanımak için. Çünkü karakterlerle burçlar epey bir uyuşuyor insana.

Umarım kızmamışsınızdır. Sadece hoşça vakit geçirmek için hepsi bu...
 

ALI25

Kıdemli Üye
Katılım
9 Nis 2015
Mesajlar
7,509
Tepkime puanı
106
Puanları
0
Konum
Almanya
Bu yazilarin karsisinda suanda gülesim tuttu siritmakla yetindim.
 

Ecrin

'Bâd-ı Sabâ..'
Katılım
16 Ara 2009
Mesajlar
0
Tepkime puanı
2,484
Puanları
0
Gayretli çalışkan co adminimiz:)
 
Üst