Bekir Coşkun'da SÖZCÜ hurdalığına çekiliyor....

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Bekir Coşkun'da SÖZCÜ hurdalığına çekiliyor....

99794.jpg
Bekir Coşkun'a beklenen teklif!

Gazete Habertürk'teki işine son verilen Bekir Coşkun'a, hangi gazeteden teklif geldiHabertürk'teki işine son verilen yazar Bekir Coşkun'a, Sözcü gazetesinden ''Bizimle çalış'' teklifi yapıldı. Coşkun'un ''Bir süre dinleneceğim'' diyerek bu teklife kesin cevap vermediği öğrenildi.

Halen günlük 232 bin tirajı olan Sözcü gazetesinde, Emin Çölaşan ve Necati Doğru da köşe yazısı yazıyor. Bekir Coşkun, Habertürk ile yollarının ayrılmasından sonra üç gazeteden teklif aldığını belirterek Gazeport'a '' Bir süre dinleneceğim. 15-20 gün sonra bir yol haritası çizeceğim. Ancak bugünkü ortamda medyada köşe yazarlığı yapmanın yükü giderek artıyor'' dedi.

VATAN VE MİLLİYET'İ GEÇTİ

AK Parti hükümetine yönelik muhalif tutumu ile dikkat çeken ve tirajı sürekli artan Sözcü gazetesi, eski gazeteci Ertuğrul Akbay'ın oğlu Burak Akbay tarafından yayınlanıyor. Gazetede eski Başsavcı Vural Savaş veAnayasa Mahkemesieski Başkanı Yekta Güngör Özden de köşe yazıları yazıyor.

Tiraj artışı devam ediyor
Yayın hayatına başladığında 57 bin satan Sözcü, daha sonra tirajını 125 bine kadar çıkardı. Emin Çölaşan'ın köşe yazarlığına başlamasıyla birlikte de tirajı 155 bine yükseldi. Vatan gazetesindeki işine son verilen Necati Doğru da Sözcü'ye başlayınca, tiraj artışı devam etti. Sözcü, halen 232 bin günlük ortalama ile Zaman, Posta, Hürriyet, Sabah ve Habertürk'ün ardından en çok satan 6.gazetekonumunda bulunuyor. Fotomaç ve Fanatik gibi spor gazeteleri ile Milliyet, Akşam ve Vatan gazetelerinin satış rakamları da Sözcü'nün altında bulunuyor.
 
Üst