Bazi akp'lilerin cemaat'e yönelik birbiriyle çelişen iftiralarina net cevap

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Bazi akp'lilerin cemaat'e yönelik birbiriyle çelişen iftiralarina net cevap

BAZI AKP'LİLERİN CEMAAT'E YÖNELİK BİRBİRİYLE ÇELİŞEN İFTİRALARINA NET CEVAP


"Davos, Oslo, Cizre, Ergenekon, Balyoz, Humeyni, MOSSAD… Bu yedi kelime arasında nasıl bir ilişki var diye sormakta haklısınız. Aklı başında herkesin böyle bir soru sormaya hakkı var."

"Orhan Kemal Cengiz “Türkiye bir tımarhaneye döndü” diyor… ALLAH’a şükür bu memlekette henüz herkes aklını kaçırmadı… Davos’u, Oslo’yu, Cizre’yi, Ergenekon’u, Balyoz’u, Humeyni’yi, MOSSAD’ı istediğiniz kadar birbirine bağlayın…"

Faruk Mercan/Bugün Gazetesi

Davos, Oslo, Cizre, Ergenekon, Balyoz, Humeyni, MOSSAD…
Bu yedi kelime arasında nasıl bir ilişki var diye sormakta haklısınız. Aklı başında herkesin böyle bir soru sormaya hakkı var.
Bu hükümetin İçişleri Bakanı ne zaman ağzını açsa “Cumhurbaşkanımızın Davos’ta one munite dediği gün, dinlemeler ve darbe teşebbüsü başladı” diyor. Cumhurbaşkanı da her fırsatta “Bunlar güneydeki ülkeye (İsrail), MOSSAD’a çalışıyor” diyor.
Ama bir bakıyorsunuz Adalet Bakanı şöyle konuşuyor: “Fethullah Gülen, Humeyni gibi gelecekti. İran devriminin aynısını Türkiye’de yapacaktı…”
ALLAH’a şükür aklımız başımızda ve şu soruyu sormaya hakkımız var: “Hem Humeyni olmak hem de MOSSAD’a çalışmak nasıl bir şey? Yoksa Humeyni, İran devrimini MOSSAD için mi yapmıştı?”
Cumhurbaşkanı’nın “İran ikinci evimiz” dediğini, İran’ın dini lideri Ali Hamaney’e “Rehber” diye hitap ettiğini de hatırlayın. Hizmet camiasına vuralım derken kurşun sekiyor ve “İkinci ev”İran’ı vuruyor. “Hayırsever” Rıza Sarraf’ın bile bu duruma çok şaşırdığı muhakkak…
Bülent Yıldırım’ın isyanı
Peki güneydeki ülke (İsrail) ile kimin ilişkisi var? Başından beri kendileri ile beraber çalışan İHH Başkanı Bülent Yıldırım çok açık bir suçlama yapıyor:
“İsrail ile ticaret her gün artıyor. Filistinliler’e vize var ama İsrailliler’e yok. Mavi Marmara baskınını yapan İsrailli komutanlar hakkında kırmızı bülten çıkarılması engelleniyor.”
Devam edelim. Başbakan Yardımcısı “Bunlar Ergenekon ve Balyoz davalarında milli orduya kumpas kurdular” diyor. İçişleri Bakanı “Ergenekon’u, Balyoz’u, Sarıkız darbe teşebbüsünü biz bertaraf ettik” diyor. Başbakan’ın sözleri çok daha acayip: “Bunlar şimdi Ergenekon ve Balyoz’la ittifak halinde…”
Aklı başında olan herkes şu soruları sormaz mı?
“Aynı hükümetin üç ismi nasıl bu kadar birbirine ters şeyler söylüyor? Hizmet Hareketi milli orduya kumpas kurduysa Ergenekon ve Balyoz’u siz nasıl bertaraf ettiniz? Aynı Hizmet Hareketi Ergenekon ve Balyoz’la şimdi nasıl bir ittifak içinde? Bu nasıl bir ruh halidir?”
Cizre ve Oslo’da kimler var?
Devam edelim… Kobani’deki gelişmeler sonrasında yaşanan “6-7 Ekim” olaylarını hatırlayın. Hükümet ve parti adına konuşan birçok kimse, “6-7 Ekim olayları da bunların tezgahı. Zaten şimdi PKK ile işbirliği yapıyorlar” dedi. Cumhurbaşkanı da benzer şeyler söyledi. Halbuki Kandil’den Murat Karayılan ve Cemil Bayık gibi kimseler hep şunu söyledi: “6-7 Ekim olayları Kürt tarihinin en şanlı direnişlerinden biridir.” Cemil Bayıkbir şey daha söyledi: “Biz Cemaat ile ilişki kurmak istedik ama kabul etmediler.”
Bitmedi… Cizre’deki olaylardan sonra havuz yayın organları yine Hizmet Camiası’nı suçladı. Hatta Cumhurbaşkanı göstericilerin üzerine bomba atan polislerden bahsetti. Peki bugüne kadar “Sen göstericilerin üzerine bomba attın” diye hakkında işlem yapılan bir polis duydunuz mu?..
Nihayet birkaç gün önce Cumhurbaşkanı TRT’de “Cizre olaylarını da Cemaat’e yıkmak artık haksızlık olur” dedi. Güler misiniz, ağlar mısınız?..
Devam edelim… 2008-2011 döneminde PKK ile Oslo’da yürütülen müzakerelerde masayı kim devirdi, süreci kim sabote etti?
Daha geçenlerde Başbakan’ın bir başdanışmanı şunu yazdı: “Oslo sürecini PKK’nın özerklik ısrarı sabote etti. Masayı PKK devirdi…”
Ama daha dün havuzun bir yayınında Oslo kayıtlarını kimlerin sızdırdığına dair yazıda şöyle deniliyordu: “Oslo kayıtlarını sızdıran hesabın ismi one minute…”
Tezgahı hemen anladınız… “Hesabın ismi one minute ise bilin ki bu işin arkasında Cemaat var…”
Orhan Kemal Cengiz “Türkiye bir tımarhaneye döndü” diyor… ALLAH’a şükür bu memlekette henüz herkes aklını kaçırmadı… Davos’u, Oslo’yu, Cizre’yi, Ergenekon’u, Balyoz’u, Humeyni’yi, MOSSAD’ı istediğiniz kadar birbirine bağlayın…
 
Üst