Başbuğ'un Oğlunun PKK Teröristi İle Fotoğrafı

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
resim1327282.jpg


Vakit, şok bir fotoğrafa ulaştı.

Tüm Türkiye'yi hayretler içerisinde bırakacak fotoğraf, bir PKK teröristi ile PKK ile mücadelenin başındaki subayın oğluna ait. İnanması zor ama gerçek.

Terörist, Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un oğlu Murat Başbuğ'la çekilmiş fotoğrafıyla ilgili “Arkadaşım” iddiasında bulundu. Terörist, Murat Başbuğ'dan bazı asker tanıdıklarının görev yerlerinin değiştirilmesi talebinde bulunduğunu ileri sürdü.

ŞOK BİLGİLER: MURAT BAŞBUĞ'LA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARIM ONLAR

Bu fotoğraflardan bazıları için Burhan kod Hasan Lala'nın verdiği cevaplar hayret uyandırdı. Lala'nın iddiasına göre, kendisiyle birlikte çekilmiş çok samimi fotoğrafların birçoğu Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un oğlu Murat Başbuğ'a aitti. O fotoğraflardan birinde gerçekten, Lala, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un oğlu Murat Başbuğ'la yan yana görülüyor.

MURAT BAŞBUĞ VE LALA YANYANA

Yukarıdaki fotoğraf, Hasan LALA isimli şahsın ikameti olan adreste -Beşiktaş ilçesi Kültür Mahallesi Ahmet Yesevi Sokak No :4- yatak odasında yapılan aramada bulundu.


ASKER YAKININA TORPİL

Hasan Lala adlı terörist, evinde yapılan aramada elde edilen “GEVAŞ İLÇE JAND. ASAYİŞ KOMUTANLIĞI YOLDÖNDÜ KARAKOLU HAKAN TARİ ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER” yazılı doküman hakkındaki savcılık sorusu üzerine, Van'da kısa dönem askerlik yapan bir yakınına yardımcı olmak üzere aracılık etmek için bu notları tuttuğunu söyledi.

Hasan Lala, “İZMİR GAZİEMİR HAVA OKULUDA KD. ÜST ÇAVUŞ NATO İZMİRİ İSTİYOR ERDAL GÜLER SİCİL 2000/027” yazılı dokümanın ve dokümanda ismi geçen Erdal Güler'in kim olduğunun sorulması üzerine de, bu şahsın İzmir'de Gaziemir Hava Okulunda rütbeli pilot olduğunu ve İlker Başbuğ'un oğlu Murat Başbuğ ile görüştüğünü öğrenen yakınlarının isteğiyle bu şahsın yerinin değiştirilmesi için yazmış olduğu not olduğunu ifade ve iddia ettiği öğrenildi.

BAŞKA ASKER ÇOCUKLARI İLE DE İRTİBATI VAR

Galeri işleten Lala'nın, maddi imkanlarını da kullanarak başka asker çocukları ile de yakınlık kurduğu da tespit edildi ve bu irtibatlar savcılık ifadesinde soruldu. Ele geçen belgelerde, Lala'nın bir reklam ajansına da ortak olduğu ve çok sayıda yerli ve yabancı bayanla fotoğrafların çekilmiş olduğu ve bayanlardan oluşan bu çevrenin etkinliklerde yer aldığı görüldü.

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR

Kamuoyu bu şok fotoğraf ve Hasan Lala adlı teröristin “arkadaşım” iddiasıyla ilgili Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'dan açıklama bekliyor.

Cevap bekleyen sorular şöyle:

*Bu fotoğrafı neyle izah ediyorsunuz?

*Murat Başbuğ'un Hasan Lala adlı teröristle arkadaş olduğu doğru mu?

*Doğru ise, PKK'lı olduğunu bilmiyor muydu?

*PKK'lı Lala'nın asker yakınlarıyla ilgili talepleri yerine getirilmiş midir?

VAKİT

 
Üst