Baro servisinde skandal

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Baro servisinde skandal uyarıDenizli Barosu'na ait servis minibüsünde yaşanan yer verme tartışmasının ardından asılan "Katiplerin yer vermesi zorunludur.
baro_servisinde_skandal_uyari_1450283328_2882.jpg


Denizli Barosu'na ait servis minibüsünde yaşanan yer verme tartışmasının ardından asılan uyarı yazıları tepkilere neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Adalet Mahallesi'nden adliye binasına avukat ve adliye personelini taşıyan servis minibüsünde bir avukat ile katip arasında yer verme tartışması yaşandı. Bunun ardından servis araçlarına 'Lütfen kalk ve ayakta kalan avukata yer ver. Katipler oturma sırasına göre teker teker kaldırılacaktır' ifadelerinin yer aldığı yazılar asıldı.

Adliye çalışanları arasında tepkilere yol açan konunun sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılmasıyla Denizli Barosunca servis araçlarındaki yazılar kaldırıldı.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yazının tepki çekmesinin ardından olaya müdahale ettiklerini belirtti. İlhan, şunları kaydetti:

'Avukatlarımızı ve katipleri adliyeye taşıyan servis minibüsünde bir tartışma yaşanmış. Bunun üzerine bizim haberimiz ve onayımız olmadan bu yazılar asılmış. Olayı öğrenince de bu yazıları kaldırttık. Bizim böyle bir uygulamayı kabul etmemiz düşünülemez. Şoförleri uyararak bunun yanlış olduğunu kendilerine söyledik. Herkesin birbirine saygılı olduğu bir ortam olması gerekir.'

KGHoL_1450283321_5089.jpg
 
Üst